A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #327790 Örülök neki, hogy meg tudtalak nevettetni. :)
Tudod egy játéknak pont az a lényege, hogy mindenki úgy játsza ahogy neki jó. Még akkor is ha Téged, engem vagy bárki mást ez idegesít. Senkinek sem joga, sem erkölcsi vagy bármilyen más alapja nincs ahhoz, hogy elvárásokat támasszon vele szemben. Senki nem írta, hogy ártatlan. Ma pl. 15 meccset kellett mennem tiger II-vel ahhoz, hogy 1 nyert legyen és a 2x szorzót megkapjam. Kiegyenlített játék WG módra, rulez. :) A többségében a pár lassú tankkal mire oda értünk a csatába, már a többi kamikázé elhullott és nem csak a paradicsomok. 1 vagy 2 lövésre volt lehetőségünk és ende. Mégse háborgok, ez van, akkor is megcsináltam és nem váltottam tankot. Végig röhögtem amit műveltek.
1. Igazad van, valóban van fehér.
2. A meccs nem miattuk úszik el. Mindkét oldalon van paradicsom, de ha a "nagy tudásúak" már az elején kilövetik magukat, a paradicsomoktól hiába várják hogy megnyerjék helyettük.
3. Természetesen eddig is felfogtam, hogy a győzelemért játszanak, ( szerintem mindenki, ha csak nem mazochista ). De Te is fogd fel, hogy ez NEM csapatjáték. A 15 percre összehajigált csoport soha nem volt, nem az és nem lesz csapat. SOHA! Az csak egy csoport, ahol mindenki elindul valamerre és a saját érdekeit szem előtt tartva játszik, vagy bénázik. Ennyi. Köze nincs a csapathoz. Így is érdemes kezelni, mert ennyit ér. Ha csapatot akar valaki, akkor csináljon szakaszt, századot összeválogatva a neki megfelelő embereket vagy lépjen klánba.
Ez amit a program randomban összedob nem hogy nem csapat, de néha még a csoport is erős kifejezés rá, a csürha lenne talán a legmegfelelőbb.
Nem várom, eddig se vártam hogy simogasd a fejüket. De Te is feleslegesen vársz el tőlük olyat, ami hidegen hagyja őket.
Nézd. Mindenkinek megvannak az elvárásai egy játékkal szemben. Annak megfelelően kezeli a játékot és játszik vele.
Egy példa, itt az enyém.
Az elvárásom az volt, hogy egy olyan játék ez, ami legalább 10%-ban hasonlít ahhoz, amit tankos játéknak, tank csatának hívnak. Túl magasak voltak az elvárásaim, erre hamar rájöttem. Ugyanis az egyetlen hasonlóság benne a tankok és ezzel ki is fújt minden hasonlóság.
Tehát ezek után 2 lehetőség volt. uninstall, vagy csakis kizárólag a szórakozás miatt játszom vele, minden komoly szándék, elvárás nélkül.
Utóbbit választottam és jól szórakozok.
Nem érdekel a napi 30 vesztes csata, akkor is azzal a tankkal játszom amihez éppen kedvem van.
Nem húzom fel magam a röhejes forma 1-es könnyű tankokon, a pankráción amit csata néven művelnek, a másikba való belemenéseken full sebességgel ami szintén röhejes, vagy az ágyúcsőn ami igazából nem létezik, így át lehet forgatni falakon, mindenen. Van még sok ilyen, de nem untatlak vele. Nevetek rajta és játszom. ( Bevallom sokszor azért lőnek ki, mert ezeket nézem, röhögök rajtuk és elbambulok. ) :)
Bármennyire hihetetlen így érzem jól magam, ha elég volt, kikapcsolom és kész. :)
Annak idején görcsöltem én is, hogy egy kitűzött célt elérjek. Ez a traviban a csoda építés és szerver nyerés volt. Elértem. De milyen áron? Egyetlen percét nem élveztem a játéknak, kötelesség volt és munka, hogy teljesítsem az elvárásokat. Tanultam belőle. Soha többet. Egy játék szórakoztasson, ha meguntam nyugodtan kiléphessek, aggodalmak nélkül. Ez a játék lényege számomra. Talán majd 50 felett már Ti is eljuttok ide, hogy csakis kizárólag a játék élvezete a lényeg és nem az elvárásoknak való megfelelés.
Ui: Bocsi ha túl hosszú lett. :)