banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az artykban egyetértünk, az "ez nem a WG kritikája" rész a játékosokra vonatkozott. A goldspam meg... Szerintem ugyanaz, mintha goldért lenne, pepitában. Aki nem fizet a játékért/balfasz, az ezután sem engedheti meg magának (huzamosan), mert egy pillanat alatt lezabálja a kreditjeit.

Az "uninstall, vagy más hozzáállás" témában meg... Attól még, hogy egy játék bizonyos aspektusai nem tetszenek, nem kell letörölni. Évek óta próbálom megérteni az ilyen, abszolút végletekben gondolkodó embereket, de nem megy. Németországban is zöldebb lenne a fű, főleg német felsőfokkal, mégsem költözök oda habozás nélkül, mert minden félreértelmezett nacionalizmust meg ál-patriotizmust félretéve ez a hazám, itt vannak a barátaim/családom, itt érzem jól magam. Ez persze nyilván eléggé más és komolyabb téma, de a WoT-ban is vannak olyasmik, amiket máshol nem találnék meg. Ezek közül mondjuk a legnyilvánvalóbb maguk a tankok, amik engem nem csak játék, de hobbiszinten érdekelnek. Ott a WT, igen, de mehhh... Nem azt mondtam, hogy játszhatatlan a WoT, hanem hogy a játszhatatlanság felé halad. De ez más riválisok esetében sem lesz másképp, az emberi hülyeség faktorát senki nem tudja kizárni az egyenletből. Egyedüli reményem, hogy például az AW-ban nem fogják ennyire győzelemfüggővé tenni a csaták jutalmazását.
    Múltkori 6k feletti sebzéses JP E-100 körömre vesztes csapatban (a saját artynk gondoskodott róla) annyi xp-t kaptam, mint az ellenfél 0 sebzéses, valami ezer alatti spot damages IS-7-je. Jó, a nagy részét nem saját spot alatt lőttem, de akkor is nevetséges.