A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #297931 Elhiszem, de legelősször azt értsd meg, hogy játszottál tier X-ben a gold ammo előtti időkben? Nem tudom, de a többségünk itt igen, és akkor is boldogultunk. Jól emlékszem igen szívás volt E100-ban ülve IS7-el szerencsétlen helyzetben találkozni, mert 235-el, hát lőheted, de minek? És mégis sikerült valahogy. Egy idő után sikerült kitapasztalni a másik gyengéit, hova, hogyan milyen korülmények között kell célozni . Emlékszem, időnként E100-al HE-t lőttem, ha tudtam AP-val esélyem sincs, igaz a HE se üt át, de minimum csinált egy kis modul sebzést, vagy valamit. De ez már régen volt.
Viszont ha már gold, de ki lehet javítani ha roszsul tudom, de a HEAT-ra más szabály vonatkozik mint az AP-re ezért másképp is viselkedik, és az se mindegy mire lövünk milyen lőszerrel, mert bizonyos tankok hajlamosak benyelni a lövéseket, de ezekre már nem igazán emlékszem, mert nem megyek tier X-be. De aki akarja ,majd elmondja, csak az a lényeg, hogy attól hogy gold pálne HEAT nem lesz biztos, hogy na akkor át lehet mindent lőni.
Amúgy emlékeim szerint Maus-nak a tornyát át lehet lőni, ha nem látod a hasát.
E100-nál talán szintén torony, meg a tetején az a bizbasz? Nem tudom így van-e még, de valamikor így volt. Ezeken a részeken lazán átlehetett őket lőni.
E75-nél is úgy rémlik, ha nem látom a hasát, a torony tetejét kellet lőni. Még KV5-el is sikerült szemből kiszedegetni párszor hülye E75-ösöket, pedig annak csak 167-a penje. Egyszer egyet Himmelsdorfon neki szorítottam a házfalnak, és lőttem a torony tetejét, és előbb utóbb csak annyi lett neki.
Szóval van megoldás, nem csak a gold.