418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
seriousthreat #300712 és akinek az 1. is lila volt, meg a 2. is? (pl az én esetemben) akkor mi a teendő? -
Az effy csak egy dolog.
PL. mekkora a farkam? =X vagyok aki vagyok :P
de ha úgy mérem mint a macskának ( a segge lukátol) 2X na ez az amikor 2 ill. 3 accot húzza valaki, szép kék csak szart se ér :P mert csak X -
Ne is mond.. Azt hittem felrobbanok... -
Szakaszozással biztosan jobb eredményeket elérni, de nálam a szakasz többnyire arról szól hogy fejlődni vágyó klántársakra figyelek, elmondom mi miért történik, optimális esetben minek kellene történni, mire számítsanak a térkép alapján, stb.. Szóval magyarázok, elmondom mit kellene, mit nem kellett volna. És bizony egy ilyen szakasszal örül az ember ha úgy tud átadni bármit is, hogy közben még nyer is, a stathúzás csak egy álom marad. Viszont tényleg szakaszoztam már olyanokkal, hogy ha topok voltunk akkor legfeljebb csak akkor kaptunk ki, ha valamibődületes marhaságot csináltunk. De mint említettem nálam az utóbbi szakasz nagyon ritka. -
Kancsalborz #300708 2k-csatával, még be figyeld a statod. Az a 48% teljesen rendben van még ilyenkor. Sokan hamarabb ismerik meg a játékban az XVM meg a modok használatát, mint a játékét...XD. Te ne ess ebbe a hibába. Nézd végig a meccseidet, nézz son oktatóvideót, tanulj a hibáidból, és ne nézd a statod még vagy 3-4k meccsen keresztül. És így randomban is jóval 50% fölé mehetsz...;) -
Az 55-ös winrátát szerintem még egyedül is el lehet érni. Nekem csak 53, de még közel a 20k csatához is szépen lassan vánszorog fölfelé. Még úgy is, hogy amikor az elején látomhogy nagy valószínűséggel bukó lesz, akkor szarok a győzelemre és csak arra játszom hogy sokat sebezzek, ugyanez a helyzt akkor is amikor kreditet farmolok. A napi duplázós statjavítós elméleted valahogy sántít... -
madmanic #300706 epic...
Ilyenektől tudnám kettéharapni a monitort.. -
Kancsalborz #300705 Azt felejtsd el, hogy T8-tól kevesebb a piros. Nekem az egyik legnagyobb negatív meglepetetés ez volt a játékkal kapcsolatban, amikor kb. 6k-csatával ezelött felértem a "top tierekbe". Pedig akkor még nem is volt "aranyesö". Jelenleg pedig, a kreditboostnak köszönhetöen a T8-10-ben játszó játékosok 70%-a piros. Ugyanúgy mint lent.:)
Ezért Simulacrum-nak igaza van, ez az egyetlen taktika amivel randomban eredményes lehetsz.Aztán meg az elsönek elhulló pirosak és sárgák, csak "coward noob"-ozzák a jó játékost nyugodtan, majd a végén hozza a meccset...XD -
Úgy tűnik nem jön össze, fáradt vagyok :P -
[spoiler]
http://kepkezelo.com/images/czsnbjdlsahtlrdcjip.jpg[/spolier] -
Esküszöm ilyen egyszerűen nem lehet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/bfjvabb3rz4alxb89owd.jpg http://kepkezelo.com/images/xtlu75z5r9rlmw8xnk7.jpg -
Nekem is még csak kb. 2ezer csatám van, meg nem is vagyok pro, meg valószínűleg nem is leszek. Most "sárga" vagyok kb azt a szintet szoktam hozni de mindig megpróbálok jól játszani. Ha látok jó játékost a csapatomban próbálom követni, hogy mit hogyan csinál. Múltkor egy IS6-al egy lila játékossal Muronovkán együtt voltam a domb tetején és jó volt :) Nekem IS-em volt a végén maradt 2hp-nk de még sikerült megölnünk az utolsó ellenfelet és nyerünk. Vagyos leginkább ő én csak védtem a seggét hátulról meg próbltam a töltési ideje alatt védeni. Na tőle lehetett tanulni jó volt :)
Viszont tényleg vannak olyanok akik zöldek de tier 6-ban Hellcattal arannyal lövöldözik az embert. Pedig ott teljesen felesleges szvsz. Arra is rájöttem ha mindig csak az első 2x-es csatákat játszanám le akkor jobb lenne a statom, mert olyankor a nyerési %-om is jobb még meg a wn7 wn8 értékek is eléggé zöldben szoktak lenni. Viszont nap végére szinte mindig visszamegy sárgába, ami nem mindig rajtam múlik mert tényleg van pár hülye a szerveren. Persze én is érzem, hogy játszhatnék jobban.
A winrate is furcsa dolog mert nekem most 48.3%-os. Nem is látom hogyan lesz ez jobb mert nem játszom se klánban se csapatban és szerintem anélkül nehéz sokkal feljebb vinni.-legalábbis az én szintemen :) 50% kihozható belőle talán majd nekem. Szerintem egyedül ezt nehéz feljebb vinni kell hozzá egy jó csapat. De mondom én ezt kb 2ezer csata után látom így. -
madmanic #300700 "T8 de leginkabb a felett mar elfogy a sok piroska, legalabbis nincs annyi mint lentebb"
Én úgy látom sajnos, hogy T9-10 ben egyre több van...
Mondjuk annál aki kigrindeli az E100 at, 700 effit és 43% wr t tudott produkálni nem csak a netet, de a villanyt is kikötném.
Az egész utcájában.. -
madmanic #300699 Én pont emiatt szedtem le az xvm et.
Nem érdekel az ellen színe, csak a tankokat látom, amit le kell győzni.
Lehet egy pirosnak is jó napja, vagy szerencsés lövése, ugyanúgy lehet egy lilának szar napja.
Ami meg a helyezkedést illeti, a legtöbb csatában már az elején látszik, hogy van-e esély nyerni, vagy biztosan szopni fogsz. ( lemmingtrain, a stratégiailag fontos pontok messzire kerülése, afk-k, TD k mellett kempelő heavyk és scoutok stb.. )
Ilyenkor nyilván egy "tapasztaltabb" játékos sem fog "normálisan" játszani, próbál minél többet kihozni a meccsből, kempelve, vagy akár visszafele mozogva akár a kezdőig, hogy átjusson a másik oldalra fedezékben. Sokszor volt, hogy ilyen miatt ugatott a sok profi, és mégis hoztuk a meccset.
Bár ez nálam hangulat függő. 25 ilyen után valahogy nincs kedvem mentegetni a faszlámák meccsét.
-
Simulacrum #300698 kisokka: Én úgy gondolom és magam is így játszom, hogy ha low tier vagyok egy meccsben, akkor különösen meghúzódom és hátulról pötyögtetek, mert a gyors halálommal tuti nem segítem a csapatom.
Gyuszopapa: A lila játékos azért lila, mert ki tudja használni a csapatát. Csúnyán hangzik mégis ez az igazság. Randomban senkitől, de tényleg senkitől, legyen az bármilyen színű játékos nem várható el a segítés és az összejátszás. Ezt csak szakaszban lehet elvárni valakitől. Ha ebből indulunk ki, akkor ha belegondolsz a jó játékos a következőképpen próbálja megnyerni a csatát. Először jönnek a piros játékosok. Ők megnyomják a W-t és végigrohannak a pályán. Ezt a jó játékos egy jó pozícióból máris kihasználja és sebezget a felvillanó ellenből. Ezután a sárga játékosok kezdik elfoglalni a helyüket és kialakul egy elrendeződés. Két eshetőség van. Lemmingvonat. Ekkor a jó játékos megpróbál valahol a lemmingvonat szélén és hátulján elhelyezkedni, hogy esetleg tudja sebezni a másik oldalról megkerülni próbáló ellent. Ha esetleg a csapat megfelelően helyezkedik el, akkor megpróbálja belőni, hogy az ellenfél kiemelkedő játékosai hol jöhetnek és arra az oldalra, irányba fog menni, mert ha őket kiiktatja nagy esély van a csata megnyerésére, de még mindig háttérben marad. Eljön a végjáték, az ő ideje. Pontosan tudja, hol kell meglőni a tankokat és tudja milyen irányból és úton kerülje meg és milyen sorrendben próbálja levadászni a megmaradt ellent. Ekkor jön elő és végigszáguldva a pályán megnyeri a csatát jó esetben.
Én úgy gondolom, hogy lehet vitatni ennek a taktikának a létjogosultságát, de szerintem egyértelmű, hogy randomban ez a megfelelő. Ha majd lesz 10k csatád rájössz, hogy ez működik. -
Gyuszopapa #300697 Azt én is észrevettem hogy elég sűrűn fasz a csapat.Figyelj ne csak ezt emeld ki.Nem álltalánosítottam nem minden lilára,kékre,zöldre igaz ez vannak tényleg skillesek is de aki csak faszatlankodik hátúl és nem teszi oda magát bizonyos szituációkban annál látom hogy csak így képes statot csinálni.És a csata utáni statellenőrzésnél ki is derül minden.
Sok esetben a Greenscape eggyel lejjebb lévő hozzászólása is igaz.Statpadding kis szinten pedózva(több ezer csata T18 és hasonló kis tier op járműben.De 6-7 szint felett elvérzik. -
Greenscape #300696 Ezz olyanoktol latod foleg akik kis tierben huztak fel a statjukat ahol tenyleg jo eredmenyeket ertek el. Viszont T8 de leginkabb a felett mar elfogy a sok piroska, legalabbis nincs annyi mint lentebb igy nem tud ugy ervenyesulni. Ezert elbizonytalanodik es hatulrol probalja osztani a sebzest mindegy, hogy milyen tankkal van.
Plusz vannak a vasarolt accok is szep szammal szerintem.
Es lehet egy lilanak is szar napja amikor mindenrol pattog, de ot belovi akarmi, csak hulyek kozze rakja es a sorozatos szopas utan inkabb a sebzesre megy mert elege van, hogy nem kap semmifele tamogatast.
Gondolom nem kell hozza lilanak lenni, hogy tudjatok mirol beszelek mert mindenkivel elofordul az ilyen "veletlen" elfelejtek jatszani szeria.
Plusz a nem lilak nem erzik milyen egyeduli lilanak lenni a csapatban. Az artyk elsoszamu celpontja vagy es ha az elejen felspottoljak tuti mindenki a lilat lovi.
Ezert van, hogy harmas lila platoonban szeretnek menni mert akkor megoszlik az ellenfel figyelme a 3 lila kozott.
A lilak elete sem olyan egyszeru mint amilyennek latszik
-
yossarianHUN #300695 "Nem egyszer azt látom hogy a "Jó" elnevezésű játékos végigrecskázza hátúl a játékot tisztes távólból hogy nehogy felspottolódjon még véletlen sem"
Ez azért van, mert a legtöbb öreg rókának már a töke tele van vele, hogy ha megpróbál aktív/agresszív játékstílusban játszani, fél pillanat alatt megöleti a degenerált csapata. Jobb esetben csak nem segítenek, rosszabban még akadályoznak is. Az esetek elenyésző hányadában van melletted olyan csapat, amivel normális csapatjátékot lehetne folytatni. -
davidbog #300694 Csak a kép miatt tűnik annak. Függőlegeshez képest 50°-os döntöttsége van (vízszinthez képest -40°) ugyanannyi mint a KT homlokpáncélja. És 120 mm vastag. Az '50-es évek közepén ez még mindig nem rossz, a hadrendben lévők közül amik át tudták ütni azok a brit és amerikai 120 mm-esek (M58 és L1) és a brit 105 mm L7. Szóval 1965-ig nem sok minden összesen talán 1000 harckocsi.
Illetve elvileg bármelyik HEAT. Feltéve ha működésbe lép a gyújtója. Ekkoriban még mindig a piezo elektromos gyújtást használták a HEAT lövedékekben amit az erősen döntött páncélzat nem biztos hogy elműködtet, ez a 35-40° pont a határeset.
A páncélzata összességében nem rossz, nem emiatt volt ócska az egész 26x/73x sorozat. -
Van egy razeres kódom új regre. Ha vkinek kell írjon privit. -
Gyuszopapa #300692 Sajnos egyet kell értenem kisokka-val.Lehet engem lenézni mert csak 2600 csatám van de már sokat találkoztam olyan statisztikailag pro játékosokkal akik a valóságban mégsem olyan jók.
Nem egyszer azt látom hogy a "Jó" elnevezésű játékos végigrecskázza hátúl a játékot tisztes távólból hogy nehogy felspottolódjon még véletlen sem.Az még hagyján hogy a statját védi de még a fraggeket is pofátlanúl ellopja.Nem beszélve arról hogy vereség esetén mikor olyan szituációba kerül kibaszott könnyen lenyomják mint vak a poharat,szinte nem esik nehezére az ellenségnek.Továbbá szokásom az hogy csata végén szúrópróba szerüen ránézek a statjára,mivel játszik milyen eredménnyel stb.Hát higyétek el láttam már meglepetéseket némelyiknél annyira látszik hogy szinte csak OP tankokkal és TD-kel játszik,de amihez kellene egy kis ügyesség ott egy nagy nulla.
Ugyanez van ha az ellenfélnél játszik,kb. 90%-uk gold-al lövöldöz mindenre és mindenkire és kizáróan OP járműben tartózkodik. -
atee73 #300691 vmi gaz van a vga drivereddel sztem , nalam nem csinalja.... nem ati kartyad van??? -
SzocsA #300690 Tesztel valaki? Hogy lehet beállítani a tankoknak a textúráját? csak azt külön?
Amúgy így fog kijönni a pach? mert ez így eléggé rossz. a laggocskák megmaradtak. az FPS ingadozás is, meg amikor sniper módot vált az ember.
az ojb430 lánctalpa krómozott, a francia tankoké meg tiszta fekete meg a briteké is. olyan éles kontraszt van a lánctalp meg a tank színe között.
Ha a tank eltávolodik tőlem, akkor olyan mintha papírból lennének összerakva. persze low grafikán.
-
atee73 #300689 hali probald meg ezt a modpackot es mindent megold helyetted :-) OMC modpack
,kivalogathatod ami tetszik es felrakja .... valaszd a clean installt ( tiszta telepites) -
kisokka #300688 Komolyan mondtam ám, hogy szakaszban nyomtam olyan lilákkal, akik tényleg lilák is voltak. Olyanokat tanultam tőlük, hogy a mai napig jegyzem és tudom miket csináltak akkor. Sőt, kékektől, vagy zöldektől is tudtam meg egyet, s mást(természetesen nem akarok neveket említeni, de az illetők tudják kivel mentem már szakaszban és kivel nem, ezúton köszönöm nekik :) )
De ezek az idegenek, vagy ahogy te hívod, "statpadderek", kiakasztanak. Semmit nem tudnak a játékról, átülnek egy másik tankba és egyszerűen végünk van. -
joe38 #300687 Skacok,van valami helyes sorrend a módok feltelepítésére,hogy mi után mit kell feltenni? -
campernoob #300686 Az a lila aki sokat szövegel, azt csak a statpadder tankok, és a gold ammo tette azzá, vagyis csak átmaszkolta magát. Sajnos az utóbbi időben elég sok ilyet láni. A valódi lila játékos, jellemzően nem játszik együtt a csapattal,és nem is kommunikál,(persze kivétel ha a szituáció úgy hozza, de ez jellemzően a csata vége felé van), viszont alkalmazkodik a kialakult szituációkhoz, és ahol probléma van azt egyedül is megoldja. Sajnos ez egy kihalófélben lévő játékosfajta manapság. -
kisokka #300685 Lehetséges. Sőt, biztos. Viszont túl sokszor futok össze ilyen mezei balfasszal, akire abszolút nem lehet számítani és lilák a statjai. Kezdem unni. Már régóta ott tartok, hogy egy zöldnek, vagy inkább egy kéknek sokkal jobban örülök, ha mellettem van, mint egy lila. Azért ez nálam jelent valamit. -
madmanic #300684 Ha ennyit csinál csak soha nem lesz lila.
Valószínűleg egy mezei balfasszal futottál össze.
-
kisokka #300683 Öregem, ez nem vicc. Azt hiszed hülyeség? Nézz meg pár kirívóan jó lilát és rájössz miről beszélek. -
A lilák az új pirosak 

-
kisokka #300681 Egy példát mondok. Ha T8-al kerülök csatába T10-ek ellen, komolyan próbálom feltartani addig a T10-eket, amíg a sajátjaink aprítanak. Ehhez nem kell valami über-logika, csak szeretnék nyerni, ha már ott vagyok. De ez a buzi és a legtöbb lila nem ezt teszi. Simán végignézi, ahogy a picsámat kettélövik csak azért, hogy ő tovább maradjon életben, vagy a fene tudja miért...Most viccen kívül, ez kell a lilához? Szégyen. -
kisokka #300680 Csak egy okból vártam tőle. Mert mögöttem volt és úgy gondoltam szót lehet érteni vele, érti miért vagyok lassú. Nem értette, inkább elbújt.
Kb. ennyi. Vagy ez valami pro felfogás, amikor minél tovább életben marad, annál jobb a statja? -
madmanic #300679 Miért is várod bármilyen színű is3 tól, hogy TD t védjen...? -
kisokka #300678 Apropó Eff, WN8...stb.
Nem egyszer kell rábasznom, de kőkeményen RÁBASZNOM azért, mert abban bízok, hogy a lila játékos valami olyat tesz, ami elvárható lenne.
Oké, lehet úgy is lilázni, hogy én ugye csak mezei zöld vagyok, szóval valami olyat tesz, ami még engem is meglep. Van 11K csatám. Ebből a lila arc annyiszor tett ilyet, ahányszor szakaszban mentem vele. Randomban soha nem azt teszi, ami elvárható lenne. Magyarul, ha egyedül lila, akkor egy kula. És ez 90%-ban így van. Golddal lövöldöz, hülyeséget csinál, semmire nem jó, ráadásul ugat is.(ismétlem, ez kb 90%-ban van így, akinek nem inge, nem gatyája).
Értem ezalatt:
Ha én vagyok egy T10-es szar mozgásó TD-vel, akkor elvárható lenne, hogy védje a valagam a T8-as IS-3-al, de nem teszi. A lila. Ő úgy gondolja, hogy azt a meccset csak ő egyedül túl fogja élni és elbújik, mikor kérem, hogy ne tegye, mert nem kell sok és megnyerjük. A kibaszott lila.
Nem élte túl, ez nem kérdés. Ha viszont védi a valagam, még meg is nyerjük a meccset, de hiába kértem. A lilát.
Megnéztem az ominózus playa statisztikáit és rá kellett döbbennem, hogy szinte CSAK amcsi tankokkal játszott, abból is azokkal, ami igencsak stathúzósak(T1, M6, T29, Hellcat...stb).
Sajnos ez csak egy csepp a tengerben, sokan így húzzák a statjaikat, holott egy marék lepkének a szellemi kapacitásával sem érnek fel, LEGALÁBBIS ehhez a játékhoz biztosan nem.
És sajnos erre megy el a drága szabadidőm, hogy ilyen csalókkal játszok egy csapatban. -
Desmodromic #300677 Megpróbálom, köszi! -
campernoob #300676 Nálam a statisztika mod volt a ludas, illetve az xvm-et is frissíteni kell. Persze más ok is lehet, ez csak egy tipp. -
madmanic #300675 hét közben 2400 effi..
Hétvégén 800...
Kursannyát a sok debilnek.. -
Desmodromic #300674 Nem tudjátok véletlenül, hogy mitől fagy a játék, amikor csata után visszatöltene a garázsba? Amikor kijött az új patch telepítettem mindent, hibátlanul működött, kb. egy hete kezdte néhány csatánként ezt a végtelen fogaskerék pörgetést. Talán a teszt szerver kavar be valamit?
-
Gyönyörűen megvan döntve de alul kicsit rosszul döntöttnek tűnik a páncél :D