A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem is még csak kb. 2ezer csatám van, meg nem is vagyok pro, meg valószínűleg nem is leszek. Most "sárga" vagyok kb azt a szintet szoktam hozni de mindig megpróbálok jól játszani. Ha látok jó játékost a csapatomban próbálom követni, hogy mit hogyan csinál. Múltkor egy IS6-al egy lila játékossal Muronovkán együtt voltam a domb tetején és jó volt :) Nekem IS-em volt a végén maradt 2hp-nk de még sikerült megölnünk az utolsó ellenfelet és nyerünk. Vagyos leginkább ő én csak védtem a seggét hátulról meg próbltam a töltési ideje alatt védeni. Na tőle lehetett tanulni jó volt :)
Viszont tényleg vannak olyanok akik zöldek de tier 6-ban Hellcattal arannyal lövöldözik az embert. Pedig ott teljesen felesleges szvsz. Arra is rájöttem ha mindig csak az első 2x-es csatákat játszanám le akkor jobb lenne a statom, mert olyankor a nyerési %-om is jobb még meg a wn7 wn8 értékek is eléggé zöldben szoktak lenni. Viszont nap végére szinte mindig visszamegy sárgába, ami nem mindig rajtam múlik mert tényleg van pár hülye a szerveren. Persze én is érzem, hogy játszhatnék jobban.
A winrate is furcsa dolog mert nekem most 48.3%-os. Nem is látom hogyan lesz ez jobb mert nem játszom se klánban se csapatban és szerintem anélkül nehéz sokkal feljebb vinni.-legalábbis az én szintemen :) 50% kihozható belőle talán majd nekem. Szerintem egyedül ezt nehéz feljebb vinni kell hozzá egy jó csapat. De mondom én ezt kb 2ezer csata után látom így.