banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    A Type 62 szvsz egy jó kis tank. Nem vagyok egy pro játékos, de speciel ezzel a tankkal nagyon szeretek játszani. Nyilván a light kategória eldönti, hogy alapvetően egyes emberek számára szerethető lesz-e. Jelen állás szerint sokat van T9 -10-ben, emiatt azért rendesen kell használni a gold-ot. De nagy meglepetéseket lehet a tankkal szerezni. Amennyiben nem használsz gold-ot, inkább felderítesz, abban az esetben jól hoz, ezzel együtt szerintem farmolni nem ezt kell megvenni, inkább fun tank. Gondolhatjátok, hogy szemben néhány Battal mennyi az esélye. Ha 7-8-ba teszi az MM, az nagy királyság. Nekem a csaták 70 % - a kék-lila, 30 %- a sötét piros vele. De nálam a lényeg az, hogy élvezetes játék élményt nyújt, akárcsak a kistesó, a Type-64 !