418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #327798 Rossz a hasonlatod. :)
Egy foci, kézilabda vagy bármi meccs nem úgy működik mint ez, hogy fogja magát valaki belép és már játékban is van. Vagy bevesznek maguk közé, vagy nem, ergo máris nem hasonlítható ehhez.
-
lexlutor #327797 hidd el irigyellek ezert!
engem meg mindig sajnos nagyon fel tudnak huzni meg ennyi jatek utan is.
es tudom h bennem a hiba igazabol! :) -
lexlutor #327796 ebben sajnos maximalisan igazad van.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.18. 21:52:30 -
viper07 #327795 Egyetértek veled ! Tudomásul kellene venni, hogy ez nyitott, kötelezettség nélküli játék, amely mindenki számára elérhető. És a mindenki jelenti például a 8 éves unokaöcsémet, akit adott esetben szívesen engedek a gép elé, hogy játszhasson. Jó, hogy kisebb tier-ben szokott, de miután tetszik neki a nagy Is-6, már ment azzal is. Na és az eredmény : a Ti kategóriátok szerint retardált. Valóban az lenne ? Hol a picsában van az előírva, hogy itt a kisorsolt csapatban mindenkinek profi módon kellene játszania a nagy közös cél érdekében ? Gondolkodjatok már el ezen.
Ha nem tetszik a leosztás, akkor menjetek századba, vagy csapatba, hiszen megvan erre is a lehetőség. És ott nem zavarnak a noobok sem.
Nektek össze kéne hozni valamiféle elit klubot, ahol mindenki tudja mi a feladata. Fizetnétek azért, hogy csak mondjuk minimum 1500 WN8 -as játékosok legyenek a csapatokban ? És aki bukik az az előre feltöltött egyenlegéről bukna, a nyertes pedig gyarapodna ? Ha igaziból, komolyan pénzre menne a játék ? Na ott mindenki komolyra venné.... talán. Addig marad a csapat, a század, a szakasz, a lehetőség adott. A random meg már csak ilyen, és ha komolyan veszitek, lelketek rajta. -
green64 #327794 Főleg ha az egyik önző lesz, a másik nem tud egy egyenest belerúgni a harmadik csak vaktában amerre áll stb…
te meg csak fogod a fejed és görcsölsz, hogy ez egy csapatjáték…;)
-
técsé2 #327793 Hú, ez tök inspiráló volt. Mentem is gyorsan 6 vesztes kört. -
Toweliee #327792 Nem hosszú volt, hanem maníros. Egy csapatjátéknál messze nem az a legfontosabb, hogy te mit gondolsz. Az a fontos, hogy a csapat mit gondol. Senki nem azt várja el, hogy mindenki lila legyen, de a 45k match 88eff 42% win rate-et ne kelljen már megértéssel fogadni. Ne kelljen már mosolyogni hozzá, megpaskolni a hülye kis fejecskéjét az ilyen szarházi retardáltnak. -
yossarianHUN #327791 Menj el focizni a falu végi pályára, és az egész meccs alatt rohangálj körbe-körbe, meg piszkáld az orrod a szögletzászlóval. Aztán magyarázd el a csapattársaidnak, hogy te ezt élvezed a játékban, és nincs joguk elvárásokat támasztani veled szemben. Biztos baromira fogják értékelni. -
Paradoxon61 #327790 Örülök neki, hogy meg tudtalak nevettetni. :)
Tudod egy játéknak pont az a lényege, hogy mindenki úgy játsza ahogy neki jó. Még akkor is ha Téged, engem vagy bárki mást ez idegesít. Senkinek sem joga, sem erkölcsi vagy bármilyen más alapja nincs ahhoz, hogy elvárásokat támasszon vele szemben. Senki nem írta, hogy ártatlan. Ma pl. 15 meccset kellett mennem tiger II-vel ahhoz, hogy 1 nyert legyen és a 2x szorzót megkapjam. Kiegyenlített játék WG módra, rulez. :) A többségében a pár lassú tankkal mire oda értünk a csatába, már a többi kamikázé elhullott és nem csak a paradicsomok. 1 vagy 2 lövésre volt lehetőségünk és ende. Mégse háborgok, ez van, akkor is megcsináltam és nem váltottam tankot. Végig röhögtem amit műveltek.
1. Igazad van, valóban van fehér.
2. A meccs nem miattuk úszik el. Mindkét oldalon van paradicsom, de ha a "nagy tudásúak" már az elején kilövetik magukat, a paradicsomoktól hiába várják hogy megnyerjék helyettük.
3. Természetesen eddig is felfogtam, hogy a győzelemért játszanak, ( szerintem mindenki, ha csak nem mazochista ). De Te is fogd fel, hogy ez NEM csapatjáték. A 15 percre összehajigált csoport soha nem volt, nem az és nem lesz csapat. SOHA! Az csak egy csoport, ahol mindenki elindul valamerre és a saját érdekeit szem előtt tartva játszik, vagy bénázik. Ennyi. Köze nincs a csapathoz. Így is érdemes kezelni, mert ennyit ér. Ha csapatot akar valaki, akkor csináljon szakaszt, századot összeválogatva a neki megfelelő embereket vagy lépjen klánba.
Ez amit a program randomban összedob nem hogy nem csapat, de néha még a csoport is erős kifejezés rá, a csürha lenne talán a legmegfelelőbb.
Nem várom, eddig se vártam hogy simogasd a fejüket. De Te is feleslegesen vársz el tőlük olyat, ami hidegen hagyja őket.
Nézd. Mindenkinek megvannak az elvárásai egy játékkal szemben. Annak megfelelően kezeli a játékot és játszik vele.
Egy példa, itt az enyém.
Az elvárásom az volt, hogy egy olyan játék ez, ami legalább 10%-ban hasonlít ahhoz, amit tankos játéknak, tank csatának hívnak. Túl magasak voltak az elvárásaim, erre hamar rájöttem. Ugyanis az egyetlen hasonlóság benne a tankok és ezzel ki is fújt minden hasonlóság.
Tehát ezek után 2 lehetőség volt. uninstall, vagy csakis kizárólag a szórakozás miatt játszom vele, minden komoly szándék, elvárás nélkül.
Utóbbit választottam és jól szórakozok.
Nem érdekel a napi 30 vesztes csata, akkor is azzal a tankkal játszom amihez éppen kedvem van.
Nem húzom fel magam a röhejes forma 1-es könnyű tankokon, a pankráción amit csata néven művelnek, a másikba való belemenéseken full sebességgel ami szintén röhejes, vagy az ágyúcsőn ami igazából nem létezik, így át lehet forgatni falakon, mindenen. Van még sok ilyen, de nem untatlak vele. Nevetek rajta és játszom. ( Bevallom sokszor azért lőnek ki, mert ezeket nézem, röhögök rajtuk és elbambulok. ) :)
Bármennyire hihetetlen így érzem jól magam, ha elég volt, kikapcsolom és kész. :)
Annak idején görcsöltem én is, hogy egy kitűzött célt elérjek. Ez a traviban a csoda építés és szerver nyerés volt. Elértem. De milyen áron? Egyetlen percét nem élveztem a játéknak, kötelesség volt és munka, hogy teljesítsem az elvárásokat. Tanultam belőle. Soha többet. Egy játék szórakoztasson, ha meguntam nyugodtan kiléphessek, aggodalmak nélkül. Ez a játék lényege számomra. Talán majd 50 felett már Ti is eljuttok ide, hogy csakis kizárólag a játék élvezete a lényeg és nem az elvárásoknak való megfelelés.
Ui: Bocsi ha túl hosszú lett. :) -
Azért azt még hozzátenném a noobok védelmében,hogy a WG sem tesz sokat(sőt inkább semmit) annak érdekében hogy megtanítsa játszani az embert, átütésjelző használata,lövedékfajták típusa ,térkép használata, modulok és azok haszna, álcázás/spot rendszer,skillek perkek a legénységen,tank osztályok és szerepkörük körülírása, egy-két tutorial videó vagy bármi(sőt még ez lenne a legjobb hisz sok ember nem fog elolvasni több oldal szöveget egy játék miatt de egy pár perces magyarázó videót végigbambul). Nyilván aki megunja hogy mindig szétrúgják a seggét a játékban(és most 1V1-ről beszélek nem csapat szinten) az előbb-utóbb utána néz hogy mit-hogy kéne és keres a játékkal foglalkozó oldalt/fórumot/videót és onnan már tud fejlődni. Ez sztem jobban hiányzik a játékból mint bármilyen skill alapú mm vagy nagyobb pálya vagy bármi. -
Kronos79 #327788 Ruszki fórumon van. Ezen a linken van a fórum topik. Mindjárt az első az. Az elején a kék nem link, csak lejjebb a piros az. -
lexlutor #327787 ezen azert felnevettem.. komolyan.. tehat a meccs alatt 8 tomato keptelen 17k meccs utan sem megtanulni h leadjon legalabb annyi sebzest mint a hp-ja, sot meg azt sem, h megis merre kene pozicionalnia magat az adott mappon, es nullahoz kozeli sebzessel zarja a meccset tier10ben is, es ez ertelemszeruen vesztett meccs. ezekutan o artataln kis bunbak, es le volt ugyis osztva a meccs?? :DD
1. van feher - 100 meccs alatt
2. en egyaltalan nem bannam ha nem lehetnek top tank a statisztikam miatt, mert akkor nem a fogalmatlan hulyek miatt uszna el a meccs.
3. nem beszeltem statisztikarol, vagy h a stattol barki jobb ember lenne. azt fogd mar fel, h valaki a gyozelemert jatszik! es ezeket, koztuk engem, vegtelenul irital, h valaki miatt uszik el a meccs, mert o csak potyog es nem hajlando/tud beleadni mindent, es megtanulni alapveto dolgokat! mert o csak jatszik! neki aza szorakozas h nezegeti a madarakat. minek jatszik csapatjatekot akkor?? de rendben jatszon a pocsevel egyedul! mert szep dolog h neki az a szorakozas h csak veszit, eppen evvel szetkurja az enyemet.
ezekutan ne vard mar h majd elnezoen szep megsimogatoma fejet, h hu de ugyes voltal, elsore meghaltal, de szepen robbantal fel :)
u.i.: tisztaban vagyok h elvarasaim meg egy ilyen tamagocsi jatekhoz kepest is tulzoak! es igen azt is tudom, h minden tomegjatek ilyen. ettol meg felidegesit a nemtorodom tehetsegtelen fogalmatlansag.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.18. 18:39:41 -
bekescsaba #327786 sziasztok!
Tudnátok adni egy linket egy szerveroldali célkereszthez? Kerestem, de nem találtam.
8.6-osnál frissebbet nem találtam. -
"rng favorit, a random faktor is prémium alapú."
Az ilyen, meg ehhez hasonló a bullshiteket töröld ki előbb belőle, aztán lesz hely. És ezt csak az utolsó oldalról másoltam, az előzőeken még több retardáltságod van. -
FosTalicskaa #327784 Várj kicsit előkészítem az agyam hogy be tudja fogadni ezt a sok bullshitet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jah, nincs semmi magyarázatot érdemlő, aztán majd jössz te, hogy "milyen szar is ez a F155, mert nekem minden áthugyozza".
Meg majd itt is jön valaki hozzád hasonló, hogy "miért hugyozza át mindenki a T54 lightot, amikor szíriusztret replayében pattogtak, meg csak láncolták!". Hát, mert az IS-4nek, Batnek, obj-nek mind HEAT a goldammoja, amit megesz a lánc dmg nélkül... Pl.
Menjél inkább konteózni. -
FosTalicskaa #327782 Vagy a WoT 3.5-ben ammo racket kapsz és leszakad a fél arcod, miközben az egész tested ég... -
suba53 #327781 Na majd az a virtuális valóság, amikor minden ingerületet, érzetet direkt az agyba kötnek be, vagy sugároznak be, és gyakorlatilag úgy "játszol", mintha jelen lennél a fizikai valóságban. Már dolgoznak ilyen jellegű virtuális sisakokon. Nem fogod tudni megkülönböztetni, hogy ez most játék, vagy valóság. Veszélyes is lehet, mint a narkó. Biztos csak erősen kontrollált környezetben lehet majd művelni, mert mi van, ha nem akarsz kijönni egy csak amazonok lakta szigetről, akik egyfolytában kényeztetnek.
-
FosTalicskaa #327780 Ember, neked politikusnak kellett volna menned. Ilyen kitartóan tolni az emberek pofájába a tömény hígfost, amiről ráadásul még videó is van... rng favorit, gold spammer, mázlista + néhány idióta ellenfél akiken én csak a fejemet fogtam... Ennyi történt, semmi olyan nincs benne ami figyelemreméltó, vagy ami további magyarázatot érdemelne. Örüljön hogy berakták ezt a körét egy official videóba aztán pont. -
Azért lehet, hogy a teszt jellege miatt az ellen is golddal lőtt. HEAT-tel meg nem nehéz pattanni semmiről, illetve a lánc is jobban eszi a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.18. 14:00:36 -
Hát, ha már egy számot sem tudsz rendesen lemásolni, akkor valóban gondok vannak nálad. Mellesleg olvastad is, amit belinkeltél? ÁTMENETI, azaz javítható. Kthxbai. -
WR104 #327777 Ez teszt szerveren volt ahol mindenki golddal tolja.
Amugy kicsit tullihegi a srac, hogy milyen faszaul pattan a lightrol ha jol van forgatva. 10 csatabol 9-szer forgathatod akarhogy akkor is atbasznak mindennel. A maradek 1 csataban meg lancolnak csak meg pattan minden a 20-mm-es pancelrol(most nem a T54 light-rol beszelek hanem altalanossagban).
A replay amugy nem akkora durranas mint az adatok mutatjak. Az elejen volt szerencse is boven meg hulyen rush-olo ellenfel. Jokor volt jo helyen. Biztos volt ennel mar sok izgalmasabb csataja is.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.18. 13:34:17 -
Angelus1991ster #327776 Eleve a WoT-ot azzal kellett vollna indítani. Egy Zero Tier-rel. A7V, Mark osztly, Burstyn, Lipták-tank, francia és német szörnyek, meg a Cár cucc.
Érthetetlen, hogy eddig nem kerültek be az "ős"páncélosok, mert képtelenek megoldani a többtornyos rendszer a WoT-ban, de a hajósnál alapból bennt lesz. -
Angelus1991ster #327775 De azért a legfaszább és máig erős szinte a megvalósíthatatlan Star Trek-es holofedélzet.
ez a virtuális valóságosdi csak karcolni fogja a holoszoba tervét.
Na ott fasza lenne egy tankos játék. -
FosTalicskaa #327774 Ha már grafika: pont a napokban láttam egy jónak tűnő játékot Vector Thrust, ilyen modern korban játszódó vadászrepülőgép szimulátor/arcade lövölde, borderlands 2!! szerű grafikával. Nagyon érdekesen néz ki... -
suba53 #327773 Nem, az alapot, de egyszerűen idegesít a mai szemmel már ultra gagyi grafika.
A maga idejében kiemelkedő újítás volt, de ma már a szinte ultra realisztikus megjelenésű játékok mellett érdektelenné vált.
Ha FPS, akkor HALO, Crysis, COD, Battlefield, stb. A Quake, és sz UT is elvesztették már a varázsukat, legalábbis számomra.
Ha a tank kifullad, majd jön más még szebb, még ütősebb grafikával, játékmenettel. Nem félek attól, hogy betevő PC játék nélkül maradnánk a jövőben. Aztán majd a virtuális valóságok egyre magasabb szintjei. Már alig várom.
-
Angelus1991ster #327772 Persze , hogy jók. Csak az a baj , hogy kis ideig elérhetők. Várom ezt a halálfutamot. A sok hülye majd az elején nekiáll lődözni a lánctalpat. -
foxbat88fx #327771 bezzeg ha egy mark1-es tankokkal játszható módot csinálnának az tetszene mi? :)
szerintem jók ezek.... feldobják a gamet... karl-os bugos volt nekem, nem tudtam vele játszani
focis jó volt, de mire meg lett az 50win már unalmas lett, ebben több lehetőség látszik :) -
Angelus1991ster #327770 Brutal Doom-ot? -
Nem az számít ha sok, hanem ha kevés:D Akinek 10k csata alatt 400 se jön össze azt biztos leköti a gondolatait hogy kilégzés-belégzés:) -
suba53 #327768 Pont a karl-t? Azt a 8 bites förmedvényt? 
Végre a grafika eljutott egy olyan szintre, ahol már élvezhető látványt nyújtanak a játékok, és valaki még ezekre a kockás szarokra nosztalgiázik? Eszem megáll.
Nemrég véletlenül elindítottam a DOOM-ot, amivel sokat játszottam anno.
Pár másodperc után lőttem is ki a francba.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.09.18. 11:23:57 -
Angelus1991ster #327767 Szokás szerint negatív leszek: mégis mi a fasznak fecsérelnek ennyi időt bele , amikor nyulfarknyi ideig lehet használni? max talán egy hónapig lehet majd használni.
Örülök neki, sőt az eddigi fun módokat is meghagytam volna, főleg a Karl-t. -
The event will apparently start on 29.9.2014
-
madmanic #327765 A NOCAPPKILLALL ozó faszmajmok figyelmébe:
Egyedül szopok egész csata alatt, 8 azaz NYOLC hp m marad, az utolsó 50 hp s pz fent van a hegyen, mi mind lent a bázison, sima win, 20 mp alatt.
Az idióta bemondja a varázsszót, NOCAPKILLALL és az ÖSSZES agyhalott ( remélem a T jelenlevők közül senki nem érintett agyhalottságban még mielőtt a lelkébe gázolok és nekiáll a wikit bújni ) elindulnak azért a szaros 50 HP ért... Persze egy irányból mentek, az ellen lejött a másik oldalon és 89% nál kilőtt a körből...
További 3!!! percig hajkurászták mire ki tudták lőni a zsíros célpontot... Innentől kérés nélkül lövök az ilyen debilekre
-
FosTalicskaa #327764 Mit számít a wn8? Mióta spammelni lehet a goldot azóta a jó statisztikák is értéktelen lettek... -
Ilyen kört se megyek minden nap ezzel a jószággal. :) A végére én meg egy bot Löwe maradt, de az utolsó tankot ő szedte ki. xD
Szerk.: Maala akkor én az 1300-as WN8-ammal bújjak el a sárga föld alá? :/
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.18. 09:21:13 -
viper07 #327762 Hátrább az agarakkal Maala, kérlek. Tudod mi az a retardált ? Ez :
Mentálisan retardáltak (latin eredetű kifejezés, jelentése 'értelmileg lassan fejlődő') a hagyományos gyógypedagógiai tipológia (a fogyatékosok osztályozása) hazai értelmezése szerint azok a gyermekek, akiknél nem számottevő, sokszor inkább a kedvezőtlen szociokulturális hatásokra létrejövő, többnyire csak átmeneti és helyrehozható elmaradás állapítható meg az értelmi fejlődésben.Intelligenciatesztekkel mérhető mentális koruk a 70-80 IQ (intelligencia-hányados) tartományba esik.
Nem hiszem, hogy akiknek nincs 1800 WN8 statjuk, azokra Te kimondhatod, hogy az IQ-juk 70-80, vagy tévedek?
Inkább hajkurászd a puncit továbbra is mint ilyen f@szságokat írj ! THX. -
Szörnyű, hogy ezek a mai fiatalok képtelenek kizárólag egyetlen dologra koncentrálni, és multitaskingolnak. Bezzeg a mi időnkben! Mi még nem csináltunk mást, csak a pinát hajkurásztuk, estéről estére éltünk, a többi napszak megszűnt létezni is.
Ugye, hogy nem. Csak anno mást csináltál mellette. Most van, aki ezt választotta. How terrible.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.18. 08:35:43 -
Paradoxon61 #327760 Egyetértek, igazából így kéne lennie. De mint olvashatod sajnos nem így van, hanem valamiért fordítva. -
Akkor azt hiszem a leo1-et fogom most megvenni, 21k xp kell hozzá, de az meg lesz talán a mai nap.