banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Amx-el ne cik-cakkozz inkább, az inkább a wz-nek való. Srégen kell robogni, balra, jobbra, és úgy közelíteni, de nem gyorsan irányokat váltogatni, mert lelassulsz. Ekkor nem tud rádszűkíteni. Egyébként nagyjából a random dönti úgyis el, hogy 1 mp célzással telibever, vagy ellő a Holdra. Ha a sarkon áll, én szoktam olyat, hogy maxi gázzal megyek, sarok előtt picivel satufékezek, erre mindig ellövik magukat eléd. Egyébként ez nem csak arty ellen jó, Td, heavy is megeszi, ha látod arra céloz ahova menni fogsz, képtelenség lereagálni. Tier 10-ben amx-el a végén lehet aratni. Ha nincs ágyú, se kategóriád beli ellen, akkor pofátlanul be kell állni a heavyk mögé addig, chatet meg tiltsd le, mert anyázni fognak. A vége fele meg ha figyelted a minimamot, könnyedén hátába lehet kerülni a maradék hp-seknek, tárral kivégzed. Nem tornyos td-t a legegyszerübb kivégezni, leláncolod, utána folyamatosan a láncvezető első vagy hátsó vezető görgőt lövöd oldalról, az sebzi és újra láncol. Borzasztó bosszantó tudsz lenni egy tárassal. A kulcs egyébként az életben maradás, ha sikerül párszor, rá fogsz jönni, hogy abszolút op az összes light. A végén is nagyon sokat számít, ha csak 2-3 tank maradt, és tudsz felderíteni, szinte biztos a győzelem és a csapatelsőség. Arra viszont készülj fel, hogy igazán jó csak akkor leszel lightal, ha lesz 3-as legénységed, bia+camo+6. érzék. Addig alig szenvedős, gyors csatáid lesznek zömében. Még azt felejtettem el, hogy csak végszükségben lőj, jobb ha nem látnak. Ha robognak feléd, símán kilőheti a csapatod, téged meg nem vesznek észre. A jobb felderítőknek a mozgás közbeni camoja ugyanaz, mintha áll viszont lövésnél minden tanknak beesik. (pl amx) Ezt azért jó tudni, mert bokorban vagy, látod jönnek feléd, lehet érdemes visszafordulni, mint ész nélkül lövöldözni, nem fog tudni felspottolni.