418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Az a baj hogy mozgás közbe is kapom úgy a 5-800 dmg-et hogy EL-SE-TALÁL.
  • Maala
    Az pont azt mutatta, hogy milyen lett volna akkor, ha 2 patchel ezelőtt berakják (ahogy eredetileg ígérték). És emiatt nem rakták be, mert ilyen "természetellenes" volt a mozgása a lerepült toronynak.
  • Kantalusz
    Nekem nincsen bajom a föld körül keringő lézerágyúkkal, ha tudom hogy van, keresek egy alagutat és pont. Mindennek megvan az ellenszere, jelen esetben az hogy figyelsz és használod az agyad. Szerintem aki másfél percen keresztül egy helyben áll és lövöldözik az megérdemli, hogy kapjon egy nagy pofont, legalább próbáljon meg mozogni. Ha meg látod hogy melleted pár méterrel felrobban a homok/szikla és te MÉG ott maradsz sniperkedni/ észre sem veszed hogy ott pukkant melletted és besárgult a láncod, akkor is kijár az ezres pofon. A gyorsan mozgó tankokat, meg igen is kihívás eltalálni, nekem pl ez a kedvenc műfajom, imdom amikor az eltűnő 13 90-ben eltűnik a skuló majd rá pár másodpercre kiírja a kill-t
  • Angelus1991ster
    Házrombolás , hd modellek, torony lerepülés most fognak bekerülni a 9.0-ba/ban? a trailer alapján azt hittem ezeket adagolják , 2014-ben.
  • 400V
    Teszten megveszem JagdE100 at és megyek dózerrolni! :D World of házbontás.
  • Simulacrum
    Az biztos, hogy sokan ezzel fognak játszani a csata helyett, de látványos lesz nagyon.
  • lexlutor
    te milyen rosszindulatu vagy! ilyet biztos nem csinal a wg! sose nem :)
  • Kantalusz
    Mire gondolsz ál random bug alatt?

A random amit én tapasztaltam és már írtam is, ua artyban ülve volt 11/11es találati arányom meg 2/13-as, szerintem ez szórásnak nagy inkább egy átlagos meccsenkénti 4-8/12-es lenne az értelmes (ami meg is van ugye hosszú távon de azért ennyire nem kellene szórni...)
  • 400V
    Troll invázió! :)

Nagyon várom! Beállsz egy ház mellé már bontom is rád a házat te meg mocorogsz :DDD Lelövik valaki tornyát már megyek is vele dodgemezni. Láttad mekkorát repült a torony mikor belelőtt a tank? Vagy 3 utcát repült meg fel a ház tetejére :D

Kb erre jó.
  • FosTalicskaa
    Abban viszont egészen biztos vagyok hogy amikor kijön ez az update akkor én a következőig nem fogok wotozni. Nyilván jól fel fogják tekerni az ammo rack robbanás esélyét, hogy sok ilyet láthassanak a népek és a belegondolok, hogy az e5-t elég bárhol eltalálni, bármekkora sebzéssel, hogy besárguljon ez a modul... hát kösz inkább nem.
  • Maala
    Felőlem akár most is.
  • popey8
    Előre látom, h a sok paradicsom 2 perc után fejre fog állni:)

Viszont ez a toronnyal tudod sebezni a másikat érdekes dolognak hangzik. Bár egyelőre csak a negatív oldalát tudom elképzelni. Történetesen azt, h mikor mellettem kilőnek vkit és pont rám esik a tornya én meg low hp-n vagyok... Nem elég, h a noobok már most is elég használhatatlanok, még így is szívni fog miattuk az ember, ha 2 méterre állnak meg mellette:)
  • FosTalicskaa
    Jajj, ne álmodozzatok már... A grafikai ráncfelvarráson kívül mi változik a játékmenetben? Fixálják a spotolás rendszert? Vagy az átütéseket? Esetleg a no dmg penetration faszságot? Azt, hogy a terepérzékelés miatt a célkeresztet nem lehet a célkör közepén tartani? A random rendszert, hogy a 1.2-es pontosságú ágyúval 150% pontossággal lehet lőni 1.5 km-re míg közvetlen célzással 0.46 ágyúval már kecskét kell feláldozni, hogy egyáltalán találat legyen 200 méteren... Ha bemész a híd alá akkor ne állítsa el a kamera szögét és ne nézz utána teljesen más irányba? Vagy a tank ágak közötti balansz beállítása? és még hosszan lehetne sorolni...

Kantalusz: nem azzal van a baj, hogy random lősz bokrokat, hanem az hogy az ál-random bug rendszer miatt ezt meg is tudod csinálni.
  • JeffDunham
    Mikor tudnánk pár szót váltani? Picit bonyolultabb a helyzet mint gondolnád.
  • Pares
    Pont hogy a td-k a sniperek megfelelői, az artyk meg inkább egy Föld körüli pályán keringő lézerágyúra hasonlítanak...
  • lexlutor
    ..a multi turret technikarol is kb 4 eve tudni h lesz, vagy eppen a tobbmagos cpu hasznaltrol is h van, vagy lesz, de.. egyszer.. de legalabbis mindig jovore..

ugyhogy kb semennyire sem lehet komolyanvenni az igereteiket.
  • Maala
    Ne okoskodj! 2,5 éve lehetett tudni, hogy jön a WT:GF, ami szebb, jobb, illatosabb lesz, mint a WoT!

/sacrasm off
  • Master91
    Néha fáj a sok hülye okoskodása....

Nem, köze nincs a WT-nek. Már ~2 éve tudni lehetett hogy kb. 2014-be jön egy nagy grafikai átállás....
  • popey8
    A homokosok is jól meg tudják magyarázni, h ők nem buzik, csak szeretik a fiúkat.
  • Oddball29
    Engem ha artizni láttok, az annyit jelent hogy elraboltak, és így próbálok jelezni.
  • foxbat88fx
    én is ezt mondom... ha nem jönne a WT GF akkor nem változna ez a game semmit :D
    már ezért megérte a konkurencia!!!
  • Kantalusz
    Látod te is megcsinálod, ezek olyan trükkök amiket tapasztaltabb játékosok csinálnak általában, nem értem miért istenkáromlás ha én teszem és miért elfogadott ha tankal csinálják ugyanezt

Ja hogy én bármikor bárhová oda tudok lőni? Hát azért van amikor egy fél mapot át kell utaznom hogy belőjjem a jó kis kemping placcot, de megteszem mert a meglepődés az áldozattól, hogy "Mocskos cheater ez artysafe, hogy tudsz ide belőni" az bizony felbecsülhetetlen :D
  • Solten
    Kar hogy a fejlesztoi prioritas egyenes aranyban van a kaka mennyisegevel (rendesen becsinaltak a gatyaba a konkurencia miatt - HD modellek, lerepulo tornyok, felborulo tankok), johettek volna elobb is ezzel... Mindenesetre tenyleg jol nez ki, ugyesen csiszolgatjak a jatekot (otletek lopasa egymastol meg altalanos dolog).
  • foxbat88fx
    nagyon szépen dolgozik a havok, de miért kellett erre 2014-ig várni???
    csak nem a WT miatt?
  • Maala
    Írsz a supportnak egy üzenetet.
  • patchaou
    Én nem artyzok, de sima tankkal is oda lövök elég sűrűn a bejáratott helyekre ha a listán olyan td-t látok amit szinte mindegy hol kell eltalálnom :) A vicc hogy égettem már így le löwe-t is :)
  • Kantalusz
    ja a "MUHAHA" lkemaradt
  • Kantalusz
    Otep nekik még spotra sincs szükségük ;) Igazából nekem se, mert a TD úgy ragaszkodik a kis bokorjához mint a csecsemők az anyukájukhoz :D elég ha tudom hogy ott van, nem kell látnom sem ;) így ment ki a WTF TD CW-ről is 1500 hpról
  • patchaou
    Még csak nem is a sniperekhez hasonlítanám őket, hanem azokhoz akik gránátvetővel lövöldölznek a map másik végéből a spawnpontra...
  • 400V
    Új fizika videó!

• Kantalusz
    Szia!

Kicsit kifejtenéd jobban? No nem az elefántost, én ugyanis a vizilovakkal vagyok! ;)

Játszottam nerf előtt is sokat artyval, na akkor tényleg OP-k voltak. A dracula (GW panther) egy mészáros volt, még a szemét is kilőtted 800 m-ről akárkinek, az s51, az meg one hit bajnok, könnyeket csalt a szemembe, amikor full hp-s is3-akat vertem ki századolásnál :')

Azóta sok a random meg a kör szélére lövöldözés, ez van, a full hp-s lövésekre meg van esély ahogy a blow upra is, de nem túl sok, nekem legalábbis ritkán adja be pedig lövök eleget(meg találok is!)

Bocs, igazatok van rosszul fogalmaztam, arra akartam utalni hogy rengeteg a TD, akik azért jóval passzívabban játszanak (már amelyik) és arty nerf után bőven volt olyan kör ahol 10-10 TD volt csapatunként, szerintem ez sem egészséges( szerintem jobban kempelésre készteti az embereket mint 2-3 arty...)

Bartlebi hozzászólásával egyet értek, A Sniperek is részei a játéknak, ahogy az artyk is, de még visszább menve a Lovagok is elítélték a gyáva ijászokat, akik "nem voltak harcosok, gyáva kutyák voltak" mégis megszórták őket rendesen és rendszeresen ;)

• foxbat88fx
    Tökéletes MM !!!!!
    (az ellenfélnek )
    na az ilyenek tudják elvenni a kedvem a gametől
  • 400V
    Be kell hogy szálljak én is a bizniszbe!

Irány előre és Tibi a főnök! xDDD

• Bartlebi
    Csak azért írtam le többször mert úgy veszem ki szavakból hogy én mekkora artykirály vagyok. A kedvemet meg nem kifejezetten csak az artyk veszik el, hanem többek között az ilyen hülyék is mint az amelyik azért lökött a vízbe mert a helyén álltam. De az is amit tapasztalok játék közben. Ez lehet vagy a játék hülyesége vagy az emberek hülyesége. De persze sokszor az arty is rátesz.
  • rico86
    Na végre megvettem paypallal sikerült! valaki e-25 szakaz?
  • haflac
    Ha mindkettőt azonnal elintézted akkor elméletilag azonnal kellet,hogy kapjál. :)
  • JeffDunham
    Látod itt a bibi. Tegnap a gift shopon keresztül vettem két dolgot. A pénzt levonta de nem kaptam semmit. Ilyenkor mi a frász van?
  • JeffDunham
    A bant mennyi idő múlva kapja meg az ember? Gondolom sejtitek miért kérdem...

• Bartlebi
    Tudjátok igazából nem az probléma hogy legyen arty vagy sem. Inkább az a baj hogy senki nem tekinti igazi harcosnak azt aki nem vesz részt a harcban aktívan. Az FPS világának is megvan a maga artysa csak ott snipereknek hívják őket.
  • lammaer
    Gondolom nálad a nap kering egy lapos föld körül, amit 4 elefánt tart a hátán.

Nem kell szajkózni a WG baromságait, ha játszottál az artinerf előtt és után, akkor pontosan tudnod kell hogy amit leírtál hülyeség.

HA arty nerf előtt még nem voltál, nos akkor...