banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ne vicceljetek már, napi 13,5k+12,5k xp az általad választott tankokkal. Én húzok 4 med ágat, mellé SP, és simán belefér még pár játék Cromwellel, T10-ekkel, hogy meglegyen. Lightokkal már tényleg neccesebb, de ott is van ELC, Auf Panth, Chaffee... (MT-25 is lesz ma...) Mire ezeket leduplázom, a fele megvan. A másik fele meg még annyi játék.

Amúgy 25x kell megcsinálni 37 nap alatt (Szept 1. - Okt. 8. tart az even), szóval minden 3. nap lehet pihenni közben akár... Bár én inkább úgy tervezem, hogy hétvégéken csak egyik küldiből haladok.

Amúgy meg mi az, hogy mit képzel a WG? Az mit képzel, aki ingyen akar prém tankokat. Más fizet érte. Ha te nem akarsz, akkor fektess bele annyi energiát, hogy megkaphasd ingyen. Ha nem vagy erre hajlandó, még mindig fizethetsz.

U.i.: Type 64, valaki? :)
    ---

Tono: Lenyomtam 2,5-3k csatát artikkal, amíg kihúztam a 4db 10-est (azaz 4 db 8-ast, már azelőtt megvoltak, hogy 10esek lettek volna). Most húzom a britet duplázókkal, 8as 2/3-ánál járok 9-es felé. Aki azt állítja, hogy bárminemű skill kell az artizáshoz, az egy retardált majom. Az egész a szerencséről szól. Tökmindegy, hogy ott áll előtted, a célpont, vagy sem, tökmindegy, hogy mozog-e, vagy sem, várja-e, hogy lődd, vagy sem. Ezek a tényezők akkora mértékben számítanak bele a találatba, mintha egy kanál cukrot öntenél egy liter vízbe. Leülepszik az aljára, és idővel elolvad (azaz talán látsz emiatt +100 avg dmg-et), de nem ettől függ, hogy 2k, vagy 500 avg dmg-ed lesz.

Húzom is a hajam rendesen, amikor az FV-vel rossz napot fogok ki, bár tartanék már T10-nél 3 skilles legényéggel, és hagyhatnám végleg a picsába az artykat.

Meg lehet nézni, Obj, Bat, GWE100 átlagsebzésem 2k körül, T92-vel meg 1k körül. Mert így adja vele a random (GW-vel pedig csak 10-esre rakás után mentem), pedig a dolog pikantériája még, hogy ráadásul T92-ben csak goldot használtam anno. :)

És akihez ilyen tapasztalatok után odajön valaki, hogy de hát az a rohadt liter víz nagyon is édes lesz az 1 kanál cukor után, azt persze hogy elküldöd rendelőbe, mert nyilvánvalóan baj van az ízlelésével. Vagy csak annyira ostoba, hogy a tetejéről leönt 9 decit, a maradék 1 decit megissza, és az alapján jelent ki marhaságokat.

A véleménynyilvánítás szabadsága meg kétélű fegyver, nem csak az artikedvelőknek, az artit kevésbé kedvelőknek is van.