banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    "a natoban gondolom mar tucatszor megbantak h bedolte a sok hantanak a reszunkrol, ugyhogy max arra kellhetunk, h az elso csapast megkapjuk."

A végével kezdem:Jól látod.A nagy testvér sem hülye.Valóban,az első csapás a peremet érinti,de ha nem is azt,akkor is semmiképp nem az anyaföldet(USA).
    Ütköző zóna vagyunk.(A nagymedve (Oroszo.) sem véletlen kebelezte be Kelet_Európát a II.vh után.Ott is az ütköző zóna szerep volt.1955ben Ausztria felszabadult,ha harc lett volna,akkor ott kezdődött volna a front.Akkor még tankokkal számoltak.Utána indult el a ballisztikus rakéták korszaka+ tegyünk bele atombombát)

Senki ne álmodozzon:1 olyan ország,akinek a nemzeti gárdája is több ezer repülőgépből áll,gondoljátok,h szüksége van ránk(kb Európa 70%a nincs szükség).Itt egyedül a terület kellett.Anno a Jugoszláv balhé miatt(légtér),tovább menve közeledjünk a"nagymedvéhez"(Oroszo.)
    (Sztem egyébként a fegyverek kipróbálásáról/teszteléséről szólt a fáma,s nem a Jugoszláv békéről,sajnos:(pl:Tomahawk rakéták,B2 lopakodó bombázó,F117 tesztelés,tökéletesítése.Ez persze az én véleményem,de szerintem sajnos közel áll az igazsághoz.Lásd:Németek a spanyol polgárháborúban 1936-39))