418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #295918 köszi! megjegyzem!:) -
madmanic #295917 feltöltés után a legfelső linket szúrd be. -
stoppos #295916 Figy, teljesen jó a thumbnail, legalább nem akar megfojtani mindenki, aki telefonról netezik. Van kis ujjunk, rá tudunk kattintani. -
Angelus1991ster #295915 Thumbnail a forúmba-t használtam. Mi volt a rossz? -
Angelus1991ster #295914 Köszönöm, eddig is ezt használtam csak kis bélyegképet rakott ki. -
lammaer #295913 "Meg az is kell, hogy legyen spot, a nélkül csak gúvad a szemed, de nem tudsz mit lőni. "
Igen, ez kimondottan arti specialitás. Én a tankjaiban számolatlanul lövöm ki a fel nem spottolt ellenfeleket.... -
viper07 #295912 igaz, de nem tudtam melyikel találkozom, + beleszámoltam a WG faktort, hogy a normállal minimumot sebzem, nekem meg volt 80 HP-m, gondoltam megpróbálok rutinosként dönteni, hát bejött a WG fakor :) . -
lammaer #295911 Meg kéne keresni mindegyikünknek legalább 1 mondatban, hogy tudjon róla hogy nemzetileg röhögünk rajta. -
Specs based on Historical Information:
72 mm of effective armor(50 mm at 50 degrees) on the UFP.
Szóval te MAXIMUM 85-öt ütsz át. Nem jött be.
Mondjuk minek váltasz HE-re egy E25-nél? Úgy átüti, ahogy nem akarja. -
madmanic #295909 ott a bannerben -
Angelus1991ster #295908 Melyik képfeltöltővel lehet nagy képet kirakni ide az sg-re? Válaszokat előre is köszönöm. -
viper07 #295907 Ja és a távolság kb 80 m. -
viper07 #295906 Lenne gy kérdésem. IS3 He lőszer 51/85 átütés.Végjáték, ellenben van egy 410 HP - és E-25, valamint egy Nashorn. Emiatt He -re váltok. Telibe !!! lövöm az E-25 őt szemből - 50/30/30 mm - és sebzek 126 -ot. Ez mi a bánatos fasz ? El is ment e meccs emiatt. -
Azt már tudom, hogy hova ne álljak, nem ezért szeretném kipróbálni, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy milyen artystának lenni.
Tehát akkor a francia ágnak fussak neki? Szerintem free xp-ből végig tudnám vinni X-ig, de megéri elpazarolnom több 100ezer xp érte?
Most jutott eszembe, egyszerűbb, ha kivárom a teszt szerver! Ott tesztelhetem dögivel, és még bukni sem bukok egy xp-t sem! -
De most mit vártok? Soha nem lesz egy olyan egységes képlet, ami biztosan megmondja, hogy te milyen játékos vagy. Egyfajta irányadásnak jó. Amúgy meg csak a statwarriorok foglalkoznak ezzel. -
viper07 #295903 A WN8 tényleg fura. AZ én olvasatomban gyakorlatilag 3/4 részben a sebzés számít, ráadásul az érték független a Tier-től. Azaz, ha mondjuk kizárólag RHM + Isu -val mennék - és balfasz vagyok - akkor is magas WN8 -am van, míg ha mondjuk T71 -el spotolok, és a nagy mértékben a jó spot miatt nyerünk, a WN8 -am a béke segge alatt. -
Az ilyen képeket szeretik a supportnál jutalmazni :) -
madmanic #295901 disz iz beginning of bjútiful frendsip.. -
suba53 #295900 Nekem anno a hasonló kérdezősködéseimre a francia arty ágat javasolták.
Azt el is kezdtem, és hamarosan meglesz a Tier8-as.
A napi duplázásokon kívül nem nagyon megyek vele.
Arra valóban jó, hogy az ember megismerje, érezze ezt a technikát is.
Én amúgy semmi kivetni valót nem találok benne. A játék része, így bespájzoltam egyet. :-)
Az ominózus arty nerf előtt nem játszottam arty-val, így nincs összehasonlítási alapom, de a jelenlegi állapotában nem egy csodaszer.
A legtöbbször csak sebzés, meg "hű ez közel volt", olyan igazán nagy egy lövéses pusztítás ritkán jön össze vele.
A már lesebzett jószágokat persze könnyen kinyírja.
Meg az is kell, hogy legyen spot, a nélkül csak gúvad a szemed, de nem tudsz mit lőni. Sokszor van, hogy ha felspotolódik egy célpont, mire rászűkül a célkör már ki is lövik előled.
Úgyhogy nem egy adrenalin bomba, de mondom arra jó, hogy azt a részét is megismerje az ember a játéknak.
-
Lol
-
Simulacrum #295898 Nézegettem én ezt a WN8 formulát és érdekesnek találom, hogy a nyerés pl. a killnél erősebben van számolva, majdnem a spottal egyező szinten. Szerintem ez túlzó. Belegondoltam, hogy egy sárga játékos, ha két lila játékossal szakaszozik, akkor a nyerési százaléka kimagasló lehet, pedig lehet ő ezért semmit nem tesz, a többi értéket nehezebb szakaszozással befolyásolni, de ezt erősen véleményem szerint.
Azért merült fel bennem, mert ma eddig szerintem kimondottan sokat sebző, sokat spotoló köröket mentem, de ehhez 44%-os az eddig nyerési mutatóm. Ehhez egy 1500-as wn7-et ír most a statisztika. Ez furcsa, a tegnapi lila statomhoz képest, amikor nem voltak igazán jó köreim, de szinte mindig nyertünk.
Figyelte ezt már más is meg? -
stoppos #295897 Tessék szépen inkább drogozni, mint minden rendes ember. :)
Anno az elején mondták páran, hogy ki kell próbálni, mert legalább tudni fogod, hogy hova ne állj. Ami igaz is, némi kiegészítéssel. El is jutottam tán az orosz négyesig, de addigra már annyira untam, hogy a hármassal leginkább TD módban rohangásztam. -
Lennék egy kicsit artysta, mindenki csak dícséri, gondoltam kipróbálnám.
Tegnap vettem egy Birch Gun-t, igaz, pár csata után meguntam, de lehet, hogy még fejlesztenem kéne valami nagyobbra és akkor már izgalmasabb lenne. Az artystákat kérdezném, hogy melyik nemzetnek fussak neki, pro és kontra véleményeket várnék. Köszönöm!
-
foxbat88fx #295895 van :D
nagy nehezen megszereztem 24k csata után 2000+ WN8-al :)
de rengeteg pár ezer csatás noobnál befigyel a medál :D
és ha van nekik 200+ WN8 az már csoda :D -
Neked is van ugye? Akkor tényleg noob medál.
-
suba53 #295893 Nyereségvágyból elkövetett markecolás. :-) -
Bizony, mikor a kis PzIIIA-val rohangált volna az ember és hirtelen ott termett egy szép nagy fal (Maus) :D
Akkoriban még keveset tudtam a játékról.... , de túl sok a sirám mostanság. -
stoppos #295891 Játszunk:
Milyen csoportra jellemző?
Egész mecscen lapul, majd mikor nincs a környéken már senki, nekiáll foglalni.
Opciókat nem adok, kifejtős kérdés.
-
lammaer #295890 Mint az ábra is mutatja, 6os tiereddel nagyon jól elvoltál a 8asok közt. A másik csapat meg jobb volt. Ennyi. -
foxbat88fx #295889 lol csávó megcsinálta a lopakodót T25/2-vel
szerintetek mennyi volt a WN8-a?
..
..
.
..
85
Lopakodó = noob medál? :D -
lammaer #295888 "Mire eléred a Tier10-et normál menetben, addigra a tapasztalat, rutin is meglesz, és ott már te leszel a tápláléklánc csúcsán, ott már nem lesz a csicskáztatás feeling. :-)"
Na pont erre gondoltam az előbb - normális grind esetén ezt kéne éreznie a playernek amikor megveszi a nagyvasat. Helyette mi van: Tier10ben sztem hamarabb el lehet füstölni mint T1-ben. Abszolút nem érezhető hogy egy ág végére ért az ember, ahol ő a csúcsragadozó. -
Gyuszopapa #295887
Ennél jobb csata meghatározóbb már hova legyek.Nem tehetek róla ha top járműveink hülyék.Például a 2 T28 proto hagyta magát szétlövetni a nyilt mezőn.Állandóan 1-2 jobb nap kivételével ez van,teljesen mindegy hogy 28% az esély vagy 54.6-os tierrel nekem kell baszni az eget 8-asok között.Ha van egy 6-os csata akkor meg mindig van valami gebasz.Az előbb is 6-os csata na majd most jót lövök,erre a hülye csapattárs Matilda kilövi a motoromat plusz belémsebez. -
lammaer #295886 Ez nagyon megható volt 
Komolyan elgondolgodtam hogy most először az SGs életemben létrehozzak egy aláírást... -
lammaer #295885 Ja, frankón kiirtanád azt a kicsi előrehaladás érzést is a játékban ami még maradt. Sztem a sakk való neked, mert az szól a skillről.
Amit te hjavasoltál, abbanmi értelme játszani nagyobb tierű tankkal, ha a kihívás minden tierben ugyanaz, és az egyetlen ami változik az az, hogy magasabb tierben drágább a lőszer meg a javítási költség.
Néha már visszasírom a régi időt amikor nem volt MM. Ott figyeltem a stugban, azt jött szembe a VK45 P :) Na mi legyen, hát szépen csak sunyultam, megvártam amig valaki elvonta a figyelmét azt durr a seggébe. Ha éppen összejött.. ha nem, akkor mentem a levesbe, van ez igy. De tudtam, hogyha egyszer nekem lesz VK45Pm, akkor érezni fogom a powert. Hogy valóban egy Tier9es tank az minőségi előrelépés.
Mostmeg mi van: egy Tier7es már attól besír hogy a csatájában meglát egy darab Tier9est. Nem tanulják meg az emberek hogy ideje van a lövöldözésnek, ideje van a bújkálásnak, ideje van a szaladásnak. Hogy igenis ki lehet várni, hogy az ellenfél "elfelejtsen" téged.
összeségében: régen minden jobb volt :)
-
stoppos #295884 Pedig lamma egyszerűen működik. Ha úgy érzed hülyeséget írt, akkor tuti szarkazmus. Ha nem tudod eldönteni, tuti szarkazmus. Amennyiben mélységesen egyetértesz vele, abban az esetben el kell gondolkoznod, hogy vajon te hülye vagy-e? Ha a válasz igen, akkor tuti szarkazmus, ellenkező esetben minden oké. :) -
Hát nem. Így íráson keresztül nehéz a hanglejtésedből kivenni.
-
lammaer #295882 Nem ment át a szarkazmus na :)
Én vagyok a legnagyobb ellensége a szűk MMnek.... -
Nagyon örülnék, ha az MM nem csinálna ilyeneket:
Több top tier tank az egyik oldalon. Elvileg nem lehetne, de mégis elő szokott fordulni...
Anomáliák a tankelosztásban: egyik oldalon van 5 médium, a másikon egy sem.
Illetve a mostanában sokakat idegesítő, 10+ TD mindkét oldalon. Sajna a gold használat miatt a tier 10-es HT tankok száma megcsappant. pl már én sem játszom nagyon velük. -
besti #295880 Most gyorsan átgondolva, erősebb 9-es, 10-es tankokat figyelebe nem véve, nekem T29-ben van az az érzés, hogy teljesen mindegy mit dob az MM. Full tier IX-es csatában sem kell egyáltalán kétségbe esni. A HP kicsit kevés lehet, de ha nincs arty, akkor az sem annyira zavaró. Mondjuk a tier X-es gunok esetleg arannyal megtámogatva már bezúzhatják a tornyot is, de ilyen szituációba azért ritkán kerül. -
FosTalicskaa #295879 Ott nem a skill jönne ki hanem a random generátoruk beállításai...