A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #295885 Ja, frankón kiirtanád azt a kicsi előrehaladás érzést is a játékban ami még maradt. Sztem a sakk való neked, mert az szól a skillről.
Amit te hjavasoltál, abbanmi értelme játszani nagyobb tierű tankkal, ha a kihívás minden tierben ugyanaz, és az egyetlen ami változik az az, hogy magasabb tierben drágább a lőszer meg a javítási költség.
Néha már visszasírom a régi időt amikor nem volt MM. Ott figyeltem a stugban, azt jött szembe a VK45 P :) Na mi legyen, hát szépen csak sunyultam, megvártam amig valaki elvonta a figyelmét azt durr a seggébe. Ha éppen összejött.. ha nem, akkor mentem a levesbe, van ez igy. De tudtam, hogyha egyszer nekem lesz VK45Pm, akkor érezni fogom a powert. Hogy valóban egy Tier9es tank az minőségi előrelépés.
Mostmeg mi van: egy Tier7es már attól besír hogy a csatájában meglát egy darab Tier9est. Nem tanulják meg az emberek hogy ideje van a lövöldözésnek, ideje van a bújkálásnak, ideje van a szaladásnak. Hogy igenis ki lehet várni, hogy az ellenfél "elfelejtsen" téged.
összeségében: régen minden jobb volt :)