A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #298147 Megkérdeztem te mit foglalkozol velem állandóan csatornán. Nagy semmi volt a válasz. Nem tudom max az adminnak lenne joga ahhoz hogy mit csinálok játékban. Nem volt ez szó áradat.
Tipikus úgy is kimagyarázod aztán meg magyarázkodjak a baromságaid után. Itt is kivan mindenkinek forgatva a szava. Nem tudom mi van akkor ha valaki nem állandóan tier 10 be baszkódik mert nem élvezi.
Azon a tényen meg nem lehet változtatni hogy való életbe meg itt is az fúrja a másikat aki irigy vagy semmi élete és másé érdekesebb. Nézd eg én mikor szapulok itt bárkit is a játéka miatt.
Kiveséztünk egy témát hogy jó lenne tier 10 be gyakorolni. Nem lett belőle semmi max egy két hasznos infó, aztán jött davidka a szaréletű akinek ez a szórakozása hogy fórumon beugat mindenkinek. Most erre mit kéne lépni? Ó igen davidka méltóságos 2000 effy még az accomat is töröltetem mert te vagy a mindenható?
Magyar nyomor kb ezt tudom rá mondani. Ez az átlag színvonal egy chaten vagy TS en vagy bármi ilyen netes közösségben.