A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #294851 Az előbb válaszoltam,de csak szólok még: 
"Biztos h felmertek mire lennenk kepesek, ehhez kepest mennyit tudunk letenni az asztalra? legiero jelkepes, szarazfoldi hadero jelkepes, logiszika minimalis, a nato missziokba valo reszvetel jelkepes, a katonai kiadasink alig erik el az elvart minimumot, politikai tamogatas szoviragok szintjen. "
Hidd el tudják,h mit tudunk..Lehet azt is,te épp mit csinálsz:)(kezeket a paplan fölé.)
Na de komolyra fordítva a szót:Légierő/szárazföld jelképes,jól látod..ha lenne pénz akkor is,mert a hadsereg jelenleg 25 660 fő(irodistákkal,egyéb közalkalmazottakkal).
"katonai kiadasink alig erik el az elvart minimumot" Nem érjük el.
Ez igaz,vigasztaljon,h más ország is így van ezzel. 2% GDP van előírva,mi(más is) 1.2%on állunk.Gondolom ezt használjuk ki."Ha másnak lehet,akkor mi is csak ennyit adunk..".
"a nato missziokba valo reszvetel jelkepes" Ebben nagyon nincs igazad:Az ország méretéhez/lakosság/pénzügyi helyzethez képest:Jók vagyunk.
Arányok tekintve jók a számok.Nem tudom pontosan és hülyeséget sem akarok mondani,de kb a 7-10% kint van...
Ahogy pár hsz-el lejjebb írtam,nekik a többnemzetiség zászlaja kell(ne lehessen agressziónak mondani,az amerikai ottlétet,hiszen a NATO van ott nem az USA).