418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    csak felpattantál a szopórollerre...

Én ma -lekopogom- 67% wr rel és bőven 2300 feletti wn8 cal fejeztem be és mentem vagy 30-40 csatát. Aztán vannak "azok a bizonyos napok" mikor 20% 600....
  • kisokka
    Én ilyenkor az egész fajtát hanyagolom. Lehet, hogy csak neked nem megy, játssz medekkel, lightokkal, vagy td-kkel(esetleg arty/nem, azzal ne/).
    Ez olyankor a legidegesítőbb, amikor szeretnél is játszani az adott tankkal, de nem akarja. Legalábbis én ezt vettem észre magamon. Sokszor van, hogy csapatnám valamelyik kedvenccel, de egyszerűen ellenem van. Na ilyenkor szoktam berágni Aztán vagy hanyagolom még a fajtáját is, vagy kilövöm a WoT-ot.
  • Oddball29
  • foxbat88fx
    FV4202 premium tier 8 for free? “We will decide closer to New Year”

uhhhh szétvágom ezeket ha kicsesznek velem :D
  • R3nton
    Áh biztos, hogy nem. Lighttal folyton t9, de inkább t10. Meg annyira nem lesznek azok jók szerintem. Még a német ígérkezik jó scoutnak, az usa meg érdekes a troll ágyúval. A szovjet sztem szar lesz...A wz-132-t se mondanám éppen op-nak a medekhez képest. Kíváncsi vagyok rájuk főleg ESL szinten lesz érdekes, bár már nem ESL-ezek. De azért lehet a 13-90 hegemóniáját megtörik az új tankok, ha éppenséggel a német annyival jobban fog spotolni. Vagy az is érdekes mi van akkor, ha szembejön egy ilyen trollágyús usák light és egy lövéssel gyakorlatilag hazavágja a 13-90-et a HE tölténnyel.
    Amúgy a pershing meg a Cent, vagy 416 simán ki tudja játszani a lightokat sztem ésszel. Meg hát más az MM. 8-as med sokat van azért felül is, a light meg úgyis a 10-esekkel fog játszani, nem a 8as medekkel...
  • R3nton
    Ja ez elég szar indok. Ez pedig nem is lenne rossz ötlet. Mondjuk 500 alap XP-től felfelé ha kapna az ember vesztes csatára, akkor megkapná a nyertes szorzót.
  • PetiPetiHUN
    - SerB nagyon szerette a Panthert, mikor még megvolt neki

Szuper ezt mindenképpen tudnom kellett!
  • DantesHUN
    Nem tudom. Lehet, hogy tényleg csak nagyon nincs szerencsém. Jó, persze nem adom el, csak nagyon felbosszantott. Nem hiszek a szememnek olyanokat látok vele.
  • Tono34
    At15-el kamikaze medál :)
  • Toweliee
    Köszi, ez jó hír.
  • yossarianHUN
    - there is no plan to award top 3 tanks of the team with bonuses, because there are cases when the entire team sucks (even top 3 get very little XP) and developers don’t want to reward that. A threshold of minimum XP is also not a solution, because people will complain that they got for example “required XP-1″ and didn’t get a reward

Azért ilyen átlátszó dumát...
  • Oddball29
    Gondolom, a bekapott potenciális sebzés arányában kapsz majd némi plusz xp-t. Végre értékelik a magamfajta "vaddisznó" stílusban játszókat.
  • Nazarov77
    Na végre:
    - the split of engine module to separate transmission and engine modules is already being worked on and will be done soon

Évek óta mondogatják a playerek hogy válasszák szét őket.
  • yossarianHUN
    - for now, it’s difficult to say how the new LT’s will play in the game, Storm hopes they will not become simply nimble medium tanks with nerfed hitpoints

- Lószart, elavulttá fogják tenni az összes jelenlegi medet, T8-ig.
  • yossarianHUN
    Ez örvendetes. Kivéve, ha a tankolásért járó bónusz xp-t az alap xp-k csendes megnyirbálásával kompenzálják. Nem lennék meglepve.
  • Toweliee
    Ez micsoda?
  • yossarianHUN
    - az új, átdolgozott El-Hallufról érkezett visszajelzések 90%-a pozitív volt
    - Storm megerősíti, Malinovka át lesz dolgozva
    - a 9.3 tesztszerver nemsokára indul
    - a 9.3 szuperteszt augusztus 28.-án indul
    - Havok: "ha kész lesz" Gyakorlatilag majdnem készen áll, csak épp egy rakás dolgot kell átalakítani, hogy együtt tudjon működni a Havok-kal (a nem túl távoli jövőben lesz kész)
    - a prémium Panther az év vége felé érkezik, ha a külsős modellezők akik készítik, semmit nem rontanak el. Mivel még nincs kész, nem lehet tudni hogy kedvezményes MM-je lesz-e
    - ingyen FV4202 T8 prémium? "Később, az év vége felé megmondjuk" (Muhahaha, szóval már mégsem biztos)
    - a 9.3 új könnyű tankjai eleve HD-ban érkeznek
    - a Stronghold mód tovább lesz fejlesztve
    - SerB nagyon szerette a Panthert, mikor még megvolt neki
    - lesznek tanknevek a minimapon (nevetséges...)
    - Storm nem érzi úgy, hogy az új "alagútpályák" rosszak lennének (“Ez nem probléma. Ez változatosság. És előny bizonyos típusú járműveknek”)
    - Storm az alagútpályákról “Régebben senki nem panaszkodott emiatt. Voltak alagútrendszerű, és nem alagútrendszerű mapok. Együtt megfelelő változatosságot adtak. Mostanában miért akad ki rajtuk mindenki? Mert átdolgoztuk El-Hallufot és Severogorskot?”

- Storm megvitatja ezt az "alagutas" kérdést a map-tervező csoport vezetőjével, ha visszajött a nyaralásból
    - Storm helyesli a nemrégiben történt 8000 bannolást botozókkal szemben (a legtöbben a "CyberTank" nevű botot használták). Azt viszont nem tudja, hogy a WG miért nem pereli be a botkészítőket, ahogy azt a Blizzard tette
    - Storm a botokról: "Akkor lehet majd együtt élni a botokkal, ha azok már jobban játszanak majd a játékosoknál."
    - a fejlesztők nem gondolkodtak még a kikapcsolt chattel játszó játékosok jelöléséről ingame
    - nem lesz lehetőség a prém előfizetés átmeneti kikapcsolására, bevételkiesést okozna a WG-nek. "Már rég el lett döntve."
    - az új mozgásmodell a közel, vagy legalábbis nem túl távoli jövőben érkezik, már megtalálták a módját a játékba való helyes implementálásának
    - az új álcarendszer és HD talajtextúrák a nem túl távoli jövőben érkeznek
    - az első HD-ba átdolgozott prémium tankok a Type 59, és a Jagdtiger 8.8 cm lesznek
    - a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem változtatnak a parancsnoki kupolák sebzésmodelljén
    - a 25%-os RNG nem lesz csökkentve
    - a Type 59 páncélzata valószínűleg nem fog változni, mikor átdolgozzál HD-ba
    - valószínűtlen, hogy bármelyik prémium tank páncélzata megváltozik a HD modelljével

Van még, de így egy lélegzetre ennyit bírtam fordítani. Többit később, vagy más forrásból.
  • Oddball29
    - experience for “tanking” (soaking up damage with armor) will come in 9.3, only XP (no extra credits)

Na végre.
  • Tono34
    Írja, hogy mennyi megy kárba.
  • N3su
    gondolom elveszik a 77 % os képzettség ,vagy nem ?
  • Pares
    De miért akarod aranyért, ha kreditért is meg lehet változtatni?
  • kisokka
    Ha pár hete az egyik legjobb prémium tanknak számított, akkor mára mi változott?
  • yossarianHUN
    Küldd el nekem, én beérem vele így is
  • DantesHUN
    Komolyan eladom a picsába az IS6-ot. Nem tudom mit csináltak vele, de ilyen nincs. Teljesen használhatatlan. Ennyire elcseszett tankot még láttam. Sok vackot próbáltam már ki, de ez mindent alulmúl. És az benne a durva, hogy pár hete még az egyik legjobb prémium tanknak számított. Ha nem látom és tapasztalom nem hiszem el.
  • N3su
    10 x
  • FosTalicskaa
    Az én véleményem erről az egészről:

• Count Adyn
    Hányszor leszel bannolva mire feladod az Sg-t?:DD
  • N3su
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az nagyon fog fájni ,gondolom ő is akkorát ,mint a többi homokos
  • xotyi
    A vizes témához..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyetlen poszt ehhez és befejeztem mielőtt flame lenne belőle, de nem tudok mellette elmenni szó nélkül mert sajnos közelről érint a téma.. A LÉNYEGI célját az egész jelenség elérte mert a közösségi médiának hála a 10 éves kisgyerektől kezdve az USA elnökéig milliós nagyságrendek hallottak ELŐSZÖR a betegségről amit ha kezdeti stádiumban észrevesznek évtizedekkel növelhetik a beteg életkorát és fényévekkel javíthatják az életminőségét és ez a célja a kampánynak, de mindjárt úgy is megkapom hogy már előtte is tudatában voltál a Lou Gehring-betegségnek..

ÉS az öncélú majomkodást "mert éppen ez a trendi" Én is elítélem, gondolhatod hogy egy picit jobban is mint az átlag.. éés ezzel jegeltem a témát!

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.08.26. 16:40:28
  • N3su
    tudtam és közben meggondoltam magam és nem dobtam el aranyért
    Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.26. 16:37:13
  • Pares
    Ezekkel a képekkel csak azt demonstrálod, hogy mennyire nem értesz a játékhoz.... azt tudtad-e, hogy a BIA skill csak akkor aktív, ha mindegyik legénységi tagon ki van fejlesztve?
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.26. 16:34:43
  • EmR3
    téves

Ry0K3N-nek ment

Ezért megérte újra regisztrálni a prohardverre.
    Gratulálok.
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.08.26. 16:21:10
  • WR104
    Legkozelebb tegyel fel replayt is mert igy csak az derul ki, hogy mennyit sebeztel. Meg, hogy szarul osztottad ki a skilleket :)
    Az alabbi linken magyarul le van irva faszaul minden amit a legenysegrol meg a skillekrol tudni kell.
    http://www.wotinfo.hu/index.php/component/k2/item/80-leg%C3%A9nys%C3%A9gi-k%C3%A9szs%C3%A9gek-%C3%A9s-k%C3%A9pess%C3%A9gek
    Bocs, hogy igy linkelem, de az ujaknak 30 napig nem engedi rendesen.
  • JeffDunham
    Amíg Johnny ezt a nevét is szájba nem... :D
  • N3su
    A Ferdinándot még nem hurrogták le ,
    ...
    TiborTamas a troll ,egy barlanglakó aki csak enni jár ki az sg.hu fórumról
  • TiborTamas
    Ezt hívják trollkodásnak.
  • yossarianHUN
    Csak azt nem értem, miért teszed ki őket újra meg újra, ha mindig lehurrogják.
  • TiborTamas
    Most olvastam a WGL EU Season 4 Finals kiírását és a végén megakadt a szemem: "You will also be able to enjoy some exciting contests on our social media channels, so don’t forget to follow them before the event starts! You’ll be able to win in-game Gold, premium time, premium vehicles of various kinds and possibly even a Type 59!"

Hétvégén megint lehet stream-et nézni, aki szeretne nyerni. Legalább most (remélhetőleg) élvezetes meccseket fognak közvetíteni.
  • N3su
    Akkor legközelebb , 4,5k sebzéstől teszem ki ,Ferdi esetében ...

(így is van értelme ,mert lehurrogjátok ...)
    Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.26. 15:42:50
  • DantesHUN
    Ebbe nem érdemes mondjuk belekötni Az ember azt sebzi amit éppen tud. Arról senki se tehet, ha adott csatában kevés a nagy célpont, és egyik se sétál be az ágyúja elé. De a Ferdinand-al 3000 felett sebezni, az nem kimagasló, akárhogy is.