banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    A t6-ost nagyon nem szerettem, azon ért a legkevesebbet a páncél, folyton belőtték. A t7-es tetszett eddig talán a leginkább erről a vonalról (a t10 még nincs meg), simán fel lehetett vele venni a harcot akár nagyobb ellenfelekkel szemben is. Az AT 15 már óvatosabb játékot igényelt, közelharcban, és városi terepen általában hátránya volt a kis alfa sebzése miatt, de távolról egész jól lehetett vele sebzést osztani.

Viszont a Tortoise... Itt már összetettebb a kérdés. A páncéljára már nem igazán lehet alapozni a t9-10-es nagy átütésű ágyúkkal szemben. Van, hogy pattint, de nem üzembiztosan, és ha beütik, tuti nagyobbat kap, mint amekkorát vissza tud lőni. Azon a szinten egy TD-hez már szerintem kevés a 400-as átlagsebzés, nincs visszatartó ereje. Maradna tehát ezzel is a távolról csipegetés.
    Igen ám, csak mire idáig eljutottam, szépen áttervezték a pályákat. Nincsenek TD bokrok, jól belátható felvonulási útvonalak, ahonnan lehetne vele ügyeskedni távolról. Ergo sokszor közelharcra kényszerül vele az ember, amiben meg nem jó. A sebessége sincs meg hozzá, hogy elérhesd a számodra legmegfelelőbb harctéri pozíciót, így mostanában nem érzem, hogy elég nagy hatást tudnék gyakorolni a csaták végkimenetelére, és az átlagsebzésem is csökkenő tendenciát mutat vele.
    Mióta pedig lenerfelték az FV-t is, már nem vagyok benne biztos, hogy megérné vele összeszenvednem a maradék 200k xp-t...