A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #300698 kisokka: Én úgy gondolom és magam is így játszom, hogy ha low tier vagyok egy meccsben, akkor különösen meghúzódom és hátulról pötyögtetek, mert a gyors halálommal tuti nem segítem a csapatom.
Gyuszopapa: A lila játékos azért lila, mert ki tudja használni a csapatát. Csúnyán hangzik mégis ez az igazság. Randomban senkitől, de tényleg senkitől, legyen az bármilyen színű játékos nem várható el a segítés és az összejátszás. Ezt csak szakaszban lehet elvárni valakitől. Ha ebből indulunk ki, akkor ha belegondolsz a jó játékos a következőképpen próbálja megnyerni a csatát. Először jönnek a piros játékosok. Ők megnyomják a W-t és végigrohannak a pályán. Ezt a jó játékos egy jó pozícióból máris kihasználja és sebezget a felvillanó ellenből. Ezután a sárga játékosok kezdik elfoglalni a helyüket és kialakul egy elrendeződés. Két eshetőség van. Lemmingvonat. Ekkor a jó játékos megpróbál valahol a lemmingvonat szélén és hátulján elhelyezkedni, hogy esetleg tudja sebezni a másik oldalról megkerülni próbáló ellent. Ha esetleg a csapat megfelelően helyezkedik el, akkor megpróbálja belőni, hogy az ellenfél kiemelkedő játékosai hol jöhetnek és arra az oldalra, irányba fog menni, mert ha őket kiiktatja nagy esély van a csata megnyerésére, de még mindig háttérben marad. Eljön a végjáték, az ő ideje. Pontosan tudja, hol kell meglőni a tankokat és tudja milyen irányból és úton kerülje meg és milyen sorrendben próbálja levadászni a megmaradt ellent. Ekkor jön elő és végigszáguldva a pályán megnyeri a csatát jó esetben.
Én úgy gondolom, hogy lehet vitatni ennek a taktikának a létjogosultságát, de szerintem egyértelmű, hogy randomban ez a megfelelő. Ha majd lesz 10k csatád rájössz, hogy ez működik.