418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondolom nekem jött. Igen, telepítve vannak. -
foxbat88fx #297964 microsoft visual c +++++++ telepítve?
flash player telepítve? -
Nem tudjátok, hogy frissen felhúzott (teljesen új gép) op rendszerre miért nem tudom telepíteni a játékot? Nem is csinál semmit, a tálcáról is eltűnik a launcher (letöltöttem a full kliens-t, 6.5 Gb), miközben az alkalmazások között pedig látom, hogy fut. -
Nézzétek meg pls :D -
nobodyattis #297961 Jó ez az event tisztán 200 k credit nyam nyam
-
Angelus1991ster #297960 Lehet, a csomag tartalma pedig: ellenfél kilövése előtti fagyás, tank ugrabugrálása. -
FosTalicskaa #297959 Jó de régebben ezek nagyon kirívó eseteknek számítottak és ha észre is vettem hogy valaki ezzel lő, csak röhögtem rajta, hogy de sok pénzed van te kis hülye gyerek, de akkor ez szerintem senkit sem zavart. -
bigmano #297958 Régebben is volt gold csak kevesen engedhették meg maguknak,én emlékszem amikor a Kaznás srác a type-al azzal bontogatta az Is3-mat.
Írtam is neki hogy sokba fog ez kerülni,mire az volt a válasz hogy nem érdekli.....
Nekem nem volt erre felesleges goldom 100-120 körönként!
-
FosTalicskaa #297957 Nem arról van szó, hogy nem lehet belőni ezeket a pontokat, hanem az, hogy régebben sokkal könnyebb volt nem arannyal!! belőni az összes tankot úgy nagy általánosságban és ez kb ott jött fel, hogy a Volgás srác itt fényezte magát, hogy mekkora ász ő a normál ammoval. De mindegy nem fontos...
Én pl szinte csak normált használok, de vannak olyan szituációk amikor bizony be kell tölteni a goldot. Régebben sokkal kevesebb ilyen szituáció volt. -
TomDantes #297956 Nem csak neked személyre szabottan. -
Angelus1991ster #297955 Nektek is telepített valamit? 1-2mb-os cuccot tett fel. -
Simulacrum #297954 Ez a kulcshozzászólás ebben a témában. Az a baj, hogy a goldammo kvázi ingyenesség tételével ez a rész marad el a játékból, pedig szerintem ez a legélvezetesebb. Jól játszik a szemben levő játékos, takarja a gyenge pontokat, nem tudom átütni. Nosza akkor keressünk másik ellenfelet vagy próbáljuk megkerülni, egy lövést bekapva tőle, esetleg másik úton a hátába kerülni. Én pont az ilyen dolgokért szeretem a játékot. Ha golddal játszanék, akkor kb. artyszintű egykezesség válna számomra is a dolog, azt meg még véletlenül sem szeretném.
Amúgy az E100 tornyát a T10-es Pattonnal 5-ből 3-szor átviszem az alaplőszerével. Az IS-4 átütése nagyon kicsivel marad el ettől, gyanítom azzal is át lehet vinni 2-3 lövésből 1-szer. -
Egyszerű, nem arra megyek, amúgy meg nem is volt se IS4(tX), se JagpzE100.
De mivel ez egy lehetőség, egy probléma megoldásra, ezért éltem vele.
A probléma megoldó képessége, meg minden kinek más. -
madmanic #297952 Az isten verje meg a sok agyhalott nocapkillallozó idióta agyhalott nyomorék debileket!
98% nál kilépnek a körből bassza meg! Persze elhullanak, mert a 400 as effivel ennyire futja... Idióták...
Az ilyenekre mostantól kérdés nélkül lövök.. -
TomDantes #297951 Hát az első részével egyetértek teljesen. -
Hoooooopsz bocsánat. Kicsit elméreteztem a képet... -
Csak 85%-ot mondtam... azt csak te gondoltad hogy ez nyerési adat. Amúgy ha nem vagy 20%-os winrate-el végzek tegnap...
-
400V #297948 Az a baj ez a fórum lelki szemetes láda kb meg trollkodás nem több. Replayekből én sokat nem tanulok mert kb simán megnéztem 1 év alatt legalább 100 vagy 150 IS7 replayt és sehol nem AP val csinált 5000 meg 6000 es sebzéseket.. Wg nek kéne olyan garázst csinálni vagy egy külön gyakorló szobát ahol pár ablak lenyílása után kapnál egy kis pályát ahol áll egy AFK tank amin gyakorolhatnál. Belépsz a kis tankocskáddal ott a 3 alap lőszer, egyik se fogyna és a több száz játékban lévő tank közül egyet kiválasztva nekiállhatnál gyakorolni.
Nem ez az érdeke a WG nek sajna. -
Oddball29 #297947 IS-4 ágyú felett a tetőpáncélt most is be lehet olyan 200 pentől, viszont közel kell hozzá kerülni, és magas tank se árt hozzá. Van rajta még gyenge pont, szemből a torony aljáról rá lehet pattintani a test tetejére a lövedéket, viszont ehhez az kell, hogy ne ficeregjen. -
TomDantes #297946 De lehet nézni videókat, kérdezz tapasztalt játékosokat, itt lentebb Oddball adott is tanácsot, szóval hát mondjuk eleve erre kéne ezt a fórumot használni, na mindegy. -
FosTalicskaa #297945 Igen csak akkor is weakpointok voltak páncélvédelem nélkül... Szóval hiába volt ott valamekkora páncél szinte mindenki be tudta lőni. Az enyémet is ott bontották le, meg én is ott szedtem meg őket, ha másban ültem...
Jah és emlékszem rá, hogy elvileg soha sem volt 160. Valamikor frissítették valamelyik verzióban 140-re a feliratot, mert a háttérben mindig annyi volt...
Sőt az is-4-en például az ágyú feletti lemezhez nem is tartozott hit box. Se a periszkóphoz. Azokat elég volt csak eltalálni, bármilyen tankkal és garantált volt a sebzés. Talán még mindig látni olyan videókat, ahol az ms-1 periszkópon keresztül bontja le az is-4-et... -
400V #297944 Prém nélkül játszok, nekem nem ér annyit hogy körönként 15000 - 20000 eket fizessek gyakorlásért. Klánt meg még a megjárt 12 klánból nem sikerült olyat találni aki ismerné a gyakorlót nem csak úgy hogy max akkor kell menni ha CW van mert Pistike meg Jóska is tudja már mi a taktik. Sehol nem divat gyakorlózni pl másszál az arcomba IS7 el és próbálkozok. Vagy befekszik Gézuka a ház mellé azt kezd el bontani a sidescrepes tankját. Vagy medekkel 1v1 ezni. Ezért marad kb dísznek IS7 meg IS4. -
TomDantes #297943 Nem mondom ,hogy nem hasznos, csak azt hogy gold nélkül is lehetett boldogulni. Elhiszem hogy a gold-al időnként könnyebb, de ha megtanulod a tankok gyengepontjait, + figyeled, hogy legalább nagyjából megfelelő legyen a szög, akkor általában gold nélkül is marha jól lehet boldogulni.
A héten volt ez is, JT88-al, 203-pen. Himmelsdorf. Német vs Angolok. Jön a rakás AT-15 vagy mi a tosz, szemből elég kemény páncél, gyorsan lövő ágyú, a JT88-ason ügye szintén hasonló. Aha, három ilyen angol TD-t lazán lebontottam, meg lett 4000 sebzés, viszont vesztettünk, na mindegy. A lényeg az, az angol TD-sek nem tudták hol lőjjék a JT88-at, és pattogtak, én meg lőttem a kupolájukat, és pár másodperc alatt töltök újra, szóval gyors egymásutánban kapták a találatokat.
És itt nem az a lényeg, hogy mekkora ász voltam, mert nem. Ők voltak nagyon hülyék, szóval, ki kell használni az ellenfél hülyeségét is, meg a fenti két dolog, hogy a gyenge pontokat ki ismerni és figyelni a megfelelő szögre, lazán megy a dolog.
Az is igaz könnyű ezt mondani, de én is általában nem így csinálom, és elcseszem. -
Oddball29 #297942 IS-4 postaláda az hőskorszakban is 160 volt, szóval bajosan.
De IS-4 ha tartja a távolságot (mert közelről fentről kapja a lövést és kisebb a szög) és mozgásban marad, akkor jó esélye van megpattintani még az E-100 HEAT-ot is. 40-45 fokban már közel 400-as a frontpáncél HEAT védelme. -
400V #297941 Az is lehet de én a csatáim javát tier 8 ba játszom és élvezem is. Tier 10 nekem nem több mint pay to win. Majd ha lesz rendes balance akkor játszok ott is. Tier 8 ba 7200 csata és ez élvezet.
-
TomDantes #297940 Szerintem meg ez egy összeesküvés, hogy direkt veszíts. -
400V #297939 HEAT páncél égetésre van. Nem lánctalp,rétegelt páncél,kupola,lövegpajzs.
Ha hasznos valamennyire közelharcban verhetetlen. Torony frontot alázni, test frontot alázni. Csak ez én is csak közelharcba használom ahol látom mire fog menni. Aki 500 m ről HEAT ezik az meg is érdemli. Kár hogy anno szétnerfelték a HE lőszert. -
Oddball29 #297938 10-es TD-k HE-sebzését nem nerfelték, azok még mindig elég durvák. Hull-down IS-7 155-es HE-ből bekap 350-500 sebzést, annyi már elég, hogy eltakarodjon, vagy kijöjjön. Jpz E-100-é gondolom, még nagyobb.
De voltam benn olyan CW-n nem is egyszer VK 7201-ben, ahol csak HE-t lőttem végig tétmeccsen, mert olyan hull-down védőtankokat kellett leépíteni, amikről olyan szögben meg távolságban csak pattogtunk volna 15 percen keresztül. Be is jött, 15-kevésre meglett. -
FosTalicskaa #297937 Most döngetheted a melled, hogy mekkora virtuóz voltál AP-val az ősidőkben, de ha ennyire büszke vagy rá, hogy régi motoros vagy akkor arra miért nem emlékszel, hogy a gold spam előtti letűnt korokban a tankokat normál ammoval is sokkal könnyebb volt belőni... pl. IS-4 postaláda. T1 hvy 110-es penjével lehetett szétlövöldözni. Vagy az IS-7 beforgatott oldalához is elég volt egy 7-es med ágyúja gold nélkül. Nem beforgatva pedig gyakorlókban tier 2-es tankokkal lehetett szétbontani... Ugyanez a németeknél is. Úgy látszik a játék elég komolyan megváltozott azóta, mióta te utoljára tiszteletedet tetted t6 felett, vagy csak az emlékeid szépítették meg a régmúltat...
és a játékot nem az teszi tönkre hogy valaki erő ágyúban goldot használ, mert ők már alapból kompenzálva vannal rosszabb camoval, speddel, kisebb dps-el stb. A probléma akkor van ha gyenge ágyúval teszik ugyanezt. Mert nekik extrém magas dps jutott különösebb egyéb hátrányok nélkül. A goldot használva meg lesz egy OP tankod extrém magas sebzéssel. gamebalace forever... -
Oddball29 #297936 Vagy megtanulsz lőni. -
TomDantes #297935 HE- lőszer mi? Nekem is úgy rémlik, igaz E100-nál, hogy amit az AP nem vitt, akkor nesze neki HE. Mintha határozottan nem szerették volna az ellenfelek. -
Oddball29 #297934 + a torony tetejének a szemből is látható csapott része 122-es AP-vel már overmatchelhető. E-75-nél ugyanez. -
400V #297933 Mellesleg végszóként!
WG koncepció!
Fizetsz vagy szopsz!
Ennyi. Mélyebben nem érdekel a dolog. T10 csata lőj sok prémet lesz nagy pened, vegyed a prémet hogy teljen a WG zsebe és te is jobban haladj. ez a koncepció. -
haflac #297932 Ahogy változnak az idők egyre több commander küzd egymással a virtuális harctereken és mindig mindegyik jobban tudja a másiknál.Még a T50-2-es időkben talán működött ez az előrerohanok taktika,mert az olyan mozgékony volt,mint az állat.Hát most kicsit várni kell szerintem. -
TomDantes #297931 Elhiszem, de legelősször azt értsd meg, hogy játszottál tier X-ben a gold ammo előtti időkben? Nem tudom, de a többségünk itt igen, és akkor is boldogultunk. Jól emlékszem igen szívás volt E100-ban ülve IS7-el szerencsétlen helyzetben találkozni, mert 235-el, hát lőheted, de minek? És mégis sikerült valahogy. Egy idő után sikerült kitapasztalni a másik gyengéit, hova, hogyan milyen korülmények között kell célozni . Emlékszem, időnként E100-al HE-t lőttem, ha tudtam AP-val esélyem sincs, igaz a HE se üt át, de minimum csinált egy kis modul sebzést, vagy valamit. De ez már régen volt.
Viszont ha már gold, de ki lehet javítani ha roszsul tudom, de a HEAT-ra más szabály vonatkozik mint az AP-re ezért másképp is viselkedik, és az se mindegy mire lövünk milyen lőszerrel, mert bizonyos tankok hajlamosak benyelni a lövéseket, de ezekre már nem igazán emlékszem, mert nem megyek tier X-be. De aki akarja ,majd elmondja, csak az a lényeg, hogy attól hogy gold pálne HEAT nem lesz biztos, hogy na akkor át lehet mindent lőni.
Amúgy emlékeim szerint Maus-nak a tornyát át lehet lőni, ha nem látod a hasát.
E100-nál talán szintén torony, meg a tetején az a bizbasz? Nem tudom így van-e még, de valamikor így volt. Ezeken a részeken lazán átlehetett őket lőni.
E75-nél is úgy rémlik, ha nem látom a hasát, a torony tetejét kellet lőni. Még KV5-el is sikerült szemből kiszedegetni párszor hülye E75-ösöket, pedig annak csak 167-a penje. Egyszer egyet Himmelsdorfon neki szorítottam a házfalnak, és lőttem a torony tetejét, és előbb utóbb csak annyi lett neki.
Szóval van megoldás, nem csak a gold.
-
bornofakone #297930 Mini-maussal pont h nem kell szarakodni, sidescrape-ben tényleg jó, de kupolát lehet lőni ha látszódik illetve 250+-s penes gunnal meg be lehet lőni a tornyát szemből, a lövegpajzs mellett, nagyon sokszor kapok ott be vele lövést. Innentől kezdve....RNG. -
Oddball29 #297929 Beforgatott Maust szemből a lánctalpon keresztül simán vinni lehet AP-vel is. úgy megkerüli a lövedék a kötényezést. E-100-nál a toronygyűrű csak 200. -
suba53 #297928 Sajnos sok az önjelölt taktikai zseni, aki ha nem azt csinálod éppen, amit ő gondol hogy csinálnod kellene, akkor egyből megy a noobozás, a report, meg a szitkozódás.
Rosszabb esetben még szándékosan keresztbe is tesz ha a közeledben van. Nem enged visszatolatni a fedezékbe, kitol a bokorból, mert éppen úgy értékeli, hogy camper vagy.
Persze nem kér elnézést, amikor a játékvégi eredménylistából az derül ki, hogy a "noob" sokkal hatékonyabb volt mint őkelme. -
Malarki #297927 Kövezzetek meg, de csak én vagyok olyan noob, hogy nem akarok mindet, mindenhonnan, mindennel átlőni? Beforgatott Maus? Lövöm a hasát, ha nem megy NEM LÖVÖK RÁ. IS-7 torony? NEM LÖVÖK RÁ. T110E3? NEM LÖVÖK RÁ. Ha lehet megkerülöm, pozíciót váltok, nem csak állok egy helyben és tőtömagódot. Persze lényegesen könnyebb gondolkodás nélkül betölteni az aranyat aztán célzás nélkül küldeni, mint ésszel játszva olyan helyzetet teremteni ahol én vagyok előnyben. -
Oddball29 #297926 Pajzs mellett be lehet ütni a tornyot, de 17-es HE is csapna rajta sztem 5-600-at. Kergettem már úgy el tökéletesen beállt Maust Himmelsdorfon E3-ban, aztán kaptam hogy HE-noob.