banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Nem félek az artiktól. Gyűlölöm őket. A kettő között óriási különbség van... hogy szoktam rajtuk röhögni amikor kipattintom őket kezdés után 15 másodperccel. Az meg külön öröm ha az ellennél is van egy battle hero és ő is elintézi a másik oldalt...

R3nton: Ha megnéznéd a statisztikámat láthatnád, hogy a csatáim több mint felét heavy tankkal mentem. Szóval nem vagyok annyira nagy td-s. Felőlem annyi td-t lőhetsz ki amennyit akarsz nem fogom mellre szívni. Viszont el nem tudom képzelni, hogyha ennyire örülsz ezeknek az gold spammes apró örömöknek is, akkor mekkorát szophatsz te ellenük nap mint nap. Mondjuk sejtéseim lehetnek, hiszen kb te vagy az egyetlen aki hónapok óta sír miattuk. Gondolom ha látsz egyet amint háttal áll neked, te már attól ammo rackel robbansz fel vagy hasonló...