banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Ja, de más dolog kiakadni a játék bizonyos részeire, jogosan, mint állandóan csak és kizárólag szidni és ócsárolni és dühtől elvakulta fröcsögni és mindezt konteó-kal alátáamsztani. Aki már ilyen szinten van, annak a játék semmiféle szórakozást nem nyújt, csak bosszúságot okoz, az tényleg törölje le. A játék szórakozásra van, nem azért hogy csak bosszúságot okozzon. Persze az is igaz, jobb levezetni a napi feszültséget a sok idiótán a WoT-ban , mint kimenni a kocsmába és pofozkodni.
    Ha pedig valakinek már tényleg jászhatatlan, akkor hát most mit lehet mondani? Jól van kínozza csak magát, és kapjon minden nap agyvérzédt, vagy törölje és keressen más szórakozást?

Tegnap nekem se volt egy értékelhető köröm se. Iszonyat volt, igen goldspam, arty-k és leginkább a csapattársak. Nem hiszem el hogy van ilyen retardáltsági szint, utolsó körökben szabályosan szenvedtem, és abba is hagytam. Inkább nem , ilyen körülmények között már csak rossz érzést okozott. Ha pedig ez minden nap így van, hát nem marad más mint hát törölni.