A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kantalusz #295608 Szia!
Kicsit kifejtenéd jobban? No nem az elefántost, én ugyanis a vizilovakkal vagyok! ;)
Játszottam nerf előtt is sokat artyval, na akkor tényleg OP-k voltak. A dracula (GW panther) egy mészáros volt, még a szemét is kilőtted 800 m-ről akárkinek, az s51, az meg one hit bajnok, könnyeket csalt a szemembe, amikor full hp-s is3-akat vertem ki századolásnál :')
Azóta sok a random meg a kör szélére lövöldözés, ez van, a full hp-s lövésekre meg van esély ahogy a blow upra is, de nem túl sok, nekem legalábbis ritkán adja be pedig lövök eleget(meg találok is!)
Bocs, igazatok van rosszul fogalmaztam, arra akartam utalni hogy rengeteg a TD, akik azért jóval passzívabban játszanak (már amelyik) és arty nerf után bőven volt olyan kör ahol 10-10 TD volt csapatunként, szerintem ez sem egészséges( szerintem jobban kempelésre készteti az embereket mint 2-3 arty...)
Bartlebi hozzászólásával egyet értek, A Sniperek is részei a játéknak, ahogy az artyk is, de még visszább menve a Lovagok is elítélték a gyáva ijászokat, akik "nem voltak harcosok, gyáva kutyák voltak" mégis megszórták őket rendesen és rendszeresen ;)