banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ezen azert felnevettem.. komolyan.. tehat a meccs alatt 8 tomato keptelen 17k meccs utan sem megtanulni h leadjon legalabb annyi sebzest mint a hp-ja, sot meg azt sem, h megis merre kene pozicionalnia magat az adott mappon, es nullahoz kozeli sebzessel zarja a meccset tier10ben is, es ez ertelemszeruen vesztett meccs. ezekutan o artataln kis bunbak, es le volt ugyis osztva a meccs?? :DD

1. van feher - 100 meccs alatt
    2. en egyaltalan nem bannam ha nem lehetnek top tank a statisztikam miatt, mert akkor nem a fogalmatlan hulyek miatt uszna el a meccs.
    3. nem beszeltem statisztikarol, vagy h a stattol barki jobb ember lenne. azt fogd mar fel, h valaki a gyozelemert jatszik! es ezeket, koztuk engem, vegtelenul irital, h valaki miatt uszik el a meccs, mert o csak potyog es nem hajlando/tud beleadni mindent, es megtanulni alapveto dolgokat! mert o csak jatszik! neki aza szorakozas h nezegeti a madarakat. minek jatszik csapatjatekot akkor?? de rendben jatszon a pocsevel egyedul! mert szep dolog h neki az a szorakozas h csak veszit, eppen evvel szetkurja az enyemet.

ezekutan ne vard mar h majd elnezoen szep megsimogatoma fejet, h hu de ugyes voltal, elsore meghaltal, de szepen robbantal fel :)

u.i.: tisztaban vagyok h elvarasaim meg egy ilyen tamagocsi jatekhoz kepest is tulzoak! es igen azt is tudom, h minden tomegjatek ilyen. ettol meg felidegesit a nemtorodom tehetsegtelen fogalmatlansag.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.18. 18:39:41