banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Én még mindig nem értem ezt az "arty sírást".
    Miben különbözik az, hogy kilő egy arty, meg hogy kilő egy bokorban csücsülő és ettől láthatatlan TD, HT, MT, ....bármi.
    Ugyanazt a hibát követted el, nem voltál fedezékben, láthatóvá váltál stb-stb.
    Az hogy kilő egy arty egy lövéssel kb olyan gyakori(legalábbis nekem) mint hogy ammo rack robbanást kapok és full HP-ról elszállok.(100 meccsből 1-2 max).
    Múltkor Objekt 704-el ammo rackoltam egy IS-7-et full HP-ról.Szerinted akkor töröljük a TD-ket is, sőt,
    ha ilyet lehet, akkor töröljünk a játékból minden tankot és artyt, ami 500 HP-nál nagyobbat tud sebezni egy lövéssel, nem???
    Az "artys" játékosokról meg csak annyit, hogy sajnálom őket amiért a játék legunalmasabb részével játszanak, de ezért még ne tiltsuk ki őket. Ennyi.