A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kingofn00b #325649 Lenne egy játéktechnikai kérdésem. Nemrég kezdtem el (komolyabban) medekkel és light tankokkal játszani. (T-44 és AMX 13-90)
Az a problémám, hogy az artik ha észreveszik, hogy jövök, eléggé nehéz lesz őket megközelíteni. Persze ez általában csak a magasabb szintű artik és jobb játékosok esetében van így, a többi észre sem veszi, ha lőni kezdem.
Nyílt terepen cikk-cakkban szoktam megközelíteni őket, de így is eléggé kellemetlen, ha mellettem placcsant is. Városban meg a sarkoknál nehéz őket megközelíteni.
A kérdésem az lenne, hogy
a, - nyílt terepen a cikk-cakk manőveren kívül mit lehet még tenni azért, hogy közelebb férkőzhessek?
b, - városban ha a saroknál odafordult az arti, akkor hogyan mennétek rá? El lehet lövetni talán, vagy hagyjam, és keressek más célpontot/próbáljak mögé kerülni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy AMX 13-90 tankkal tierX csatában városi/nagyon tagolt terepen mit lehet kezdeni? A spotolás nem túl hatékony, átsuhanni nehéz, és ha sikerül is, nem vagyok ellenfél egy tier X TD-nek/camper tanknak.