banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    GG! Kár, hogy a replay nem passzol. Biztos nagyon izgi volt, szpottolják a tankokat, ráviszed a célkeresztet, klikk, és utána az őrjítő várakozás, hogy one-hit, 1000 damage/500 splah, vagy semmi. Csak így tovább, remélem nemsoká' meglesz a T92, na azzal aztán még kutyább dolgokat lehet művelni.

@Sir Charles: igazad van, hogy nem láttam ezt be eddig. Kicsit mondjuk ritkábban fordul elő, hogy TD tesz tönkre, mint az artik b@sszák el a körömet, és nekem mintha nehezebb lenne artik ellen játszani mint tankok ellen (mivel az arty oda lő, ahová a többi ellen elbújsz) - de a hiba az én készülékemben van. Ja és igen, az FV gold damage-ét is nerfelni kellene, a többi tank nekem rendben van.