418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #294876 Szia.A bokor jelenleg minden tankot véd,még nincs a td elveszti lövés utáni álca bónuszát.Ha nincs RHM-ed(remélem különben nem mondhatsz ilyen butaságot
),ajánlom mihamarabb.Nem emlékszem már de sztem a top 3 rejtőzése van.
Mire felspottolnak tier 8-9ben addigra már közel végezned kell(4-600 dmg/lövés)vele,tier 8al fix,tier 9 meg megijed(10-20%hp-n) és elszalad,de azt is hazavágod mire meglát.
Patch óta nem játszok,mert lag van nálam(How terrible mondaná a fax,de nem mondja mert már nem költök rá=nincs jogom szidni,meg lexarom)2sec+red led.
Bár nem játszom,de eddig van vele(megnéztem neked) 1182 csata és lila érték 2k (wn6 és 2.3k wn8).
Szal csináld.
-
yossarianHUN #294875 Az hagyján, de azt se látszik a többség felfogni, hogy Németország a jelenlegi gazdasági és pénzügyi hátterével kicsit jobban megengedheti magának a megújuló energiaforrások kísérletezgetésével való bohóckodást, mint mi, akik minden garast a fogunkhoz kell hogy verjünk. -
Nem értem, mi a gondja mindenkinek Pakssal. Eddig mindenki, akivel beszéltem róla csak azzal jött, hogy így atomhulladék, úgy atomhulladék. Ezen az egyetlen apró - nyilván a környezetvédőknek azonban óriási, hisz ők ebből élnek -, ám rendkívül könnyen kezelhető problémán (tárolók építése 1-1,5km mélyen a föld alá, lásd már van is ilyenünk) kívül mi a gond vele? Aztán jött a következő indok, a tartozás! Tartozás? De hát máshonnan is van, lesz. Nem ez fogja tönkreverni az országot, és ez legalább hosszútávú befektetés (30-40 év).
Be kell látni, az energiafogyasztásunk nő. Exponenciálisan. A megújuló források még Némethonban is csak alig 10%-át teszi ki az E-termelésnek, 20%-nál már tapsikolnának a szakik. Nem életképes. Mo-n volt uránbánya is, de bezáratták. Érthetetlen, amit "odafönt" művelnek. Ahogy az átlagember félelme is. -
Destydeme #294873 Szia.
Ne legyen off:Változnak az idők.Én mikor csináltam,a 8k volt a belépő szint az "M"-hez,novemberben,ettől független gratulálok,ügyes vagy!
-
Destydeme #294872 Hi.Jól látod,sztem meg is teszik.Én megtenném.Le is tesztelik/tesztelték,max a tv nem adja.Azért senki nem gondolja,h a tv mindenhol ott van,ok szabad sajtó meg minden,az első "ököllel orban"-ig.
Usa messze van,meg ők is csak "ott"tartanak demokráciát.
Rossz kimondani,de egyik kutya másik eb.Sztem ezt látja a főnök és ebből lett Paks 2.0,az,h jó-e majd kiderül a gyermekeinknél,a szopás az,h meg sem kérdeztek,illetve véleményem szerint maxc ua hozzánemértő nyomta a gombot és szavazott.
Volt itt már népszavazás faxságról pár éve,most nem...Elgondolkodtató,h Svájc a külföldi munkavállalókról is népszavazást írt ki és"nem is kérték". -
A közembereknek igen, a politikának jó lenne. Rá lehetne fogni, hogy minden "rossz" azért van, mert felvettük őket, és fel kell őket zárkóztatni. Pl. -
Ez is igaz, de a legfontosabb ok akkor is az volt, h Sztálingrád elfoglalásával megnyílt volna az út a kaukázusi olajmezők felé. Az onnan származó olaj nélkülözhetetlen lett volna a német hadigazdaságnak és a hadseregnek, plusz logisztikai/szállítási csomópont volt. -
Toweliee #294869 Persze. Ettől függetlenül ezek a szerződések nem sokat érnek ha valamelyik fél fel akarja rúgni. -
TomDantes #294868 Az ok: nacionalizmus, irredentizmus, lassan 100 éve. Amúgy nem hogy változna, sőt rosszabb lenne. -
Csak zárójelben. Miről is beszélünk?
Kézzelfogható közelségbe került a moszkvai katonai akció elindítása, miután az orosz parlament felsőháza jóváhagyta az elnök kérvényét, hogy a helyzet "normlizálására" fegyveres erőket vethessenek be Ukrajnában. Az ENSZ rendkívüli ülést hívott össze, Klicsko az ukrán hadsereg "általános mozgósításának" elrendelését szorgalmazta. Kárpátaljai tudósítónk azt írta, Harkivban elszabadult a pokol: a városi, megyei önkormányzatokból a több ezres tömegben nyitott folyosón, egyenként vezették ki a bent tartózkodókat. Többen eszméletlenül hevertek. Megszólalt az ideiglenes ukrán államfő is, aki nyílt agressziónak nevezte az orosz lépést. Obama korábban azt mondta, minden intervenciónak „ára lesz". -
markastor84 #294866 Köszi szépen. Borsiggal véd a távolság. Bokorba felesleges menni, mert ha spotolnak, így is - úgy is szinte azonnal véged. Esetleg peek-a-boo ami hasznos tud lenni néha. -
Destydeme #294865 SZia.De minek,miért,mi változna? -
TomDantes #294864 Mi nem vagyunk nagyhatalom, hogy bármit is megszegjünk. -
Pont ugyanez kellene most az oroszoknak is. Tapasztalat az újoncoknak, és az utóbbi 5-10 évben elég nagymértékben korszerűsített haderejük tesztelése. -
Toweliee #294862 Ne viccelj. Ezek a szerződések pont addig érvényesek amíg valamelyik aláíró meg nem szegi. -
Kifele és befele is zoomolhatsz vele link -
lexlutor #294860 http://worldoftanks.eu/en/news/46/latency-update/ -
TomDantes #294859 Nem az EU nem engedné. 1947-ben mi aláírtunk egy békeszerződést. -
Destydeme #294858 
"Más":Sajnos nálam még mindig játszhatatlan,de annyira nem gond.
Nincs ideg stb.tegnap néztem nálam nincs változás lag terén:"How terrible!"
Szorult volna anyádba a fejed..De tényleg nem is hiányzik a wot. -
csoszi87 #294857 Lehetetlen.
Eu nem engedné. Eunak kell Ukrajna. Vagyis az ami megmarad belőle.
Nem lenne jó pont ha még mi is kiszakítanánk egy kis részt belőle.
90-ben lett volna rá lehetőség ma már nem.
Az viszont 1 másik kérdés, hogy a hűdeszuper-hűdeegységes EU-ban szinte mindenhol van olyan terület ami szakadni akar az anyaállamtól.
Skócia, Belgium (ketté), Boszinát nem is kell magyarázni, Baszkföld, most ukrajnai oroszok.
De ott van Szerbia este (nem is régen).
Erdély -
Destydeme #294856 Szia.A maxx kamera zoom úgy tudom,csak kifelé megy(nem tudsz gyenge pontra célozni).
Elvileg ezt keresed,ilyesmit:http://wothungary.hu/news.php?extend.548
http://worldof-tanks.com/tag/zoom/
Remélem tudtam segíteni.
Ha bármi kérdésed van,nyugodtan tedd fel,ha nem én,de mások biztosan segítenek.
-
Toweliee #294855 Én is így tudom. -
Ok5 #294854 skacok lenne egy elég alapvető kérdésem de tudjátok be annak hogy vannak egyszerűbb, modokat nélkülöző playerek a max camera zoom modnak pozitív irányba is van hatása szval jobban lehet gyenge pontokra fókuszálni vele mint "alapból" vagy csak a kifelé zoomolásra van hatással? :3 -
haflac #294853 A löwe egy rakás xar.Nekem van.0 élvezeti faktora van.1000 kredit egy lőszer és amikor kemény 250 fogsz sebezni vele akkor fogod majd megbánni,hogy megvetted.Nokedli a 232mm pen tier 10,de még tier 9 ben is.És többet van 9-10-ben ,mint saját tierjében.Röviden veszel egy atomdrága tankot és szénné fog szopatni a MM.1 löwe kb fél év prémium.Nekem van német T-25 tier 5-ös prém tankom is 1000-szer jobb,prémmel meg egész jól hoz.Akkor lenne jó tank,ha jelen paraméterek mellett lenne végre páncélzata min 300mm-es torony. -
Destydeme #294852 Jó,de a lényeg az volt,h a Stálin nevű város legyen német kézen=presztízs.Messze nem volt stratégiai központ...ha jól emlékszem az emberi Moszkva ellen akartak menni és akkor más a történelem. -
Destydeme #294851 Az előbb válaszoltam,de csak szólok még: 
"Biztos h felmertek mire lennenk kepesek, ehhez kepest mennyit tudunk letenni az asztalra? legiero jelkepes, szarazfoldi hadero jelkepes, logiszika minimalis, a nato missziokba valo reszvetel jelkepes, a katonai kiadasink alig erik el az elvart minimumot, politikai tamogatas szoviragok szintjen. "
Hidd el tudják,h mit tudunk..Lehet azt is,te épp mit csinálsz:)(kezeket a paplan fölé.)
Na de komolyra fordítva a szót:Légierő/szárazföld jelképes,jól látod..ha lenne pénz akkor is,mert a hadsereg jelenleg 25 660 fő(irodistákkal,egyéb közalkalmazottakkal).
"katonai kiadasink alig erik el az elvart minimumot" Nem érjük el.
Ez igaz,vigasztaljon,h más ország is így van ezzel. 2% GDP van előírva,mi(más is) 1.2%on állunk.Gondolom ezt használjuk ki."Ha másnak lehet,akkor mi is csak ennyit adunk..".
"a nato missziokba valo reszvetel jelkepes" Ebben nagyon nincs igazad:Az ország méretéhez/lakosság/pénzügyi helyzethez képest:Jók vagyunk.
Arányok tekintve jók a számok.Nem tudom pontosan és hülyeséget sem akarok mondani,de kb a 7-10% kint van...
Ahogy pár hsz-el lejjebb írtam,nekik a többnemzetiség zászlaja kell(ne lehessen agressziónak mondani,az amerikai ottlétet,hiszen a NATO van ott nem az USA). -
Toweliee #294850 Gyors, jól manőverezhető fordulékony, szinte bármikor ott tud teremni ha segítség kell. -> <- Mindkettő ugye 2. sorban használandó,td-ként
Ez itt egy kis ellentmondás. Vegyél olyat, amilyen legénységet húzni akarsz. Hogy melyik a jobb? Mindig az amelyiket nem vetted meg. Nekem van Löwe-m, nagyon szeretem. -
TomDantes #294849 A Löwe páncélja nem közepesen hanem semennyire se jó, minden átlövi. Én inkább olyat vennék ami tier korlátos, mint a KV, azzal nagyon sokat lehet keresni és kellemes tank,de azt meg már nem lehet kapni azt hiszem. Hát, így, akkor már a Löwe de az meg nem tier korlátos. -
Toweliee #294848 Egyrészt a "csak azért is elv", másrészt pedig fedezte a déli hadseregcsoportot. -
Bratyex #294847 Sziasztok!
Prémium tankot szeretnék vásárolni! Két tank mellet raktam le a voksomat ezek tetszenek legjobban-> Fcm50t és Löwe
Amiért tetszik és nem tetszik:
FCM50-t: Gyors, jól manőverezhető fordulékony, szinte bármikor ott tud teremni ha segítség kell. Ágyúja gyorsan tölt, nagy az átütése ergo nem kell arany lőszer használni, csak tier 9 dobja be, pontossága tűrhető.Olcsó lőszer, ha mellé lövünk vagy le pattan nem fog sok kreditet veszíteni.
Ami nem tetszik benne: Nagy tank, mivel semmi páncélja a nagysága miatt gyorsan kiszúrják és átlövik bárhol, tornya néha pattogós tud lenni de ott is átlőhető könnyedén. Nagyon sok modul sérülés, főleg lőszer. Keveset sebez.
Löwe: Pontos ágyú majdnem német TD szintű, nagy átütő ereje van itt se kell gold lőszer...*,Páncélja közepesen jó szerintem, főleg a tornya elülső része pattan és benyel nagyobb átütő erejű lövéseket is akár, beforgatva a felső teste is pattogós tud lenni, slagan állással legjobb, a lántalpa is szokott benyelni lövéseket ha oldalról találják el.
Ami nem tetszik: Nagyon gyúlékony és motor sérülésre igen hajlamos, lassú a mozgása, fordulékonysága is. Tier X is bedobja, ahol nulla páncél, itt gyakran weakspot lehet csak belőni a tankokat, egyes tankokhoz hozzá kell nyúlni a gold lőszerhez hogy sebezni tudjuk. Nagysága miatt gyorsan felspotolják és lassú mozgása miatt az arty gyorsan kilövik vagy a td-k bedarálják. Drága lőszere van.
Mindkettő ugye 2. sorban használandó,td-ként szinte, csak az egyiknek valamennyire van páncélja csak lassú, a másik gyors mozgása van de semmi páncélja szinte, és Tier belli különbségek. -
Destydeme #294846 Azon kívül,h irtózatos pénzbe kerül....
Meg aztán beugrott:Stálingrádnak mi a tök értelme volt a presztizsen kívül?Már ezt is el tudom képzelni.
Nem jártam ott,nem vágom mi lehet ott,csak találgatok,de lehet"csak azért is"elv van semmi más . -
Nem hulyek azok, tudtak hogy a vedelmi ero jelkepes, ujabb tamaszpont kozelebb a kelethez meg pufferzona. -
Destydeme #294844 "a natoban gondolom mar tucatszor megbantak h bedolte a sok hantanak a reszunkrol, ugyhogy max arra kellhetunk, h az elso csapast megkapjuk."
A végével kezdem:Jól látod.
A nagy testvér sem hülye.Valóban,az első csapás a peremet érinti,de ha nem is azt,akkor is semmiképp nem az anyaföldet(USA).
Ütköző zóna vagyunk.(A nagymedve (Oroszo.) sem véletlen kebelezte be Kelet_Európát a II.vh után.Ott is az ütköző zóna szerep volt.1955ben Ausztria felszabadult,ha harc lett volna,akkor ott kezdődött volna a front.Akkor még tankokkal számoltak.Utána indult el a ballisztikus rakéták korszaka+ tegyünk bele atombombát)
Senki ne álmodozzon:1 olyan ország,akinek a nemzeti gárdája is több ezer repülőgépből áll,gondoljátok,h szüksége van ránk(kb Európa 70%a nincs szükség).Itt egyedül a terület kellett.Anno a Jugoszláv balhé miatt(légtér),tovább menve közeledjünk a"nagymedvéhez"(Oroszo.)
(Sztem egyébként a fegyverek kipróbálásáról/teszteléséről szólt a fáma,s nem a Jugoszláv békéről,sajnos:(pl:Tomahawk rakéták,B2 lopakodó bombázó,F117 tesztelés,tökéletesítése.Ez persze az én véleményem,de szerintem sajnos közel áll az igazsághoz.Lásd:Németek a spanyol polgárháborúban 1936-39))
-
TomDantes #294843 Aha, de ez miért baj? Nem én vagyok a NATO főtitkár, hogy zavarjon. -
lexlutor #294842 Biztos h felmertek mire lennenk kepesek, ehhez kepest mennyit tudunk letenni az asztalra? legiero jelkepes, szarazfoldi hadero jelkepes, logiszika minimalis, a nato missziokba valo reszvetel jelkepes, a katonai kiadasink alig erik el az elvart minimumot, politikai tamogatas szoviragok szintjen.
ugy gondolod ilyen felelosegteljes hozzaallast vartak tolunk? ez az amit nyujtani tudunk?
ez kerlek potyazas. a jobol reszesulni akarunk, a hozzaadott ertek az elvarhato minimum.
-
© hzsolt1990
Mi a játék neved ? (SS, 55, 88 és egyebek nem lehetnek benne)
Spamek között WG-s email?
A WoT.eu oldalán bejelentkezel sem írnak semmit? -
Fekete-tengert akartam irni
-
Jelkepes, a Foldkozi-tenger strategiai szerepe mara huszadlagos. -
Oddball29 #294838 2042-ig államközi szerződés garantálja a bázishasználatot, amit utolsó állás szerint respektál a jelenlegi átmeneti ukrán hatalom.
Másrészt az ilyen legitimációs vákummal való trükközésre Putyin rá is fázhat, mert pont az a közönség (a kazah-fehérorosz-orosz vámunió tagjai)fog elgondolkodni, kinek a hajója is kötötte a csónakját. A helyi elitek ott sem elsősorban orosz- hanem hatalompártiak.
Keveset nyerhet, sokat veszíthet. -
TomDantes #294837 Miért bánták volna meg? Meg gondolod nem mérték fel,hogy Magyarország mire képes? Gondolod átvertük őket? Azért nem tudatlan buta emberekből áll a NATO vezetősége.