A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #324468 Áh biztos, hogy nem. Lighttal folyton t9, de inkább t10. Meg annyira nem lesznek azok jók szerintem. Még a német ígérkezik jó scoutnak, az usa meg érdekes a troll ágyúval. A szovjet sztem szar lesz...A wz-132-t se mondanám éppen op-nak a medekhez képest. Kíváncsi vagyok rájuk főleg ESL szinten lesz érdekes, bár már nem ESL-ezek. De azért lehet a 13-90 hegemóniáját megtörik az új tankok, ha éppenséggel a német annyival jobban fog spotolni. Vagy az is érdekes mi van akkor, ha szembejön egy ilyen trollágyús usák light és egy lövéssel gyakorlatilag hazavágja a 13-90-et a HE tölténnyel.
Amúgy a pershing meg a Cent, vagy 416 simán ki tudja játszani a lightokat sztem ésszel. Meg hát más az MM. 8-as med sokat van azért felül is, a light meg úgyis a 10-esekkel fog játszani, nem a 8as medekkel...