418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Próbáltam igaz nincs pár ezer csatám velük.
De ha a csapatban van arty és nem vérvörös az biztos megköszöni a spotot.
Az a bajom, hogy a lightokat kezdik kiemelni a support szerepből.
Az arty onnantól meg félkarú óriás ha nincs értelmes light a csapatban aki spotolva tudja tartani az arty által becélzott ellent vagy nem megy öngyilkos körútra.
Mert ha azt nézem az ilyen tank az artyval és a papír tdkkel baszik ki ezáltal a csapattal is mert így nem tudnak kellő sebzést leadni.
De biztos a light által okozott 500-1000 damage majd megmenti a csatát. -
shbg #330723 A legtöbb pályán hiába spottolsz mert úgy sem lövi senki. Vagy azért mert noobok, vagy azért mert egyszerűen nem lát rá. Kivéve talán Malinovka és Prohorovka (bár ezek sem a régik) Amíg csőpályák vannak nem tudsz úgy spottolni mint teszem azt két éve. Ki kell próbálni a lightokat, menni kell pár ezer csatát velük. -
Frankie69 #330722 De hát ma reggel el lett távolítva, ezért gondoltam, hogy akkor a legénység is rendben van már. -
PetiPetiHUN #330721 Már kivették de maradtak sportra képezve a barakkban. -
De mivel ezt nem tudták megoldani, ezért nem vették még ki a sportot. -
Kedvencem mikor live oakson visszaszámlálásnál beírta a csapatnak a type 64 hogy vár 1 percet aztán elrohan az artykért.
De most ezt az 1 percet a kezdőn kempelve várta ki, azt hittem legalább passzív spot lesz, de nem...
Egyébként nekem nem tetszik, hogy a lightokat erősítik.
Egyre több csatában az új lightok kb semmit sem spotolnak, hanem fragvadászkodnak.
Ez akkor a legjobb mikor ők az egyedüli felfedezők a csapatban.
Ellenfélnél meg tudnak játszani vele és ezért kapunk ki.
A legtöbb csata a heavyk rossz helyezkedésén vagy a könnyű tankokon bukik el mert vagy nem ölik le időben az ellenség scoutjait vagy a mieink nem tudnak játszani vele. -
Frankie69 #330718 Mintha azt ígérték volna, hogy a Chaffee sport legénysége automatikusan "átképződik" a sima Chaffee-re. Én emlékszem rosszul? -
VanDaal #330717 A t6-ost nagyon nem szerettem, azon ért a legkevesebbet a páncél, folyton belőtték. A t7-es tetszett eddig talán a leginkább erről a vonalról (a t10 még nincs meg), simán fel lehetett vele venni a harcot akár nagyobb ellenfelekkel szemben is. Az AT 15 már óvatosabb játékot igényelt, közelharcban, és városi terepen általában hátránya volt a kis alfa sebzése miatt, de távolról egész jól lehetett vele sebzést osztani.
Viszont a Tortoise... Itt már összetettebb a kérdés. A páncéljára már nem igazán lehet alapozni a t9-10-es nagy átütésű ágyúkkal szemben. Van, hogy pattint, de nem üzembiztosan, és ha beütik, tuti nagyobbat kap, mint amekkorát vissza tud lőni. Azon a szinten egy TD-hez már szerintem kevés a 400-as átlagsebzés, nincs visszatartó ereje. Maradna tehát ezzel is a távolról csipegetés.
Igen ám, csak mire idáig eljutottam, szépen áttervezték a pályákat. Nincsenek TD bokrok, jól belátható felvonulási útvonalak, ahonnan lehetne vele ügyeskedni távolról. Ergo sokszor közelharcra kényszerül vele az ember, amiben meg nem jó. A sebessége sincs meg hozzá, hogy elérhesd a számodra legmegfelelőbb harctéri pozíciót, így mostanában nem érzem, hogy elég nagy hatást tudnék gyakorolni a csaták végkimenetelére, és az átlagsebzésem is csökkenő tendenciát mutat vele.
Mióta pedig lenerfelték az FV-t is, már nem vagyok benne biztos, hogy megérné vele összeszenvednem a maradék 200k xp-t... -
bigmano #330716 Gyors pontos ágyú kis alfa sajnos nem csak a torony lőhető be rajtuk mint tierV-nél,és tapasztaltabbak a játékosok is magasabb tierben....
Az at-15 meg a teknőc inkább 2-dik vonalas támogató szerintem,bár amikor én húztam ki nem volt ennyi scout tank mint most!
De az FV igazi mészáros méltó a becenevére szvsz megéri a grindet. -
Jadis #330715 Ha már szóba hoztad a Tortoise -t, mennyire érdemes húzni az angol td ágat? At2-nél járok, ami elég mókás tank tud lenni t5-6ban, de úgy látom az utána lévők nem kapnak annyi plusz armort amivel megtarthatnák az At2 játékstílust? Campelős td-kké válnak? -
VanDaal #330714 Csak úgy kíváncsiságból, mit tartasz még a KV-4-nél is rosszabbnak? :D
Yossarianhoz hasonlóan nálam is a legutáltabb t8-as kategória egyértelmű győztese a KV-4. Átlag alatti ágyú, gyenge mozgékonyság, és csak a páncélja szólna mellette, de az is csak saját tierben, és ha nem golddal lövik.
Nálam eleve már saját tierben sem volt sokat, arról meg ne is beszéljünk, ennek hány százalékában nem goldozták szét... :D
Szóval ez a története annak, hogyan is nem lett ST-1-em, és így lett a KV-4 az egyetlen olyan tank, amit azelőtt adtam el, hogy kifejlesztettem volna belőle az utódját, ami azért elég nagy szó..
Bár a Tortoise most nagyon közel jár ahhoz, hogy megismételje ezt a kétes sikert :D -
Tegnap 24-ből 8 nálam. -
Ma nem lehet nyerni. Kész marhára felidegelt a játék. -
Csak 5? Ma 36 csatából volt 8 győzelmem.
Zöld, kék játékosok nemtudtak ma játszania csapatomban. El Hallufon heavyvel nem került A1 felé hanem ment be középre H5-6-ra.
Kb ketten voltunk A 2 körül 5 ellen.... -
Most mi van?! A WG feljár az SG fórumaira? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #330709 Én nagyon szeretem a KV4-et,artynak meg td-nek csemege az a tank.Artyval igazán nem is kell nagyon rácélozni,akkora nagy dög hogy nagyon könnyű szétszedni.
Artyról eszembe jutott a nap poénja,Leopard PTA a bázisunkon akart meglepni,de nekem sikerült meglepni őt,M43-al úgy szájbarúgtam közelről hogy csak füstölgő roncs maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:33:36 -
Plata #330708 Nekem most volt 15-2.Isu nagyon durván sebzett,négy lövést tudtam kiosztani,de az 3.1k sebzés lett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 00:23:16 -
AlucardHuN #330707 Helyette betöltik a goldot.
Egyébként ahogy strigulázom a napokat úgy lesznek szarabbak a meccsek. Katasztrófa ami folyik. -
Pedig ha van tank ami eggyértelműen nem 8-as szint akkor az a kv-4 és pontosan a páncél miatt.
(tény, hogy játszani a lassúsága miatt és a kis sebzés miatt nem olyan jó, de a páncél kárpótol)
Én stock kv-4-el húztam ki az st-1-et és olyan dolgokat éltem át benne amit még egy e-75 sem tud produkállni a saját tierjébe.
Arról nem is beszélve, hogy bizony próbáld meg belőni egy 200-as beütésű ágyúval, hát nem rajtad múlik a dolog, hanem az rng-n...
Mondjuk összevetve egy KT-val, oda nem annyira kell az a +% bónusz átütés.
Ami meg igazán durvává teszi, hogy alacsonyabb tier ellen, akiknek kis átütée van lényegébe sebezhetetlen.
Ez nagy előny pl, mert amíg egy kt-t már úgy szét tudnak szedni a 140+ átütésű ágyúk, ha épp nem teljesen szembe áll toronnyal,hullal az adott ágyú felé, addig egy kv-4 ellen esélyük sincs.
-
Nem tudom, ki írta itt a napokban, de tényleg rengeteg 15:5 , illetve 5:15-ös eredmény van mostanában... -
Hihetetlen mi megy ma. E25-el 5 vereség egy huzamban. Az egyikben Himmelsdorfon a saját t29-em úgy gondolta, hogy vele kellett volna közel harcolnom 4 ellenfél ellen. Mikor meghalt akkor mocskolt a csetben és hiába próbáltam valami pozíciót keresni az ellenfelet végig tájékoztatta a csetben helyzetemről. Természetesen vérpiros volt.
A másik csatában Prohkorohvkán passzív scoutot játszok, fel is szpotoltam pár ellenfelet természetesen még azt is nehezen lövik ki. Aztán a t25/2-önk ezt megunta megindult előre aztán persze simán kilőtték. Mikor megdicsértem eme megmozdulását le noob kemperezett. A többi meccs sem volt különb. -
Togtober mi B+ 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Könyörgöm,csak még 1-t
-
Gyuszopapa #330702 A KV-4-et szerettem én is de az eladás oka az volt hogy a vége felé állandóan 9-10-be rakott és ott a lassúság egyenlő a halállal.Meg persze nem volt jó az sem hogy egy artycsemege. -
Sosem felejtem el, amikor seggel védekeztem 2 tank ellen, miközben 2 tank volt előttem is. Ki is nyírtam őket. És a KV-4 örökre a szívembe zárta magát. :D
Mondjuk a legtöbb embert meg lehet téveszteni a egy jó kis fordított sidescrape-el, ma T34-el beálltam Ruinbergen, és Conq, IS-3, E-75, WTpz4 pattogott. Aztán az IS-3 megtalálta a magának való eszét, és lenyomtak. :(
---
Végre meglett a T-54 light... :) Lassan lesz is pénz kipróbálni, muhahaha!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.13. 22:24:00 -
Userx2 #330700 ROF az ST-1 mellet szól. Pen is. Pontosság egyenlő papíron mindkettőnél. E100-ra meg nem vágyok egyébként.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:20:20 -
yossarianHUN #330699 Keménynek kemény, de nem olyan kemény mint egy E-75. Hulldownban viszont veri. -
Userx2 #330698 Akkor lehet én vagyok noob, hogy nem az E75 vonalon megyek. Kemény tank lenne a cél. Az oldalán is...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 22:18:52 -
yossarianHUN #330697 Bocs a sok negatívkodásért:D -
yossarianHUN #330696 Én az ST-I miatt mentem arra az ágra, de az a vicc, hogy kiderült, hogy az a másik olyan tank, amit mindenki szeret rajtam kívül. A teste alulmúlta a várakozásaimat, én valami E-75 szintű dolgot vártam, az meg nem azért nem olyan. A tornya tényleg baromi erős, kivéve ha az ellen tudja, hogy a kis dudort kell lőni a kibúvónál (és el is találja). Mozgékonyságra elég lomha, a megint mindenki által magasztalt M62-es ágyút, amit úgy szoktak emlegetni, hogy az oroszok sniper ágyúja, egyenesen utáltam. Ilyen pontatlanságot, megbízhatatlanságot korábban csak a franciknál, na meg persze a nagy előd, a hosszú 107-es KV-4 ágyú esetében tapasztaltam. Irtó lassan szűkült, és mindenhova lőtt, csak oda nem, ahova akartam. Nem mondom hogy rossz tank, de engem nem győzött meg. Pár hónapja adtam el, és azóta egyszer sem jutott eszembe, hogy de kéne menni vele egyet. -
shbg #330695 Szerintem az IS 3. Jó az álcája, havyhez képest gyors, van egy nagy alfás ágyúja. Egy nehéz tanknak legyen tűzereje, és páncélja, IS 3-nak nincs páncélja, bár az Aladár is versenyben van címért. Sőt... -
Oddball29 #330694 180-as haspáncélt 40-45 fokban többi nyolcas hevi már nem lövi be, legfeljebb golddal.
Nekem alapvetően működött a KV-4. Lehet azért, mert ilyen faék egyszerűségű küzdőstílust igényel. A tornyot meg kb. úgy kell védeni, mint egy E-100-ét: elfordítani keresztbe az ellenfélhez képest, amíg töltesz vagy kijössz a sarok mögül.
Ez 90-95%-ban szóló.
-
KV3-nál tartok de ez így nem túl rózsás, főleg hogy a T150-el is nehezen szoktam össze, pedig az ST-I és az IS-4 nagyon tetszik:D -
Userx2 #330692 Kösz a kedvcsinálót. :-) Már ki van fejlesztve, csak kreditem nincs rá, mert lusta vagyok farmolni. Szeretnék valamikor egy IS-4 -et. -
Userx2 #330691 ARL44 Tank ász
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.13. 21:55:49 -
yossarianHUN #330690 Egyébként a lövegpajzsa sem túl erős, T9 heavyk ágyúi már át szokták csapni. Az egyik olyan tank, aminél végig úgy éreztem, hogy a stock torony jobb mint a fejlesztett. A stock félgömb kialakítású lövegpajzsa még T10 ágyúk lövéseit is hajlamos volt megfogni, arról nem is beszélve, hogy azon szinte az egész frontot elfedi a pajzs, míg a fejlesztetten az egy tenyérnyi négyzet. Plusz kisebb célpont, asszem gyorsabban is forog... De hát ez van, kell a RoF, látótáv, meg HP bónusz. -
yossarianHUN #330689 Na ja, hát ha az oldalát lövöd:D A löveg mellett kell, a lövegpajzsot kerülve, ott 180 körüli a védelme. Meg ott a tetején a miniturret, annak a közepét eltalálva is garantált a sebzés. De egyébként aláírom, ellenfélként rá tud ijeszteni az emberre, de csak mert sokan nem játszottak még vele, és nem tudják mekkora papírkutya (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt:). Azért van szerintem ennyire túlmisztifikálva, mert mint régen a KV-1S-nél T6-ban, hajlamosak az emberek a frontja közepét lőni, ahol a "lépcsőfokok" között van egy vékony, de majdnem vízszintes, autobounce sáv. Meg tény, hogy sidescrapeben a lánctalpai miatt az oldalán fel lehet tornázni 300 miliméter fölé az effektív védelmét, csak épp az ember a hajára kenheti, ha a tornyot áthugyozza minden. Forgatni meg persze lehet azt is, csak akkor mikor lősz? -
Pedig ellenfélként néha úgy érzem a KV4-en troll páncél van, a lapos torony oldaláról néha olyanokat pattogok,hogy élvezet nézni:D -
yossarianHUN #330687 Na azt utáltam, pedig a többség szerint OP, és az átlagsebzésem sem volt vele olyan katasztrofális, mint amennyire katasztrofálisnak megéltem vele a játékot. -
Mivel noob vagyok, nekem amx 50 100 :D -
yossarianHUN #330685 A hasa effektív 180 miliméter körül van, forgatva 200. A lépcsők az UFP-jén dettó. T8 heavyk már probléma nélkül szétszedik.