418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #327878 Ez meg egész egyszerűen annyi, hogy te csak a negatív visszajelzéseket látod. Senki nem rohan fel a fórumra, és ír kisregényt, ha épp nagyon élvezte a játékot. Ha nagyon élvezte, akkor nagyon élvezte, elégedetten nyomja ki a gépet, azt csókolom. Ha viszont épp élvezhetetlennek találja a játékot, akkor annak hangot fog adni. Ez olyan mint Pistikéék mosogatójában megint hegyekben áll a szennyes edény. Pistike nagy előzékenyen lemosogat, de mikor anyuka délután hazajön, észre sem veszi, mert hát rend van, ilyennek kell lennie. Pistike másnap nem mosogat el, anyukája pedig leb*ssza a sárga földig. Hajlamosak vagyunk a jót természetesnek venni, a rosszért meg panaszkodni. Nem gyarlóság, az ember egyszerűen természeténél fogva ilyen egy büdös, szemét fajzat. -
Na megint bemakoltam egy jobb kort 
Victory!
Battle: Pearl River
Vehicle: T54E1
Experience received: 4,134 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 69,256
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Reaper, Radley-Walters's Medal, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Replay -
lol wattt ? -
yossarianHUN #327875 Az a pro, aki nem használ olyan faszságokat, amik teljesen fölöslegesek, viszont drágák (hopp, IRL életigazság). Nekünk nem az a bajunk hogy mi nem ütünk át, hanem hogy minket üt át mindenki. Ezen meg a goldozás nem segít. Egyébként engem egyre kevésbé érdekel az egész gold-téma. Keveset megyek olyan tankkal, ahol ez még játszik, most speciel az IS-2 grind miatt akadt meg rajta a szemem. -
Lorder #327874 én speciel nem játszok 0-365-ben prém nappal, másrészt játszani szeretnék megtanulni (!!) nem csak szórni a goldot mint traktor a hígtrágyát :D
Szerintem mindenki kitudja termelni a goldlőszer árát aki képes egy 2 percig gondolkodni és be van kapcsolva a minimap a játékban. Én például jobban szeretek gyűjteni egy új tankra.
Az az érzés, amikor egy 10es tank legalább 5x pattan le arannyal majd a végén megpillantod hogy sebzett 1000 dmg körül és belegondolsz hogy milyen rohadt mínuszos lett a csatája...felbecsülhetetlen :DDD -
kingofn00b #327873 Mert a pro az az, aki kihasználja a lehetőségeket, és nem érzelmi alapon dönt. És még próbbak lesztek! :-) -
DantesHUN #327872 Ja, de más dolog kiakadni a játék bizonyos részeire, jogosan, mint állandóan csak és kizárólag szidni és ócsárolni és dühtől elvakulta fröcsögni és mindezt konteó-kal alátáamsztani. Aki már ilyen szinten van, annak a játék semmiféle szórakozást nem nyújt, csak bosszúságot okoz, az tényleg törölje le. A játék szórakozásra van, nem azért hogy csak bosszúságot okozzon. Persze az is igaz, jobb levezetni a napi feszültséget a sok idiótán a WoT-ban , mint kimenni a kocsmába és pofozkodni.
Ha pedig valakinek már tényleg jászhatatlan, akkor hát most mit lehet mondani? Jól van kínozza csak magát, és kapjon minden nap agyvérzédt, vagy törölje és keressen más szórakozást?
Tegnap nekem se volt egy értékelhető köröm se. Iszonyat volt, igen goldspam, arty-k és leginkább a csapattársak. Nem hiszem el hogy van ilyen retardáltsági szint, utolsó körökben szabályosan szenvedtem, és abba is hagytam. Inkább nem , ilyen körülmények között már csak rossz érzést okozott. Ha pedig ez minden nap így van, hát nem marad más mint hát törölni. -
pZoli81 #327871 Hát ez nem jó hír. Nincs lövegpajzs és még a kupolája is mintha nagyobb lenne... Arra gonoltam, hogy hétvégén ráfekszem a cent-re, hogy ki tudjam fejleszteni és megvenni az FV-t, de így nem lesz olyan sürgős azt hiszem. :( Pedig a cent-et nagyon szeretem. Gondolom még semmi stabil info sincs arról, hogy mire lesz az FV kicserélve... Ejj... -
yossarianHUN #327870 És nekünk miért lesz jobb, ha golddal lövünk? -
yossarianHUN #327869 Várj, amíg megjön a Havok:D Már megmondták hogy kurva gépigényes lesz, úgyhogy nekem szerintem addig fog tartani a WoT-ozás. Nem hiszem hogy nagy móka 10 FPS-sel lövöldözni. -
kingofn00b #327868 Nem értem ez a sírást. Ti prok vagytok, nem? Akkor ha a noob ki tudja termelni a goldlőszer árát, ti is ki tudnátok, hiszen a noobnál még alaplőszerrel is jobban toljátok.
-
yossarianHUN #327867 Az artykban egyetértünk, az "ez nem a WG kritikája" rész a játékosokra vonatkozott. A goldspam meg... Szerintem ugyanaz, mintha goldért lenne, pepitában. Aki nem fizet a játékért/balfasz, az ezután sem engedheti meg magának (huzamosan), mert egy pillanat alatt lezabálja a kreditjeit.
Az "uninstall, vagy más hozzáállás" témában meg... Attól még, hogy egy játék bizonyos aspektusai nem tetszenek, nem kell letörölni. Évek óta próbálom megérteni az ilyen, abszolút végletekben gondolkodó embereket, de nem megy. Németországban is zöldebb lenne a fű, főleg német felsőfokkal, mégsem költözök oda habozás nélkül, mert minden félreértelmezett nacionalizmust meg ál-patriotizmust félretéve ez a hazám, itt vannak a barátaim/családom, itt érzem jól magam. Ez persze nyilván eléggé más és komolyabb téma, de a WoT-ban is vannak olyasmik, amiket máshol nem találnék meg. Ezek közül mondjuk a legnyilvánvalóbb maguk a tankok, amik engem nem csak játék, de hobbiszinten érdekelnek. Ott a WT, igen, de mehhh... Nem azt mondtam, hogy játszhatatlan a WoT, hanem hogy a játszhatatlanság felé halad. De ez más riválisok esetében sem lesz másképp, az emberi hülyeség faktorát senki nem tudja kizárni az egyenletből. Egyedüli reményem, hogy például az AW-ban nem fogják ennyire győzelemfüggővé tenni a csaták jutalmazását.
Múltkori 6k feletti sebzéses JP E-100 körömre vesztes csapatban (a saját artynk gondoskodott róla) annyi xp-t kaptam, mint az ellenfél 0 sebzéses, valami ezer alatti spot damages IS-7-je. Jó, a nagy részét nem saját spot alatt lőttem, de akkor is nevetséges. -
valamelyik nap találkoztam én is egy picsával, hozta is a klán nevére a dicsőséget :D -
-
Chaffee #327864 Meg fókát és jegesmedvét -
A madarakat és a pillangókat se felejtsd el :) Bár téli mapra betehetnének pár pingvint :D -
Jó sokat belőlük, minek az a sok fps .... -
Ja minek mapot fejleszteni, b@sszunk ra par fustot meg havat, marha kreativ :D Idiotak. -
besti #327860 Azt tudja számolni, amit a WG nyilvános játékos statisztikái tartalmaznak. Ez nincs közte. -
R3nton #327859 Nem. Azért tartják a legszarabb 10-es mednek, mert az is. Nem véletlen lesz kicserélve. Nem kritikán aluli de szar. Lassú végsebessége van, viszont legalább agilis. A front páncélja jó, a torony szánalom. Centurionnak sokat megfog a lövegpajzs. Ezen nincs lövegpajzs, Simán belövik... Lehet vele jókat menni, de saját kategóriájában az STB1 fényévekkel jobb, de az M48 Patton is sokkal jobb. Ami érdekes benne a HESH ammo, könnyen páncélozott célok ellen jól használható. Ez az egyetlen érdekes dolog a tankban. Mikor egy Leoba vagy Batbe 600-akat lősz az nem rossz azért.
Én mindenesetre örülök, hogy lecserélik. -
kingofn00b #327858 Nézgetem ezt a Win8 táblázatot. Az utóbbi pár napban jellemzően századoztam, mégpedig light tankkal. Valami brutálisan alacsony Win8-at számolt. Ez azért lehet, mert a spotsebzést nem számolja? -
Chaffee #327857 Én egy téli malinovkát várok -
Akkor miért nem ezeket tették bele ahelyett, hogy dupláznák a mapokat? -
Bingisz #327855 Ezek már több, mint két éves mapok. -
WR104 #327854 Kivancsi leszek mikor jonnek az olyan "uj" tankok mint pl. winter IS7 vagy pink Panther... -
Miénk se megy:) -
2 új map remélem telerakják ezt is bukkanókkal.... -
2 himmel majd 2 prokhorvka ezután koronaként 2 ruinberg .... -
besti #327850 Saját tierjében nézve nem jobb. Torony abszolúte gyengébb, mobilitás ua. A gun ami kárpótol ;) -
Ezek hülyék.
Alig várom hogy legyen egy téli Redshire, vagy egy őszi Kharkov, hogy egymás után 2x mehessek az ilyen fasza pályákon
-
Rivanka #327848 Ez kimaradt, ha ezt nem tudod, be se jelentkezz wot-ba.:)
-
darkwraith #327847 Szerintem játékos függő, én jobban szeretem mint a T-62A-t. A többi nekem nincs. De lehet azért, mert nehezen viselem ez azokat, aminek nincs jó negatív kitéríthetősége. Én pl szeretem a Type61-t is, pedig ezért biztos sokan megköveznének. Szerintem megállja a helyét a sorban. Van jobb med tőle, de mivel lenézik, lehet meglepetéseket okozni vele. -
Játékon belül még hasznos lehet nektek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Igen, persze és pont Serious volt mert konkurenciát látott bennem. :D -
pZoli81 #327844 Tekinthető a centurion 7/1 felturbózott változatának? A toronya van olyan erős? Az ágyúdönthetőség is megvan? Miben rosszabb, mint a cent? -
stork13 #327843 Hát golddal csak 210-es pen van a 268 helyett, cserébe +100 dmg ha jól rémlik.
Orosz T10-zekkel ezek szerint felveszi a versenyt? -
darkwraith #327842 Szerintem a legjobb benne, hogy sokan a legrosszabb T10 mednek tartják. Én is megvettem, és nagyon kellemesen csalódtam benne. Még pattognak is róla rendesen, és nem csak a tornyáról. Az ágyúja király, csak a gold nem a legjobb benne, de anélkül is visz rendesen. valami 7,2 körül tölt, és nagyon pontos.
Amennyire féltem tőle, annyira csalódtam kellemesen.
-
Elég jó. -
Kibannoltak, mert sok goldot használtál.
-
Rivanka #327839 Ez a t54e1 iszonyatosan jó tank. Mikor nerfelik?:) Van Lor-om is, hát össze se lehet hasonlítani a 2-t, hamarabb meg kellett volna venni ezt.:)