418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #329239 Nem értem mit nem lehet ezen érteni, sokan unják már a hollywoodi amerikai propaganda látványfilmeket. Szerintem attól még lehet egy film izgalmas, hogy nincs benne egymást 15 méterről, max sebességen kerülgető Tigris és Sherman, nyomjelzős lézercsatával a háttérben. -
András77 #329238 Mert az a 300 forint olyan rettenetesen sok. -
Jacktor #329237 Töltsd le a TAIPAN mod-ot, majd törölj a res_mods-ból minden fájlt, ami a letöltött cuccban is ott van (kivéve a .pyc fájlokat). -
DantesHUN #329236 Hát mivel amerikai film...mégis mit emeljenek ki? Az Egri csillagokban se a török hősök szerepeltek. -
csak valahogy az amcsik mindíg ezeket a részeket emelik ki, jó mondjuk megértem 300 égő sörmen nem lenne jó egy izgi filmnek :) -
PetiPetiHUN #329234 Chaffee Sport módban mindig használj aranyat a foglalókörben mert kétszer pattan és az ellenfél már be is foglalt. Egyik ellenfél megfulladt a másikat kinyírtam félpályánál a célterületen két zöld meg az utolsó piros volt és egyszerre értek be, még is a piros nyert mert ő resetelni tudta a zöldeket míg ők pattantak róla. Funnak fun de a 100. kör környékén már idegesítőek a balfasz csapattársak és fizetnék 100.000-et, hogy öttel kevesebb kört kelljen menni. A plusz hely meg nagyon kell mert el kellene kezdeni az angol nehéztankokat a TOG miatt. Most kellett eladnom az IS-4-emet, hogy megvegyem az 59-16-ot a helyére és a Type 62-vel tudjam húzni a legénységét. Kevés ez a 30 hely amit eddig szereztem gold nélkül. :) -
Ugyanígy vagyok IS-2-vel. Eddig halál jó volt, most meg hetek óta semmit nem találok el, minden lepattan, engem meg egy Leichtractor is átvisz szemből... Az E-75 a másik, Minden lövésem pattan , még akkor is , ha az ellenfél oldalát találom el 50 méterről, nekem meg minden viszi még a tornyomat is szemből. Az általam (egyik) legygyűlöltebb tank. A VK 4502 B ezerszer jobb. -
DantesHUN #329232 Miért nem hiteles? Te is azt mondod: előfordulhatott. Akkor meg? Nem értem. Nem repülő tankok vagy robotkutyák vannak benne. Előfordult ilyen a valóságban is, lehet hogy ritkán, de hát ez egy film. Mit tegyenek bele? Érdekes, izgalmas jelenetek kellenek. Ha nagyon hiteles akarnál lenni, csinálj olyan filmet, aminek a 90%-ban a tankot szereli a legénység...hiteles lenne, csak épp dögunalmas, -
igazából nem túl hiteles, persze lehetett ilyen sőtt biztos elő is fordult, de az is biztos hogy 99%-ban nem így nézett ki egy tankcsata, főleg aki kicsit is beleolvasott a németek páncélos harceljárásaiba :) -
shbg #329230 Hát ha saját szórakoztatás a cél, akkor örülj egyszerű dolgoknak! pl, ha Isu-val lősz egy hétszázast, vagy, hogy a T 29-ről pattognak! :) A többi ne érdekeljen. Egy kalappal. -
Paradoxon61 #329229 Hatékonyság/WN8: 659 (20) 1 018 (42)
Mostani.
Nem szakaszozom, bár már próbáltam. Csak a saját szórakoztatásomra játszom, semmi másra.
Tono34!
Próbáltam már, de be kell vallanom én ahhoz már öreg vagyok. Az én reflexeim már ehhez nem jók. :) Ezért nem is szoktam lightokkal sem mászkálni és felderíteni. Az embernek tetszik vagy sem, de el kell ismernie a saját korlátait. Az egyetlen kivétel az e-25, de ott a gyorsaság csak a helyváltoztatáshoz kell nekem. pár lövés, aztán tűnés onnan a következő helyre és ezt ismételgetve amíg lehet. :) -
DantesHUN #329228 Az. És? Probléma? -
Mi ez? XD sörmen vs. tigris dogfight, beszarás... -
besti #329226 Tud hozni a pici Type 62, csak kevés már az erre alkalmas pálya. Ez persze Malinovka volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Használd a sport tankot :) -
Toweliee #329224 Igen.
És köszönöm a válaszokat a sport módra!
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.01. 12:51:02 -
Picit off, de a téma sztem sokakat érdekel, jó kis film lesz:
-
én eladtam a hiányzó ágyúsüllyedés miatt. amúgy a 100mm-el nem lenne rossz. helyette lesz t150.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.10.01. 12:38:43 -
kingofn00b #329221 Nem rossz ötlet.
Én eladtam mindent, kivéve a fun tankjaimat. KV-85 (ami az új kedvenc) AMX13-90; ISU-152; T-54.
Ezen kívül vannak még a prémek, meg a BT-2 amivel a kisfiam szokta tolni.
Azóta no stressz, just fun. :-)
Tényleg, nektek a KV-85 mennyire jött be? -
shbg #329220 Stockokkal nehéz. Ez van. Szakaszt nem próbáltad? Na meg nem biztos, hogy jó hogy egyszerre sok ágat húz az ember, mert nálam úgy van, hogy ráállok egy fajta stílusra és nehéz átszoknom egy másikra, amiket írtál eléggé különböző stílust képviselnek. WIN 8 mennyit mutat? Mert talán az még lehet mérvadó, értem ezt úgy, hogy ha van egy noob csapatod, de darálsz ezerrel stb hiába lehet vesztet csata akkor az az érték magas. De ezt majd egy nálamnál jobban hozzáértő ember vagy megerősíti, vagy nem. -
Paradoxon61 #329219 Tono34!
Köszönöm a tanácsot, de nálam igazából csak azok vannak. Kivéve az e-25, ha már nagyon elfogyott a cérna, vagy olyan a hangulatom akkor szoktam vele randalírozni. :)
lexlutor!
Köszönöm, de az nem stresszel, erről már leírtam a véleményem. Csak feltűnt, hogy megváltozott a játék és nem jó irányba, ezért kérdeztem.
shbg!
Egyszerűen. :)
Ilyen "nagy mozgékonyságú, gyors eszközökkel" mint: T-29, St. Emil, ARL V39, Churchill VII. ISU 152. Főleg, hogy a fejlesztésük még az elején jár, így elég sok hiányosságuk is van. :)
Ha a csapat olyan, akkor hamar azt veszem észre, hogy vagy elfogytak a sajátok, vagy a gyávák már a bázist foglalják, vissza érni meg impossible mission. :) -
shbg #329218 Nekem noob pajzsom van! :) -
shbg #329217 Ez engem is érdekelne! :) -
tudja valaki, hogy a jacktor mod pack v3-ból hogy lehet azt az okádék ,taipan vagy micsoda, célkeresztet eltávolítani úgy, hogy a gyári állapot visszaálljon?
odáig már eljutottam, hogy a gyári célkeresztet látom, de nincs mellette a töltési idő számlálója
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.01. 12:21:24 -
nem figyeltem mert nem érdekelsz
csak ki kaparta a szemem az a fain mondatod miért nem mondod meg a neved :D -
shbg #329214 Hú azt a Win rátát hogyan sikerült összehozni. Bár mondjuk azért az az átlag xp nem is olyan rossz, úgy értem, hogy nem indokolja a 16%-ot. Én azt szoktam, ha hármat vesztek akkor szervert váltok, ki- be lépek illetve a szopóágűző videót megnézem. Mik szoktak történni a csatákba? Sebzel a Hp-d többszörösét de még is veszítetek, vagy még sebezi sem tudsz mert 2 perc alatt a csapat meghal? De a legjobb tanács tolld funból, aztán a többit szard le. -
Ha felvillan a lámpa, attól még nem biztos, hogy az ellenfél éppen feléd is néz, tehát nyerhetsz vele 4-5 másodpercet, ha a lövegszűkülési időt is beleszámolod. Ellenben, ha már lövedékek csapódnak be körülötted, akkor csak az mentett meg, hogy balf@sz az ellenfél, de tier 6-nál feljebb ilyen 100-ból egyszer van. És az artykról még nem is beszéltünk... -
lexlutor #329212 csak egy jotanacs: szedd le a stat modot. en a mostani patch utan nem raktam fel.
nem stresszel h h allok a nyeresekkel. nagyjabol tudja az ember ugyis, de nem nezem minden csata utan.
nyugisabb hidd el.
-
Amíg tart a medes küldi sztem nem nagyon éri meg HT-vel játszani. Legtöbbször tuti tele van medes hordákkal, bár a többség talán már végzett a küldivel. -
Paradoxon61 #329210 Ne fárassz a hülyeséggel. Amúgy már megkaptam a választ, aminek semmi köze ahhoz, hogy ki vagyok.
Ez volt a kérdés: "Csak velem csinálja ezt mint ma is, hogy 10 csatából 10 vesztett, vagy ez az új trendi, hogy csak vesztes csaták vannak?"
Erre akár egyszerű "csak veled" vagy "nem csak veled" -el is lehet válaszolni. Tehát a Te hasonlatodnak semmi köze ehhez. Már csak azért sem, mert "nem álltam oda magyarázni a melósokhoz" ha már a Te hasonlatoddal élünk, hanem "kérdeztem a melósoktól." Ahhoz pedig nem kell név. Egyszerű magyar nyelvtan, majd ha Te is elmúltál 50 éves, addigra talán megtanulod.
Mellesleg meg nem egyszer árultam már el a játékos nevem, sőt még képeket is raktam be. Az, hogy Te nem figyeltél vagy nem láttad, már a Te bajod. Ennyit a rejtettségről.
-
"Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem. "
Micsoda szöveg !
Dolgozol egy helyen, oda állsz magyarázni a melósokhoz.
Ők vissza kérdeznek, hogy te még is kivagy / mi vagy, van e valami fingod az egész melóhoz, szakképzetséged akármi.
Te azt mondod hogy "Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem" mármint nem kapjátok meg azt az igazolást, hogy van e valami fingod a melóhoz.
Mit csinálnak a munkások? Elküldenek a picsbe, és nem foglalkoznak azzal hogy mit beszéltél.
Miért jobb neked rejtve maradni... ? -
Oddball29 #329208 23-a lesz a premier imdb szerint. -
Paradoxon61 #329207 Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem.
Tehát:
1. Nem játszom x y tankkal csak azért, hogy statot húzzak.
2. Nem szakozom, századozom, klánozom stb.
3. Azzal a járművel játszom amivel éppen kedvem tartja.
4. Még ha sík hülye lennék, akkor is a csaták legalább 40%-nak sikerülnie kéne, ha ki lenne ez a szutyok egyensúlyozva.
Az ilyen nincs-re itt a válasz, tessék:
Tono34 és Gyuszopapa köszönöm a választ.
Amúgy többségében nehéz gépekkel játszom, tank és TD. amikkel az előrerohanó és magukat szétlövető idióták után már nem sok esélyed van.
-
lexlutor #329206 rakd felre egy hetre. -
AlucardHuN #329205 Jelenleg itt tengetem az életemet, szóval ha jó az időpont akkor lehet:) -
Gyuszopapa #329204 Már rájöttem hogy semmirevaló tankkal nem megyek be csatára.Mert ha nem olyan járművel vagyok ami meghatározó és lehet vele sokat sebezni akkor a nyomorékok elrontják.A hülyéknek hiába spottolsz vagy esetleg támogató tankkal vagy mert nem tudnak játszani.Tehát semmit nem ér a te jelenléted is.
Tegnap is az a Fjord pályán szinte csak HT tank volt nincs arty na itt lehet beállni sidescrapbe.Be is álltam az F4 szoros jobb oldalába a bal oldalba egy másik ST-I.Mondom ez jó mert ketten kivégzünk mindenkit.Jön az ellen lövöm őket eszetlenül de csak nem fogynak nézem a másik játékost hát az kuka kilőtték.A drágám úgy állt be hogy kidugta a teljes hasát,persze szétlőtték(0-át sebzett) meg utána engem is a túlerő.
Nézem a statját 1500 csatája van ST-I-vel.Ilyen nyomorékot 1500 csata alatt se tudta azt megtanulni hogy mi a járműve gyenge pontja.
Na ezeknek spottolni és ezeket támogatni értelmetlen. -
Bukó széria ellen a legjobb az új fun mód. Este olyan jól el voltam vele (szakaszban), semmi idegeskedés, 90%ban győzelem, nem is hiányzott a duplázgatás :)
Tervezgetem azt is, hogy a 10es + az éppen fejleszteni kívánt tankokon kívül el fogok adni mindent (prémet nem!). -
Oddball29 #329202 Pestiek és a környékről, érdekel valakit egy össznépi Harag (Fury) premier-mozizás? -
WR104 #329201 Ilyen buko szeria nincs. Ehhez neked is hozza kell tenned a "skilled", hogy 63 csatabol 53 buko ami 15%-os winrate-nek felel meg. Raadasul 63 csatabol.
Mi az ingame neved? -
András77 #329200 Kár, hogy szakaszhoz kötik. A másik, ami iszonyat idegesítő, a sok primitív idióta, aki lövi az aranyat orrba-szájba. Az még valamennyire okés és érthető, hogy a játékban használja az aranyat, mert anélkül nem tud sebezni a nyomorék, de egy ilyen fun játékban, ami még annyi tétje sincs, mint a játéknak? A vicc az, hogy még így sem nyernek, hiszen az arany minimális előnyt ad csak vagy leginkább semmilyent.