418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi -
13.8. to 15.8. – Gamescom start
- Mission (part 1): gather 40k XP (have to be in top 10 in XP)
- Mission (part 2): play 30 battles (have to be in top 10 in XP)
- Mission “Gamescom Roll Out” – complete both part 1 and 2 three times for (undisclosed large reward, 3 days premium I think?)
15.8. to 19.8. – Gamescom event
- x5 for first victory
- discount on regular tier 8 tanks: 15 percent
- discount on regular tier 6-7 tanks: 30 percent
- discount on barracks slot: 50 percent
- discount on JT88 and Lowe: 15 percent, on Panther M10, Schmalturm Panzer IV and Dicker Max: 30 percent
- discount on prem account: 3 days for 350, 7 days for 680
- Mission (part 1): win 25 battles (in top 10 XP), get 10 gold fire extinguishers
- Mission (part 2): earn 100k XP (in top 10 XP), get 10 gold medkits
- Mission (final): complete both part 1 and 2, get free tier 3 LTP tank
Ezt írja az infó, szóval csak a kicsi prémtagság lesz elvileg leárazva. Azért mondom, hogy elvileg, mert ez a kiszivárgott infó, amit bemásoltam az FTR-ről.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.08.12. 12:19:20 -
Várható, hogy le lesz árazva gamescom alatt a fél / 1 év prémium ? -
suba53 #321462 És a játékon belül voltak akciók? Féláras garázs, felszerelések, meg hasonlók?
Ezeket minden valamirevaló alkalom kapcsán elsütik. Remélem most is. -
Megnéztem wikin, a safe stowage és a wet ammo rack hatása összeadódik.
Egy kezemen megtudom számolni, hogy a közel 120 meccs alatt hányszor robbantották le a tornyomat, de a jelenlévő fórumozók összes keze és lába nem lenne elég összeszámolni, hogy hányszor lőtték el sárgára a racket. Rengetegszer egymás után kétszer is, egy csatában, ebből jó párszor már úgy, hogy a két fenti cucc élt a tankon.
Olyan oldal van még, ahol meg lehet nézni a modulok hp-ját? Most már érdekelne a Leo PTA ammorackje, bár szerintem bugosan működik együtt a wet ammo rack és a safe stowage. -
Pares #321460 Én úgy emlékszem, hogy a tank kódot csak accountonként 1x lehetett aktiválni. Az aranyat meg engedte egy accountra aktiválni mindet. -
Malarki #321459 Ez biztos így volt? Mert én nem így emlékszem. Vígan küldözgettem mind a 3 e-mail címemet, kaptam is a kódokat, össze is jött 3000 arany. Meg a végén is kaptam 3 Locust kódot. -
Attila965 #321458 Ezen a héten pont délutános vagy szal elég faszán jött ki
valaki lenne olyan kedves hogy bepötyögné az e-mail címem?
-
Angelus1991ster #321457 mindig azt ordibálták, hogy : píí-náá-le, jó németesen -
holnap délben. legalábbis itt az van írva -
Angelus1991ster #321455 Valaki már linkelte, de én is belinkelem:
talán 5-6 darab bónuszkód osztogatás lesz, 11-től este 7-ig. ( jajdejó hogy éjszakás leszek)
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/gamescom/gamescom-stage-schedule/
hajós játékot igazán mutathatnák már
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 11:22:10 -
Chaffee #321454 És mikor kezdődik ez a Gold Show? -
Pares #321453 Szóval nagyjából ugyan az, mint tavaly. -
"Ha több accod van, és több emailt másolsz be akkor, akkor a kapott emailekben lévő kódokat egy accra is beválthatod ( tavaly legalább is így volt )"
Tegyük hozzá, hogy -sajnos- ez csak első 2-3 napban működött utána rájöttek a "csalafintaságra" és már nem kódot kaptál emailben hanem simán aktiválták a 200 goldot az accounton.
Biztos ami biztos azért nekemis van 5 db fél évnél régebbi accountom 10 lejátszott csatával hátha lehet idén is huncutkodni picit. -
Ha valakinek sok ideje lenne beküldhetné az én mail címem is :) -
Angelus1991ster #321450 Dance show után pár perccel ( közbe szétcsesz az ideg ) QR kód jelenik meg, ilyenkor a twitch-en egy link jelenik meg. Egy wg-s link ahol bemásolod a wot-ra regisztrált emailedet.
Kis idővel ( negyed-fél óra múlva) megjelenik egy email benne a bónuszkóddal.
Ha 3-szor vagy 5-ször ezt megcsinálod egy lowtieres prémiumtank bónuszkódot kapsz. tavaly ez a t3-as M22 Locust volt.
Ha több accod van, és több emailt másolsz be akkor, akkor a kapott emailekben lévő kódokat egy accra is beválthatod ( tavaly legalább is így volt )
gamescom táblázaton ott vannak a dance showok időpontjai -
Pares #321449 Na akkor valaki légyszi foglalja nekem össze, hogy mi lesz, mi nem lesz és hogyan lesz ez a gamescom gold osztás. -
Angelus1991ster #321448 Ligás hülyeségkor is rossz volt.
Gamescom táblázat linkje van valakinek? csak mert éjsazkás leszek, talán sikerül bepötyögni az emailt. -
-
besti #321446 GG! Kár, hogy a replay nem passzol. Biztos nagyon izgi volt, szpottolják a tankokat, ráviszed a célkeresztet, klikk, és utána az őrjítő várakozás, hogy one-hit, 1000 damage/500 splah, vagy semmi. Csak így tovább, remélem nemsoká' meglesz a T92, na azzal aztán még kutyább dolgokat lehet művelni.
@Sir Charles: igazad van, hogy nem láttam ezt be eddig. Kicsit mondjuk ritkábban fordul elő, hogy TD tesz tönkre, mint az artik b@sszák el a körömet, és nekem mintha nehezebb lenne artik ellen játszani mint tankok ellen (mivel az arty oda lő, ahová a többi ellen elbújsz) - de a hiba az én készülékemben van. Ja és igen, az FV gold damage-ét is nerfelni kellene, a többi tank nekem rendben van. -
+ $$$ csak azért hogy évente 1x arra az 5 percre ne szarjon be?
hülyeség -
Angelus1991ster #321444 Volt amikor a táncikálós után 20 percel később adták ki a QR kódokat. QR kódokkor szinte füstölhetett a szerverük, nem értem , nem készülnek fel erre?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 10:22:55 -
Kantalusz #321443 Apa kezdőőődik, kezdődik, kezdőőőőőődik *suttogva* kezdőikd, KEEEEEZDŐŐŐDIK...
XD -
suba53 #321442 Nem igazán emlékszem a tavalyi Gamescom eseményeire. Voltak goldot adó kódok, amiket többen is tudtak érvényesíteni?
Valami olyasmi rémlik, hogy QR kódokat kellett keresgélni, de akkor nekem nem jött össze.
Az FTR-en, vagy másutt meghirdették a talált kódokat, vagy ez csak később lett divat?
-
Nem unalmas már megint?:D -
Sokszor ellett mondva hogy miért van az arty sírás, én nem fogom neked újra le írni csak 1-2 szóba
A1-ből ki lő úgy hogy 0% esélye van hogy spottoljátok (td-t lehet spottolni)
mozgás közbe eltalál-fedezék mögé belő (nem, nem jöhet ide a szöveg hogy én voltam a béna. Ha 40-el megyek a Conquerorommal dombon lefele, mitől vagyok ÉN a béna hogy az a buzi 1800-at csap belém? Mit kellett volna még tennem?)
1 hittelhet mint a szart
1 lövésből több modult/embert visz
1 mellé lövésből 7-800 sebzés (!!!!!!!!) + modul/ember vesztés
ebből max az 1 hittet tudja TD, az is speciális esetekben (8as tankra lő a 10-es, esetleg az Fv, de az is az arany lőszere (!!!) miatt.)
És még lehetne mindig írni a sorokat.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.12. 09:57:06 -
Ezért adtam el. Emlékszem az csapta ki a biztosítékot hogy Bchat 1. lövése ammo, javítottam, 2. lövése ammo-track.
Garázsba ki-> eladva -
Sir Charles #321436 Én még mindig nem értem ezt az "arty sírást".
Miben különbözik az, hogy kilő egy arty, meg hogy kilő egy bokorban csücsülő és ettől láthatatlan TD, HT, MT, ....bármi.
Ugyanazt a hibát követted el, nem voltál fedezékben, láthatóvá váltál stb-stb.
Az hogy kilő egy arty egy lövéssel kb olyan gyakori(legalábbis nekem) mint hogy ammo rack robbanást kapok és full HP-ról elszállok.(100 meccsből 1-2 max).
Múltkor Objekt 704-el ammo rackoltam egy IS-7-et full HP-ról.Szerinted akkor töröljük a TD-ket is, sőt,
ha ilyet lehet, akkor töröljünk a játékból minden tankot és artyt, ami 500 HP-nál nagyobbat tud sebezni egy lövéssel, nem???
Az "artys" játékosokról meg csak annyit, hogy sajnálom őket amiért a játék legunalmasabb részével játszanak, de ezért még ne tiltsuk ki őket. Ennyi. -
Frankie69 #321435 Minden elismerésem és tiszteletem azoknak a játékosoknak, akik random csatában, egyedül, képesek folyamatosan lila meg kék köröket produkálni. Teszik mindezt olyan random csapattársakkal, akik legtöbbször még ahhoz is lusták vagy hülyék, hogy a minimapra nézzenek, és az ott látottakat felfogják, értelmezzék. Vagy egyszerűen csak kikapcsolt térképpel játszanak?
Sajnos az én játéktudásom ehhez kevés, ezért irigykedem tovább az ügyesebbekre, és tekerem tovább a szopórollert. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem annyira van összhangban a replay a képekkel :D -
SzocsA #321430 fú szemét artyk!
az összes meed one shot, ha telibe vered a német tdk one shot és akár a hevyk is.
Akárhova lövök hullanak a tankok! :D
replay
-
Oddball29 címre told a hálát. :D -
Nem tudom melyikőtök játszik Kwagga néven (ha jól emlékszem innen valaki), de üdvözlöm a mindennek elhordott KV-4-emből
-
yossarianHUN #321426 Az előnyt pont azzal tennék kézzelfoghatóvá, hogy fizetőssé teszik ;) -
besti #321425 Sztem nem pay2win, mert lenne az arti helyett azért tank, akár egy FV TD, ami azért többnyire nagyobb veszély mint egy arti. Most is vannak arti-mentes csaták néha. Pay2win az szerintem kézzel foghatóbb előnyt jelent, pl. a gold ammo régen. -
yossarianHUN #321424 Szigorúan véve nem. A prém fiók plusz xp-jével csak időt takarítasz meg, ergo ugyanazt kapod, csak hamarabb. Amit viszont a kollega mondott, az arról szól, hogy olyasmit kapsz pénzért, amihez pénz nélkül egyáltalán nem juthatsz hozzá.
Amit mondasz erről az artymentes dologról, az egyébként egyáltalán nem hülyeség. Csak legyen inkább 20 az a 30% :D -
Az, hogy kevesebbet kell szenvedni egy olyan tankal ami nagyon nem fekszik/stock/nagyon szar, az nem tartozik ebbe a kategóriába mint a lentebb említett artis dolog?(ez a játék nagyon hamar eltudja venni az ember kedvét magától és ha egy nagyon durva negatív spirálba van akkor nem mindegy, hogy egy szar kör után a "semmire" is jön 400xp vagy ilyen 200xp menetekbe tapasztalod, hogy mennyire nem haladsz semerre és még csak nem is élvezed a csatákat.)
Egyébként meg jó nagy szemétség lenne ha ezt prémmel lehetne választani.
Akkor már lehessen választani, hogy akarsz-e artit vagy sem, de cserébe az arti nélküli játék kapna egy -30% credit és xp levonást független a prém fióktól.
Akinek lenne az úgyis eleve többet keres, akinek meg nincs eldönthetné, hogy akar-e artikkal találkozni vagy inkább bevállalja a kisebb juttatásokat. -
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
OP TD-ktúl nagy RNGIdióta csapattársakOP ruszkikkempelős mapokOP táras tankokA német tankom mindig kigyullad.madaraktúl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfeletgold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-vallagszar az EU1szar az EU2szar a CWbuzi az összes artistaidióta assault és encounter játékmódokmiért nincs még garázs csata?szar historical csataszarok az eventek, bezzeg más régióban...szarok a prémtankokprémfiókkal legyőzhetetlen leszel vagy prémfiók nélkül leszel legyőzhetetlen (szabadon választott)csal a játékwin rate is luckeltűnő lövedékekspotrendszer szara WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)prém tanknak letekerték a szorzóját, alig hoz valamitgoldnúblopják a killthétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)búza aki újrakezdiaz SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszaitMég több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.dögöljön meg SerBJeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)
-
yossarianHUN #321421 Az első részével kapcsolatban: 
A másodikra: de bizony, hogy pay to win lenne, a pay to win ott kezdődik, mikor perkálással olyan előnyt tudsz szerezni, amit anélkül nem.