418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #298173 Basszus nem volt nálam SZÖGMÉRŐ.Nem számoltam ki előre,hogy az adott szögben szabad-e lőnöm egy marha nagy átütésű ágyúval egy lényegesen kisebb páncélra.Én hülye.Számold már ki nekem,hogy abból a szögből mekkora effekív páncélvastagsága volt az E-75 tornyának.De pontos értéket várok.
-
haflac #298172 Láttam már valahol ilyen "pöttyös" tankokat,most már azt tudom mi a mod neve.Sokszor az akció hevében nincs idő s szineket sasolni,számomra 1értelműbb ha lövök és azonnal van sebzés szám,vagy pattan,de ezeket a "narrátor" azonnal mondja.Én kb 2 lövésre emlékeztem biztosan ami a torony első oldalába ment eredménytelenül. -
Na ezt én is láttam, hogy összeadódnak a találatok. Először néztem is hogy T29-el sebzek 800 valamennyit...WTF? De ez csak mostanában jött be, nem? -
Én mondtam, hogy nincs benne semmi, mindennek megvan a magyarázata. IS-4 golddal, fúha, nem lövi át az E-75 tornyát... Mint láthattuk, a delikvensünk nem nagyon törődik ilyen apróságokkal, mint becsapódási szög pl, és láthatjátok, azt hiszi, hogy a játék csal. Pfejj, mocskos WG!
-
lexlutor #298169 a tankon levo lovedeknyom, csak grafikai effekt. -
Greenscape #298168 Neked meg csak 2.5k csatad van, ugyhogy van idod fejlodni. Ha 10k felett is ennyi lesz a wn8 akkor elkezdheted az egyik pápa muveletet az aggodast.
Akinek 1000 koruli a wn8-a az jobb ha nem sir ha szar csapatba kerul. Ennyi erovel egy lila jatekos szinte minden csataban sirhatna mert vannak zoldek nem csak kekek meg lilak a csapatban. -
Ha az ágyúnál nézed ott átlagot ír 390mm, de arra +/-25% még rájön ha lőszernél nézed ott már tolig van 293mm-488mm .
De van úgyhogy rövid időn belül két találat éri a tankot és csak egy közös értéket mutat pl bekap egy 110-et félmásodperc múlva egy 220-at az általában úgy jelenik meg hogy -330.
-
OnkleTonto #298166 Ez a max sebzés hogyan van számolva?
A KV1S AP lőszerének pl 390 van írva, mégis az előbb 460HP-ról kiszedett. -
OnkleTonto #298165 Soxor van olyan hogy tök szemből meglövök valakit és lepattan, vagy nem üt át, mégis lyukat rajzol a progi :D
Jellemzően pl T29 lövegpajzsra. -
madmanic #298164 15 vereségem van zsinórban... Ebből mondjuk a felét én hagytam ott.
A statisztikák már semmit nem érnek amióta ennyi gyépés paraszt játszik, és tömik őket ingyen prémmel meg kredittel...
Szokj hozzá, amíg nem lesz skill alapú MM addig ezt kapod.
Vagy jön a WT.
-
Gyuszopapa #298163 Most akkor EZalapján én se merek beírni semmi olyat hogy béna csapatba rak be az MM és ez miatt sok a vesztes csatám. -
A hasát tier 6-os tankkal is megeszed. Szóval az attól még simán gyenge pontnak minősül... -
Oddball29 #298161 A has pár patch óta már nem gyenge pont, hanem erősebb a homloklemeznél. -
Anno nem annyira az zavart,hogy hol találtam el az ellent vagy lepattant e vagy sem róla a lövésem, hanem az hogy engem hol talált el és melyik lövés volt amelyik kicsapta személyzetet vagy modult. Meg ha elhaláloztam néztem a többieket ki mit hol lő. Persze a játék valósághűségét nem segíti elő, de a sok bénázásom se. -
Ha kérdezel és van fent valaki lehet válaszolnak ha már te eldöntötted magadban és állítod, hogy úgy van nem biztos hogy győzködni fogunk magunk igazával.
Az IS 3 felső páncéllemez döntött, de két irányban ezért a szemből lepattan hacsak nem a hasát vagy az óra hegyét lövöd ha meg rád ment, beleállt az arcodba a (képen nincs színezve mint gyenge pont, de blogok nem szentírások) azt a tálca szerű pléhlemezt lövöd, mert a torony teteje gyenge.
Bár ez egy T-54, de jól szemlélteti hogy a torony teteje milyen vékony ha magasabb helyen vagy csatában lehet lyuggatni, de ha egy szinten akkor fent leírtak szerint lehet, persze nem egy földönfutó E-25-ből akard a torony tetejét lőni.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8f/T54_Training_Parola_Tank_Museum_13.jpg/800px-T54_Training_Parola_Tank_Museum_13.jpg[/IMG
-
Megnéztem, nagyon kemények ezek a 450-500 körüli rammolások.. nekem is kéne egy ilyen med :) -
Engem ez csak összezavarna, soha nem tudnám melyik szín melyik :) Miért nem jó az alap?, ha átütött lyuk van, ha nem akkor "karcolás". -
Van egy mód paint ball, ami megszínezi találatokat (olyanra színezed amilyenre akarod)
Nálam a piros a páncélt átütő rozsaszin a lepattanó.
Az első kép csak érdekesség miszerint a mocsok WG az IS4 sofőrbebúvó nyílását kivette a gyenge pontok közül( ez csak iróni, mert más tankok is kaptak kedvezményt e téren).
A replay lelassítható, jobb egérgomb megnyomása után "szabadon" nézelődhetsz és akár a lövedéket is láthatod ami feléd robog íme.
Ugyanígy láthatod az ellenséget is és azt is, hogy idővel eltűnnek a sérülések nyomai pl a bal szélső tankról a lövegpajzs vagy a toronytetején, oldalán lepatanó gold nyoma is.
-
Engem azért érdekel hogy egy játékosnak milyen a statja, mert többnyire lehet tudni hogy kb mire számíthatok tőle a csatában. Ezért nem csíptem már akkor sem azokat akik szándékosan statszépítés miatt játszottak úgy ahogy és azzal amivel, mivel ez már torzít. Soha nem az vezérelt csata közben hogy javuljon a statom, ezért is növögetnek az értékek ilyen lassú ütemben :) Úgy játszom ahogy jónak látom és ez magával hozza a stat javulását, szerintem ez természetes. Ugyanúgy kiszolgálják a boltban a 600 effist is, viszont egy értelmes klánba már nem veszik fel XD
Ha egy gyengébb, vagy kezdő segítséget kért tőlem, akkor lehetőségeimhez mérten segítettem és senkit nem hajtottam el ha játszani akart velem csak azért mert gyenge volt a statja. (az más kérdés hogy volt akinek hiába adtam tanácsokat napokon keresztül, ugyanúgy folytatta a seggel támadást... ezért inkább nem mentem vele többet) -
bornofakone #298154 Pedig nem áll távol az igazságtól...
Ez a 2 csodálatos pára betöltötte a goldot, ST-I még lőtt ap-val is ha jól emlékszem, de is-4 csak és kizárólag goldot spammelt. Nem kellett ehhez semmi skill, párszor megnyomta a wasd-t, meg a jól elcsépelt sidecrape-t csinálta, és aki jött arty,jpz,én bármi, bárki előről, hátulról mindenhonnan golddal lőtt rá. Nem volt HE-je, se AP lőszere...csak és kizárólag gold.
Sírásomra a válasz: vegyél goldot....(csak azt nem fogja fel h én nem only goldozok, és bárki bármit mond, én jobban utálom a HEAT-t mint az APCR-t, mármint ha engem lőnek...mivel APCR többször pattan rólam, mint a HEAT) De mind1 is, én vagyok a low mert nem veszek még több goldot, sőt miért nem csak only golddal megyek?! :D
-
FosTalicskaa #298153 
-
400V #298152 Nem éltem diadalnak. Pusztán ennyi hogy hagy játsszak már ahogy én akarok senki ne cseszegessen a statom miatt. Ennyi akkor jött be az XVM azt mindenki bele volt buzulva. Azóta is azon a véleményen vagyok hogy csak azokat érdekli akik lenni akarnak valakik. Kilépsz az ajtón, bemész az iskolába vagy egy közértbe nem szolgálnak ki mert nincs 2000 effyd? 10 - 15 évesek szintje mikor pl CS be publicon vitatkoznak kinek jobb a pingje meg kinek jobb az egere. Érdekes mód mindig ezek 20 év körüli vérpistikék vagyok valaki wotba emberkék kötnek belém.
Szóval nem kell rosszra gondolnod. Annyi volt a szándékom azzal hogy védjem magam és ne keljen állandóan ezzel kelnem meg feküdnöm hogy má megint ez meg ez ezzel foglalkozik azt azt se tudom kicsoda meg hogy néz ki. Ez benne a vicc.
-
Örülök hogy egyikünk még emlékszik rá. Sejtettem Én hogy azt Te akkor diadalként élted meg de leszartam, csak most nem tetszett hogy ezt ebben a formában feldobtad, de már bánom hogy megszólaltam. Megsúgom miattad kezdtem el nem járni a magyar csatornára, szóval örülhetsz.
Azt viszont még tartom, hogy Én a játékost elkülönítem az embertől. Tök leszarom hogy nap közben életeket ment, vagy állatokat gyógyít vagy bármit csinál. Ha a játékban béna akkor béna és mint játékost gyengének fogom tartani. Ugyanez fordítva is igaz. Ha valaki jó játékos akkor elismerem hogy jó játékos, és megpróbálok tanulni tőle, még akkor is ha egy sutyerák. -
papa74 #298150 Sziasztok!
Nem mennek a szerverek, vagy nálam van gebasz? -
Szpecnyaz #298149 Csak nagyon ritkán kell golddal lőni vele, mert bármit ki tudsz manőverezni + weak spotok. Am mocskosul fun vele játszani. -
FosTalicskaa #298148 Az kemény. Számomra a normál lőszernek olyan kevésnek tűnik az átütése, de ha a pontosság ellensúlyozni tudja. Hát nem tudom. Lehet össze kellene kukázni rá goldot... mindenkitől azt hallom, hogy mekkora fun. -
400V #298147 Megkérdeztem te mit foglalkozol velem állandóan csatornán. Nagy semmi volt a válasz. Nem tudom max az adminnak lenne joga ahhoz hogy mit csinálok játékban. Nem volt ez szó áradat.
Tipikus úgy is kimagyarázod aztán meg magyarázkodjak a baromságaid után. Itt is kivan mindenkinek forgatva a szava. Nem tudom mi van akkor ha valaki nem állandóan tier 10 be baszkódik mert nem élvezi.
Azon a tényen meg nem lehet változtatni hogy való életbe meg itt is az fúrja a másikat aki irigy vagy semmi élete és másé érdekesebb. Nézd eg én mikor szapulok itt bárkit is a játéka miatt.
Kiveséztünk egy témát hogy jó lenne tier 10 be gyakorolni. Nem lett belőle semmi max egy két hasznos infó, aztán jött davidka a szaréletű akinek ez a szórakozása hogy fórumon beugat mindenkinek. Most erre mit kéne lépni? Ó igen davidka méltóságos 2000 effy még az accomat is töröltetem mert te vagy a mindenható?
Magyar nyomor kb ezt tudom rá mondani. Ez az átlag színvonal egy chaten vagy TS en vagy bármi ilyen netes közösségben. -
Mi volt velem? Ja hogy mondtad TS-en is ugyanúgy a magadét mint itt, aztán meg csend volt.... Mégis mit kellett volna mondanom arra a szóáradatra amit nettó baromságnak tartottam. és különben is miért. Neked hiába mond bárki bármikor bármit, csak neked lehet igazad... elfárad az ember és miután tudja hogy fölöslegesen mondana bármit inkább csöndben marad.
És ezt most nem azért írtam hogy újra hetekig engem oltogass, hanem azért hogy tudd, nem azért maradtam csöndbe mert igazad volt, vagy megijedtem, vagy mittomén milyen tudatban voltál, hanem ezért... -
yossarianHUN #298145 Nem az átütéssel van gond (mellesleg a fejlesztett tornyának 120 az oldala), hanem hogy ki tölt T8-ban 85 penes HE-t egy 17 másodperces töltésű ágyúba. -
-
Csata elején még örültem is hogy van két közel unikumnak számító játékosunk, na mondom ez easy win lesz. Egyébként 75% volt a win chance xvm szerint, erre gyönyörűen kikaptunk...
Viszont egy ace tankert legalább sikerült összelőni magamnak a kis 76mm-es ágyúval. :)
-
Desmodromic #298142 Simán lehet, a HE-nek 85mm az átlaga, a tornya oldalról meg 75mm. -
Te tényleg azt hiszed, ha tierXben aranyat töltesz, akkor mindenkit át fogsz lőni, és te leszel a top sebző király?? -
Abba nem nagyon kell, de asszem egy 10 darab van benne.
Ha nem megy át, ~2 másodpercel később újra próbálkozhatsz :) -
yossarianHUN #298139 Pedig akkor ammo rack volt, vagy nem (csak) ő lőtt, mert 937 a max sebzése, amit a random beadhat. Esetleg HE volt és átütött, de ezt nem hiszem.
FosTalicska: Akkor nem egyről beszélünk, ez a tracer bug csak most jött elő (talán 8.10-ben), most kezdték jelezni a játékosok, és egyből rávágták, hogy meg lesz csinálva. Hogy aztán megcsinálják-e, azt majd meglátjuk, engem speciel egyelőre ez izgat a legkevésbé a kijavítandó dolgok közül. -
madmanic #298138 kis gun átlag 450 nagy gun 750.. Sebez az többet is 
Most adtam el, de vissza fogom venni. -
sempike #298137 a helyzet:
t-34-1 -el beálltam egy IS3 seggébe, az csak a tornyomat tudta lönni, azt meg lőhette... Utolsó lövés lett volna, hogy kivégezzem erre bakapok az oldalamba 1 azaz 1 lövést ami full HPról kicsapott a gec*be -- na ez volt az rhm -
FosTalicskaa #298136 Ez a tracer bug már több éves. Szerintem egyidős a játékkal. Gondolod, hogy javítani fogják?
http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI -
sempike #298135 Meg a faxomat nem OP azt nem OP... -
sempike #298134 Most vágott belém egy RHMbWT egy 1050hp-s lövést.
Nem volt ammorack...
Mégis mekkora annak a mocsoknak a max sebzése??????