A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #298152 Nem éltem diadalnak. Pusztán ennyi hogy hagy játsszak már ahogy én akarok senki ne cseszegessen a statom miatt. Ennyi akkor jött be az XVM azt mindenki bele volt buzulva. Azóta is azon a véleményen vagyok hogy csak azokat érdekli akik lenni akarnak valakik. Kilépsz az ajtón, bemész az iskolába vagy egy közértbe nem szolgálnak ki mert nincs 2000 effyd? 10 - 15 évesek szintje mikor pl CS be publicon vitatkoznak kinek jobb a pingje meg kinek jobb az egere. Érdekes mód mindig ezek 20 év körüli vérpistikék vagyok valaki wotba emberkék kötnek belém.
Szóval nem kell rosszra gondolnod. Annyi volt a szándékom azzal hogy védjem magam és ne keljen állandóan ezzel kelnem meg feküdnöm hogy má megint ez meg ez ezzel foglalkozik azt azt se tudom kicsoda meg hogy néz ki. Ez benne a vicc.