banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Te valamiért nagyon félsz az artyktól úgy érzem.
    Én mindig is artyztam már bétában is,és utána is.Szeretem az artyt,bár nerfelték attól még szeretem,és szeretem az ilyen rinya gépeket is.
    A legelső 7 killes körömet is artyval mentem,sőt volt még annak idején régen hogy 5 nehéz tankot öltem meg a bázisunkon artyval.Mert csak én maradtam egy szál kicsi t5-ös artyval és t9-10 nehéz tankok elkezdték foglalni a bázist.Sőt ha visszaolvasol 1-2 évet láthatsz tőlem sok artys képet vagy videót,mert raktam be képeket vagy videót az igazán gyönyörűséges kilövésekről,teszem azt a páyla másik végéről kilőttem 60-70-el repesztő felderítőt vagy hogy td módban hülyére verem a rám jövő med és heavy tankokat.Attól hogy te nem tudsz játszani az artyk ellen én még szeretem,még akkor is ha a hisztitől duplára dagad a fejed.