418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Amugy ujabban egyre több gyerekről derül ki hogy nem is volt semmi, csak a szüleik akartak pénzt.
  • Plata
    Igen van ahol Slugger.
  • Plata
    Nekem a Slugger jobban tetszett,Jacksonról mindig az a b*** pedofil májköll dzsekszon jutott eszömbe.
  • AlucardHuN
    Én itt láttam először hogy így nevezik, lehet több is használltak a hadseregen belül.
  • NewHewkas
    Ahha, köszi csak mert más játékokban is Sluggerként volt említve, azért is csodálkoztam.
  • AlucardHuN
    Mert az M36 neve amúgyis Jackson volt.
  • Gyuszopapa
    Az nem gond hogy azok light-ok.
    Amúgy nagyon kell egyeseknek az ingyen prémiumtank,piros játékosok is már full gold-al lőnnek nem csak a zöldek,kékek,lilák.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.09.03. 13:42:47
  • NewHewkas
    Tényleg, a Slugger neve miért változott Jacksonra? (Anno, mikor megtörtént még kis világtalan voltam, sza olyat, hogy WoT hírek, wotinfo még hírből sem ismertem...)

#325667 Akkor mindenki rammolni próbálna eszetlenül...
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.03. 13:35:35
  • Oddball29
    Ezt a legutóbbi japános eventet érdekesebbé tehették volna azzal, hogy extra jár egy Kamikaze medálért-
  • Pales27
    Új fun mód: csak rammolni szabad :D
  • Userx2
    Azért ha megnézed az új medek adatait láthatod, hogy 25- 30 mm páncéllal a leggyengébb átütésű HE lövések is átüthetik. 2 lövés és kampó nekik. Vagy egy 500-as lövés lőszer rekeszbe és már is nem is olyan OP.
    Én az E50 -et gondolom használni majd ellenük. Szemből lesz esélyem talán.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 13:07:23
  • Chaffee
    Szerintem jobban páncélozott artyk kellenének
  • FosTalicskaa
    De, nagy tűzerejú light tankokat...
  • Gyuszopapa
    Valamit a high tier Heavy tankoknak nem tervez a WG mert nevetséges velük játszani.Főleg hogy a sok med miatt még jobban kijön a gyengeségük.
  • Rivanka
    Még az is kimaradt, hogy sok light van mostanság, ne rohanj előre, várd meg míg ők jönnek, játsz counter-felderítőt, főleg amx-el. 1-1-ben elméletileg 1 tárral bmelyik felderítőt megeszed. Utána ha elfogytak, lehet spottolgatni, de ha már az elején észrevesznek, garantált az instant garázsmenet. Mindig vannak suicid berohanósok, a csaptnak is jobb, ha nyomába szegődsz és leszeded az ágyúitok elérése előtt.
  • kingofn00b
    Köszi a tippeket srácok! Az AMX 13-90 nagyon jó kis cucc, még nem volt fullos, amikor meglett vele a tankász. A skillek (főleg a lámpa) azonban nagyon hiányoznak még róla. De asszem, hogy még kihúzom az Objekt - 140 tankot, és abbahagyom a tankok húzását, inkább pár Tier VIII -Tier X kiképzésére fogok koncentrálni, így ráteszem az AMX-re is a skilleket.
  • N3su

Na ez is meg van ,köszönet a csapatnak és társnak
    Replay : http://wotreplays.com/site/1136038#redshire-nesuten-pzkpfw_vib_tiger_ii

• Rivanka
    Amx-el ne cik-cakkozz inkább, az inkább a wz-nek való. Srégen kell robogni, balra, jobbra, és úgy közelíteni, de nem gyorsan irányokat váltogatni, mert lelassulsz. Ekkor nem tud rádszűkíteni. Egyébként nagyjából a random dönti úgyis el, hogy 1 mp célzással telibever, vagy ellő a Holdra. Ha a sarkon áll, én szoktam olyat, hogy maxi gázzal megyek, sarok előtt picivel satufékezek, erre mindig ellövik magukat eléd. Egyébként ez nem csak arty ellen jó, Td, heavy is megeszi, ha látod arra céloz ahova menni fogsz, képtelenség lereagálni. Tier 10-ben amx-el a végén lehet aratni. Ha nincs ágyú, se kategóriád beli ellen, akkor pofátlanul be kell állni a heavyk mögé addig, chatet meg tiltsd le, mert anyázni fognak. A vége fele meg ha figyelted a minimamot, könnyedén hátába lehet kerülni a maradék hp-seknek, tárral kivégzed. Nem tornyos td-t a legegyszerübb kivégezni, leláncolod, utána folyamatosan a láncvezető első vagy hátsó vezető görgőt lövöd oldalról, az sebzi és újra láncol. Borzasztó bosszantó tudsz lenni egy tárassal. A kulcs egyébként az életben maradás, ha sikerül párszor, rá fogsz jönni, hogy abszolút op az összes light. A végén is nagyon sokat számít, ha csak 2-3 tank maradt, és tudsz felderíteni, szinte biztos a győzelem és a csapatelsőség. Arra viszont készülj fel, hogy igazán jó csak akkor leszel lightal, ha lesz 3-as legénységed, bia+camo+6. érzék. Addig alig szenvedős, gyors csatáid lesznek zömében. Még azt felejtettem el, hogy csak végszükségben lőj, jobb ha nem látnak. Ha robognak feléd, símán kilőheti a csapatod, téged meg nem vesznek észre. A jobb felderítőknek a mozgás közbeni camoja ugyanaz, mintha áll viszont lövésnél minden tanknak beesik. (pl amx) Ezt azért jó tudni, mert bokorban vagy, látod jönnek feléd, lehet érdemes visszafordulni, mint ész nélkül lövöldözni, nem fog tudni felspottolni.
  • Mr.Kitten
    Kicsi Wolverine szidja a csapatot és be nem áll a szája.
    Nézem csata után volt 2 db lövése és csinált vele kerek 0 dmg-et.
    Nagyon sokat tett tényleg és a "csapat" tehet róla hogy veszítettünk. Kapott 28 -xpt de, hogy azt mire nem tudom mert annyit se érdemelt.
    Volt pár piros játékos aki legalább próbálkozott rájuk nem tudok haragudni de amikor az ilyen sárga kezdi el osztani őket akkor azért kicsit hátba veregetném egy kaktusszal hogy így van fiam ügyes vagy.
  • AlucardHuN
    Dejó mellesleg hogy med áradat van, amúgy sem idegesítőek a ruszki ufók a nagy rof-jukkal...
  • FosTalicskaa
    Persze mert az is3-nak is tipikus szovjet páncélja van. Igazi noob safe. Ha a csapatod vagy te fel vagy buffolva még a jpanzer e100 meg egyéb 10-es nagy átütésű tankok sem bírnak el vele, de ha kiestél a pixisből akkor jön az hogy egy t1 hvy is keresztül fog huggyozni a 110-es penjével szinte bárhol.
    Egyébként ha lenne valódi átütésszámítás akkor még a +-25% randommal sem lenne szükség weakspotokra, mert mindenki sejtehtné melyik lemezt milyen szögből érdemes lőnie.
  • lexlutor
    olyat amsnak is csinal mostanaban, h kilepek a jatekbol, be is csukja szepen, de az exe tovabb fut a hatterben?
  • Plata
    Én elhiszem hogy az Is3 szar,de gyakorlatilag random csatában sok a szar játékos,és éltem már túl úgy csatát vele hogy 4-5 t8-10 tank meglepett és rám jöttek.lehet hogy balfék barmok voltak,de én túléltem,ők meg nem.
  • Angelus1991ster
    Androidra WoT Blitz klón
    ( de kitudnám nyírni az összes szófosó idiótát, mindegyik szláv egy percre se tud kussolni? mindegyik csak felolvassa egy papírról,egyhangú élvezhetetlen )
  • DantesHUN
    Ez pontosan így van, de 10 Tiger II-es játékosból 9 kiáll az utca közepére, és még szerencse ha nem seggel áll ki. Hasát elrejteni? Ilyenre nem gondolnak. Szerintem ezért vélhetik úgy egyesek, hogy a Tiger II könnyű ellenfél.
  • Mr.Kitten
    Majd biztos lesz okosabb a témában de addig pár saját tipp:

A: A kis cikk-cakknak nem sok értelme van. Úgy kell mozogni ,hogy annyit kelljen fordulnia hogy szétessen a célzó kör. Ha ellövi magát akkor már nincs gond mert vagy meghaltál vagy úgy is kilövöd. Ha viszont nem akkor kerülj az oldalába és tapadj rá és ne hagyd a tereptárgyakat kihasználni.
    Amúgy meg szánj rá 2 percet hogy átnézd melyik arty milyen nehéz! Nem árt ha tudod melyiknek mehetsz neki akár teljes sebességről és melyik mellett éri meg illedelmesen leparkolni.

B: Megfogod és túléled az első 5 percet. Biztonságos helyen a minimapot figyeled és azt hogy az ellenséges csapat mit csinál. Ha tudsz akkor sniperkedsz de nem vállalsz be semmi nagyon rizikósat mert később minden csepp hp-ra szükséged lesz.
    Amikor elkezdenek fogyni a tankok akkor jön el a te időd. Nézed a térképet és keresed hol alakul ki számodra megfelelő helyzet. Látsz egy magányos Td-t? Kész az ünnepi lakoma! Lényeg hogy hátulról meglepetésből támadj és mire észre veszi az áldozat már késő. Ha az egyik oldalon elfogy a védelem de a másikon még nagyban áll a bál akkor kerülsz a hátukba és ha csak annyit érsz el, hogy forgolódik a heavy miattad de egy lövést nem adsz le már azzal is segítetted a csapatot. Egy városi pályán is annyi lehetőség adódik csak ki kell használni na meg persze megélni.Mindig a térképet figyelni.
  • kingofn00b
    Lenne egy játéktechnikai kérdésem. Nemrég kezdtem el (komolyabban) medekkel és light tankokkal játszani. (T-44 és AMX 13-90)
    Az a problémám, hogy az artik ha észreveszik, hogy jövök, eléggé nehéz lesz őket megközelíteni. Persze ez általában csak a magasabb szintű artik és jobb játékosok esetében van így, a többi észre sem veszi, ha lőni kezdem.

Nyílt terepen cikk-cakkban szoktam megközelíteni őket, de így is eléggé kellemetlen, ha mellettem placcsant is. Városban meg a sarkoknál nehéz őket megközelíteni.

A kérdésem az lenne, hogy

a, - nyílt terepen a cikk-cakk manőveren kívül mit lehet még tenni azért, hogy közelebb férkőzhessek?
    b, - városban ha a saroknál odafordult az arti, akkor hogyan mennétek rá? El lehet lövetni talán, vagy hagyjam, és keressek más célpontot/próbáljak mögé kerülni?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy AMX 13-90 tankkal tierX csatában városi/nagyon tagolt terepen mit lehet kezdeni? A spotolás nem túl hatékony, átsuhanni nehéz, és ha sikerül is, nem vagyok ellenfél egy tier X TD-nek/camper tanknak.
  • AlucardHuN
    Igazad volt, AMX M4 1945 fostalicskával tesztellve.
  • foxbat88fx
    hmmm nem rossz ez a 8-as CW :)
    első nap egyből 2 terület :D
  • Faboo
    Ja, nekem is mostanában nekem is 100-150 között van a ping, a régi 50-70 helyett. Nekem este is rossz. Érdekes, mert eddig nem nagyon volt problémám vele.
    Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.09.03. 09:06:44
  • Plata
    Szerintem keress valami értelmes klánt,akikkel játszhatsz együtt,mert egyedül nem túl muris,viszont csapatba nagyon jó.
  • suba53
    Szia!
    Első, és legfontosabb: Gyakorolni, gyakorolni, ........ És ne add fel az első pár száz csata után, ha úgy érzed hogy nem jönnek a győzelmek a várt mennyiségben.
    Jó pár ezer csata után fogod készség szinten kezelni a tankokat, vakon is ismerni a pályák részleteit, ellenfelek gyenge pontjait, stb.

És ha játszottál korábban CrossFire, CounterStrike, vagy hasonló FPS játékokat, akkor az ott megszokott dolgokat felejtsd el!. Itt nem szerencsés kapkodni, rohanni, mert annak egy füstölgő roncs az eredménye.
  • Plata
    Ez már eléggé elavult írás.Például forgó tornyos TD az írás szerint csak kettő van Wolverine és Slugger.
  • AlucardHuN
    Annyiban azért igaza van DasIsFuck-nak hogy nem biztos hogy mindig talállsz olyan helyet ahol elrejtheted. Illetve a KT tornyának a tetejét is be lehet ütni (legdurvább az volt mikor 2 Is 3 csinállta ezt velem. Nem akartam elhinni hogy míg nekem pár miliméterrel elmegy a lövedék fölöttük addig ők azt részt pontosan átvitték.) Mondjuk tény hogy a pontatlanabb Is vagy kv1s ezt az opciót inkább kihagyja. Azért egy jó pozícióban lévő KT az erős csak ne legyen arty.

Emlékszem mikor IS-em volt mindig fostam az Is 3-aktól mert akkoriban nem tudtam annyira a weakspotokat és goldammo is csak goldért volt. Ha meg KT-t akartál szemből meglőni akkor azt jobb volt elfelejteni 175 pennel.
  • szabii98
    Nekem délután játszhatatlan, néha 70 pingre lemegy, de legtöbbször 110+
    este viszont okés
  • yossarianHUN
    Kezdetnek itt van ez. Isten hozott.
  • acidraining
    sziasztok! nagyon jó hogy rátaláltam erre a topikra, most kezdtem el tankozni nagyon tetszik csak nem tudom mit kell csinálni...
    úgyhogy majd kérdezek
  • yossarianHUN
    Csinálnék Tank Inspector screenshotot, de valamiért csak olyat tudok, amin csak a tank látszik, fehér háttérrel, a kezelőfelület nélkül. Múltkor fél órát kerestem, gondolván biztos én vagyok a hülye, és csak valami beállítás kérdése, de az istennek nem találtam.
  • Oddball29
    Na szuper, gamemodels3d nem mutatja azt a gyenge pontot.
  • Oddball29
    De ennek a jelenlegi rendszer szerint olyan 220 effektívnek kéne lennie (110-56/43) még úgy is, ha mindkét síkban lehúzzuk róla a kompenzációs 5 fokokat. Vagy legalább 200-nak.

Lehet csak pech ,de amikor vérvörös KV-S 1 mp célzással, kétszer egymás után odaböfög egy lyukat a beforgatás nélküli frontlemezre, az nekem sok.