A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #329210 Ne fárassz a hülyeséggel. Amúgy már megkaptam a választ, aminek semmi köze ahhoz, hogy ki vagyok.
Ez volt a kérdés: "Csak velem csinálja ezt mint ma is, hogy 10 csatából 10 vesztett, vagy ez az új trendi, hogy csak vesztes csaták vannak?"
Erre akár egyszerű "csak veled" vagy "nem csak veled" -el is lehet válaszolni. Tehát a Te hasonlatodnak semmi köze ehhez. Már csak azért sem, mert "nem álltam oda magyarázni a melósokhoz" ha már a Te hasonlatoddal élünk, hanem "kérdeztem a melósoktól." Ahhoz pedig nem kell név. Egyszerű magyar nyelvtan, majd ha Te is elmúltál 50 éves, addigra talán megtanulod.
Mellesleg meg nem egyszer árultam már el a játékos nevem, sőt még képeket is raktam be. Az, hogy Te nem figyeltél vagy nem láttad, már a Te bajod. Ennyit a rejtettségről.