banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Engem azért érdekel hogy egy játékosnak milyen a statja, mert többnyire lehet tudni hogy kb mire számíthatok tőle a csatában. Ezért nem csíptem már akkor sem azokat akik szándékosan statszépítés miatt játszottak úgy ahogy és azzal amivel, mivel ez már torzít. Soha nem az vezérelt csata közben hogy javuljon a statom, ezért is növögetnek az értékek ilyen lassú ütemben :) Úgy játszom ahogy jónak látom és ez magával hozza a stat javulását, szerintem ez természetes. Ugyanúgy kiszolgálják a boltban a 600 effist is, viszont egy értelmes klánba már nem veszik fel XD
    Ha egy gyengébb, vagy kezdő segítséget kért tőlem, akkor lehetőségeimhez mérten segítettem és senkit nem hajtottam el ha játszani akart velem csak azért mert gyenge volt a statja. (az más kérdés hogy volt akinek hiába adtam tanácsokat napokon keresztül, ugyanúgy folytatta a seggel támadást... ezért inkább nem mentem vele többet)