A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #300692 Sajnos egyet kell értenem kisokka-val.Lehet engem lenézni mert csak 2600 csatám van de már sokat találkoztam olyan statisztikailag pro játékosokkal akik a valóságban mégsem olyan jók.
Nem egyszer azt látom hogy a "Jó" elnevezésű játékos végigrecskázza hátúl a játékot tisztes távólból hogy nehogy felspottolódjon még véletlen sem.Az még hagyján hogy a statját védi de még a fraggeket is pofátlanúl ellopja.Nem beszélve arról hogy vereség esetén mikor olyan szituációba kerül kibaszott könnyen lenyomják mint vak a poharat,szinte nem esik nehezére az ellenségnek.Továbbá szokásom az hogy csata végén szúrópróba szerüen ránézek a statjára,mivel játszik milyen eredménnyel stb.Hát higyétek el láttam már meglepetéseket némelyiknél annyira látszik hogy szinte csak OP tankokkal és TD-kel játszik,de amihez kellene egy kis ügyesség ott egy nagy nulla.
Ugyanez van ha az ellenfélnél játszik,kb. 90%-uk gold-al lövöldöz mindenre és mindenkire és kizáróan OP járműben tartózkodik.