banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kantalusz
    Nekem nincsen bajom a föld körül keringő lézerágyúkkal, ha tudom hogy van, keresek egy alagutat és pont. Mindennek megvan az ellenszere, jelen esetben az hogy figyelsz és használod az agyad. Szerintem aki másfél percen keresztül egy helyben áll és lövöldözik az megérdemli, hogy kapjon egy nagy pofont, legalább próbáljon meg mozogni. Ha meg látod hogy melleted pár méterrel felrobban a homok/szikla és te MÉG ott maradsz sniperkedni/ észre sem veszed hogy ott pukkant melletted és besárgult a láncod, akkor is kijár az ezres pofon. A gyorsan mozgó tankokat, meg igen is kihívás eltalálni, nekem pl ez a kedvenc műfajom, imdom amikor az eltűnő 13 90-ben eltűnik a skuló majd rá pár másodpercre kiírja a kill-t