418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát, ha a formulával van bajod, akkor talán nem a WN8-at kellett volna említened, amikor e-penis méregetésbe kezdtél.
De ha ennyire mindenre kiterjedő összehasonlítást szeretnél, ajánlom a VBaddictot, és az ottani kiegészített WN8-at (a spotdmg-el), az már minden igényt kielégít. Hátránya, hogy fel kell tölteni hozzá a userfilet.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 14:11:41 -
Ry0K3N #325271 Tökmindegy, ugyanazt a formulát használja.
-
Ugye tudod, hogy www,wotlabs.net-et használok?
Nem, persze, hogy nem tudod, miért is tudnád...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 14:01:37 -
Nekem is a gyűjtés miatt kell, meg mert érdekesnek és stresszesnek tartom a küldit. (No nem a napi grindet, hanem összeegyeztetni az IRL elfoglaltságokkal/teendőkkel ÉS megcsinálni mind2-t sztem fun.)
Én nem sokat járok T5-6 csatában mostanában, össz. 2-t láttam KV-220-ból LIVE szerveren, és azokhoz sem jutottam el. :( -
Ry0K3N #325268 Ugye tudod hogy jelenleg hogy működik a noobmeter? 
Nem persze hogy nem tudod, miért is tudnád.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.09.01. 14:00:18 -
Aztán vidd el a gombát megnézetni, nehogy kinyírd a kutyádat. Te nem számítasz, csak aki a maradékodat eszi, meg a hulládat, amíg rád nem találnak. :) -
Hadd emlékeztesselek, hogy bár 2366 az átlag WN8-a az accountodnak, perpill te is 1800as wn8-nál tartasz az elmúlt 60 napban. Te sem vagy jobb az épp általad lefitymált 1700-asoknál, legyen bármi is az oka.
("Oh, én már csak élvezetből játszom", ahogy említetted nem is oly rég, mikor az acceladás lehetőségét firtattuk) -
Én nem is azt mondtam, hogy skill kell hozzá.. tulajdonképpen ugyanannyi szerencse kell mint a többihez :) vagy eltalálod vagy nem ... :D
Az nem tetszett, ahogy egyszerre mindenki ráugrott.. kb ugyanaz mint BF-ben a gránátvető használata metrón .. -
viper07 #325264 Hát a KV-220 szerintem nem egy nagy szám. Újabban kizárólag T6-ba rak be, ahol az átütése sokszor kevés. A torony gyenge, a test hatalmas, az Arty azonnal rám száll ha meglát. Nem szeretek vele játszani, nehézkes tank nagyon. Kreditet azt jól hoz, de nekem a játék nyűglődős vele, sokkal inkább a Type. Csak tank gyűjtő vagyok így ezt is megvettem. -
In 9.3, XP prices are likely to be as such:
- RU251: 92700 XP
- reworked Chaffee: 12480 XP
- T37 LT: 28100 XP
- M41 Walker Bulldog: 56300 XP
- T49: 101200 XP
- LTTB: 59150 XP
- T-54 Light: 96300 XP
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.01. 13:52:57 -
Pedig nekem elsősorban ezért kellene egy type, 180-as átütés, SP-nél jobb mobilitás, és ugyanolyan alacsony lőszerár. Ez az, ami OP farmtankká teszi. SP-vel nehezebb 2800 dmg-et összehozni. :( -
Ry0K3N #325261 Én próbáltam már elmagyarázni de a legtöbb fogja és homokba dugja a fejét. Mert ők aztán mindent tudnak 1700WN8al. -
foxbat88fx #325260 fejér megye nincs messze :D itt is szar idő van, de én úgy összességében szeptemberről beszéltem :)
nemsokára jön a kellemes idő, amikor nincs se meleg, se hideg.... jön a gombaszezon, megyek túrázni, kirándulni, gombát szedni
inkább ezeket választom a 25 napos grind helyett egy szaros t5 tankért :)
jó lett volna az a KV-220, de ilyen áron nem kell -
viper07 #325259 Győr -
viper07 #325258 hah, nálunk 2 napja esik, hideg van, a lakásban 19,2 fok. Lehet be kell fűtenem ? -
lexlutor #325257 azert egy jol sikerult t8 csatabol nem kene tul melyrehato kovetkezteteseket levonni... -
darkwraith #325256 már itt van... -
Látszik, hogy nem Pesten vagy épp. :D Tegnap jöttem fel vidékről, induláskor napsütés, napnyugta. Felértem este 10-re, eső dézsából, azóta is kb. csincsillagyilkoló hangulatot árasztó idő van. -
foxbat88fx #325254 kösz nem... nem kevés időről beszélünk, és ki akarom élvezni még a jó időt amíg lehet... mert mindjárt itt az ősz meg az esős hideg szar idők.... -
Az kimaradt, hogy egyik prém tank sem megvehető jelenleg a shopban. Karácsonykor, ilyen-olyan faszom alkalmakkor meg lehet venni, persze. De egyszerűbb ingyért, a játékban legalább egy kis kihívást jelentő küldik teljesítésével. -
viper07 #325252 A Type 62 szvsz egy jó kis tank. Nem vagyok egy pro játékos, de speciel ezzel a tankkal nagyon szeretek játszani. Nyilván a light kategória eldönti, hogy alapvetően egyes emberek számára szerethető lesz-e. Jelen állás szerint sokat van T9 -10-ben, emiatt azért rendesen kell használni a gold-ot. De nagy meglepetéseket lehet a tankkal szerezni. Amennyiben nem használsz gold-ot, inkább felderítesz, abban az esetben jól hoz, ezzel együtt szerintem farmolni nem ezt kell megvenni, inkább fun tank. Gondolhatjátok, hogy szemben néhány Battal mennyi az esélye. Ha 7-8-ba teszi az MM, az nagy királyság. Nekem a csaták 70 % - a kék-lila, 30 %- a sötét piros vele. De nálam a lényeg az, hogy élvezetes játék élményt nyújt, akárcsak a kistesó, a Type-64 ! -
#325225-re válaszoltam, csak a mobilos sg.hu még mindig egy kalap **** opera miniről, meg amúgyis. -
Gyengéi a város, szorosan olyan ház mellé vagy mögé állni ami nem rombolható.
Sziklaszirtek alá állni, vagy kisebb tankkal nagyobb sziklatörmelék mögé állni.
Ha felspotoltak és párszor melléd lőtt az arty és nem az említett helyeken vagy, akkor nagy eséllyel rossz helyen állsz.
Mondjuk a legjobb lenne ha a light-med összedolgozna a csatában az artyval és minél előbb kiiktatják az ellenséges artyt. -
darkwraith #325249 Mikor aranyért el lehetett adni az SP-t, eladtam. Aztán a küldetéssel visszaszereztem, de eddig egy kört nem mentem vele. Tegnap elővettem, na mondom kipróbálom. Igaz prémmel, de 92 e. tiszta haszon, 2800 damage gold lőszer nélkül. egyszer lőttek át összesen (T8 csata).
Még mindig használható, és ingyen prém tanknak tökéletes. Ezért kár szidni a wg-t. -
Ne vicceljetek már, napi 13,5k+12,5k xp az általad választott tankokkal. Én húzok 4 med ágat, mellé SP, és simán belefér még pár játék Cromwellel, T10-ekkel, hogy meglegyen. Lightokkal már tényleg neccesebb, de ott is van ELC, Auf Panth, Chaffee... (MT-25 is lesz ma...) Mire ezeket leduplázom, a fele megvan. A másik fele meg még annyi játék.
Amúgy 25x kell megcsinálni 37 nap alatt (Szept 1. - Okt. 8. tart az even), szóval minden 3. nap lehet pihenni közben akár... Bár én inkább úgy tervezem, hogy hétvégéken csak egyik küldiből haladok.
Amúgy meg mi az, hogy mit képzel a WG? Az mit képzel, aki ingyen akar prém tankokat. Más fizet érte. Ha te nem akarsz, akkor fektess bele annyi energiát, hogy megkaphasd ingyen. Ha nem vagy erre hajlandó, még mindig fizethetsz.
U.i.: Type 64, valaki? :)
---
Tono: Lenyomtam 2,5-3k csatát artikkal, amíg kihúztam a 4db 10-est (azaz 4 db 8-ast, már azelőtt megvoltak, hogy 10esek lettek volna). Most húzom a britet duplázókkal, 8as 2/3-ánál járok 9-es felé. Aki azt állítja, hogy bárminemű skill kell az artizáshoz, az egy retardált majom. Az egész a szerencséről szól. Tökmindegy, hogy ott áll előtted, a célpont, vagy sem, tökmindegy, hogy mozog-e, vagy sem, várja-e, hogy lődd, vagy sem. Ezek a tényezők akkora mértékben számítanak bele a találatba, mintha egy kanál cukrot öntenél egy liter vízbe. Leülepszik az aljára, és idővel elolvad (azaz talán látsz emiatt +100 avg dmg-et), de nem ettől függ, hogy 2k, vagy 500 avg dmg-ed lesz.
Húzom is a hajam rendesen, amikor az FV-vel rossz napot fogok ki, bár tartanék már T10-nél 3 skilles legényéggel, és hagyhatnám végleg a picsába az artykat.
Meg lehet nézni, Obj, Bat, GWE100 átlagsebzésem 2k körül, T92-vel meg 1k körül. Mert így adja vele a random (GW-vel pedig csak 10-esre rakás után mentem), pedig a dolog pikantériája még, hogy ráadásul T92-ben csak goldot használtam anno. :)
És akihez ilyen tapasztalatok után odajön valaki, hogy de hát az a rohadt liter víz nagyon is édes lesz az 1 kanál cukor után, azt persze hogy elküldöd rendelőbe, mert nyilvánvalóan baj van az ízlelésével. Vagy csak annyira ostoba, hogy a tetejéről leönt 9 decit, a maradék 1 decit megissza, és az alapján jelent ki marhaságokat.
A véleménynyilvánítás szabadsága meg kétélű fegyver, nem csak az artikedvelőknek, az artit kevésbé kedvelőknek is van. -
de az sp és az is6 T8-as tank amikkel lehet farmolni kreditet, nem mellesleg igen jól páncélozott tankokról beszélünk t8-ban.
Itt meg szaros t5,t6-os heavy,scout-ról beszélünk amik nem érnek meg ennyit+nem is kerül olyan sokba mint egy is6 vagy sp... -
suba53 #325246 Emiatt el ne add!
Addig simán meglesz az FV4202, amit csak akkor érdemes megvenni, ha véglegesedik a dolog.
De legyen kifejlesztve, mert hátha.
Én csak napi duplázgatásokkal simán ki fogom fejleszteni addigra. Legfeljebb nem veszem meg, ha mégsem kapjuk meg.
Akkor venni fogok egy T10-es heavy-t.
-
Én full low beállítások mellett is csak 15-20 fps-el nyomom
-
foxbat88fx #325244 képzelj el egy 145mm-ert átütő felderítőt tier 9-10-ek között :D -
Thomasovics #325243 challenge accpeted :D -
Chaffee #325242 Aztán ezzel a Type 62-vel lehet majd keresni vagy csak dísznek lesz jó? -
Angelus1991ster #325241 Ha megnézed , eddig olyan prémium tankokat raktak küldetésekbe, amikkel a kutya nem játszott. SuperPerhingek száma azóta nőtt, ahogyan az IS-6-é. -
Ez az az event szint ahol már inkább kifizeted azt a pár ezer goldot ha nagyon akarod... -
Lesz az több is foxit ismerve :) -
Chaffee #325238 1 napot már elvesztegettél -
R3nton #325237 ne ragelj a játékban sp-vel :P -
foxbat88fx #325236 hát igen... még szépen is fogalmaztam ezzel a 75 óra játékkal :):)
én kihagyom :D
kiváncsi leszek kiknek lesz meg innen SG-ről :) kik azok akik igazán elvetemültek :D:D -
Pares #325235 1 win 1k xp? Ja, ha sikerül nagyon jó csatákat játszani. -
ladista #325234 még mindig elmehetsz wt-zni... -
foxbat88fx #325233 sőt, holnap lejár a ban, belépek és eladom azt a rohadt centurion 7/1-et is a francba....
engem nem fog átvágni a WG, pont tegnap olvastam, hogy November vége, December elején fog kiderülni, hogy oda adja-e ingyen a WG az FV-t vagy sem, és látva azt, hogy még a KV-85-öt sem adja meg, inkább nem kockáztatok, ott rohadjon meg az egész, nem ér ennyit.... :)