A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #325642 Annyiban azért igaza van DasIsFuck-nak hogy nem biztos hogy mindig talállsz olyan helyet ahol elrejtheted. Illetve a KT tornyának a tetejét is be lehet ütni (legdurvább az volt mikor 2 Is 3 csinállta ezt velem. Nem akartam elhinni hogy míg nekem pár miliméterrel elmegy a lövedék fölöttük addig ők azt részt pontosan átvitték.) Mondjuk tény hogy a pontatlanabb Is vagy kv1s ezt az opciót inkább kihagyja. Azért egy jó pozícióban lévő KT az erős csak ne legyen arty.
Emlékszem mikor IS-em volt mindig fostam az Is 3-aktól mert akkoriban nem tudtam annyira a weakspotokat és goldammo is csak goldért volt. Ha meg KT-t akartál szemből meglőni akkor azt jobb volt elfelejteni 175 pennel.