banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    A vizes témához..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyetlen poszt ehhez és befejeztem mielőtt flame lenne belőle, de nem tudok mellette elmenni szó nélkül mert sajnos közelről érint a téma.. A LÉNYEGI célját az egész jelenség elérte mert a közösségi médiának hála a 10 éves kisgyerektől kezdve az USA elnökéig milliós nagyságrendek hallottak ELŐSZÖR a betegségről amit ha kezdeti stádiumban észrevesznek évtizedekkel növelhetik a beteg életkorát és fényévekkel javíthatják az életminőségét és ez a célja a kampánynak, de mindjárt úgy is megkapom hogy már előtte is tudatában voltál a Lou Gehring-betegségnek..

ÉS az öncélú majomkodást "mert éppen ez a trendi" Én is elítélem, gondolhatod hogy egy picit jobban is mint az átlag.. éés ezzel jegeltem a témát!

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.08.26. 16:40:28