banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Már rájöttem hogy semmirevaló tankkal nem megyek be csatára.Mert ha nem olyan járművel vagyok ami meghatározó és lehet vele sokat sebezni akkor a nyomorékok elrontják.A hülyéknek hiába spottolsz vagy esetleg támogató tankkal vagy mert nem tudnak játszani.Tehát semmit nem ér a te jelenléted is.
    Tegnap is az a Fjord pályán szinte csak HT tank volt nincs arty na itt lehet beállni sidescrapbe.Be is álltam az F4 szoros jobb oldalába a bal oldalba egy másik ST-I.Mondom ez jó mert ketten kivégzünk mindenkit.Jön az ellen lövöm őket eszetlenül de csak nem fogynak nézem a másik játékost hát az kuka kilőtték.A drágám úgy állt be hogy kidugta a teljes hasát,persze szétlőtték(0-át sebzett) meg utána engem is a túlerő.
    Nézem a statját 1500 csatája van ST-I-vel.Ilyen nyomorékot 1500 csata alatt se tudta azt megtanulni hogy mi a járműve gyenge pontja.
    Na ezeknek spottolni és ezeket támogatni értelmetlen.