A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #295900 Nekem anno a hasonló kérdezősködéseimre a francia arty ágat javasolták.
Azt el is kezdtem, és hamarosan meglesz a Tier8-as.
A napi duplázásokon kívül nem nagyon megyek vele.
Arra valóban jó, hogy az ember megismerje, érezze ezt a technikát is.
Én amúgy semmi kivetni valót nem találok benne. A játék része, így bespájzoltam egyet. :-)
Az ominózus arty nerf előtt nem játszottam arty-val, így nincs összehasonlítási alapom, de a jelenlegi állapotában nem egy csodaszer.
A legtöbbször csak sebzés, meg "hű ez közel volt", olyan igazán nagy egy lövéses pusztítás ritkán jön össze vele.
A már lesebzett jószágokat persze könnyen kinyírja.
Meg az is kell, hogy legyen spot, a nélkül csak gúvad a szemed, de nem tudsz mit lőni. Sokszor van, hogy ha felspotolódik egy célpont, mire rászűkül a célkör már ki is lövik előled.
Úgyhogy nem egy adrenalin bomba, de mondom arra jó, hogy azt a részét is megismerje az ember a játéknak.