A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #297943 Nem mondom ,hogy nem hasznos, csak azt hogy gold nélkül is lehetett boldogulni. Elhiszem hogy a gold-al időnként könnyebb, de ha megtanulod a tankok gyengepontjait, + figyeled, hogy legalább nagyjából megfelelő legyen a szög, akkor általában gold nélkül is marha jól lehet boldogulni.
A héten volt ez is, JT88-al, 203-pen. Himmelsdorf. Német vs Angolok. Jön a rakás AT-15 vagy mi a tosz, szemből elég kemény páncél, gyorsan lövő ágyú, a JT88-ason ügye szintén hasonló. Aha, három ilyen angol TD-t lazán lebontottam, meg lett 4000 sebzés, viszont vesztettünk, na mindegy. A lényeg az, az angol TD-sek nem tudták hol lőjjék a JT88-at, és pattogtak, én meg lőttem a kupolájukat, és pár másodperc alatt töltök újra, szóval gyors egymásutánban kapták a találatokat.
És itt nem az a lényeg, hogy mekkora ász voltam, mert nem. Ők voltak nagyon hülyék, szóval, ki kell használni az ellenfél hülyeségét is, meg a fenti két dolog, hogy a gyenge pontokat ki ismerni és figyelni a megfelelő szögre, lazán megy a dolog.
Az is igaz könnyű ezt mondani, de én is általában nem így csinálom, és elcseszem.