banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Ez a kulcshozzászólás ebben a témában. Az a baj, hogy a goldammo kvázi ingyenesség tételével ez a rész marad el a játékból, pedig szerintem ez a legélvezetesebb. Jól játszik a szemben levő játékos, takarja a gyenge pontokat, nem tudom átütni. Nosza akkor keressünk másik ellenfelet vagy próbáljuk megkerülni, egy lövést bekapva tőle, esetleg másik úton a hátába kerülni. Én pont az ilyen dolgokért szeretem a játékot. Ha golddal játszanék, akkor kb. artyszintű egykezesség válna számomra is a dolog, azt meg még véletlenül sem szeretném.

Amúgy az E100 tornyát a T10-es Pattonnal 5-ből 3-szor átviszem az alaplőszerével. Az IS-4 átütése nagyon kicsivel marad el ettől, gyanítom azzal is át lehet vinni 2-3 lövésből 1-szer.