A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pedig ha van tank ami eggyértelműen nem 8-as szint akkor az a kv-4 és pontosan a páncél miatt.
(tény, hogy játszani a lassúsága miatt és a kis sebzés miatt nem olyan jó, de a páncél kárpótol)
Én stock kv-4-el húztam ki az st-1-et és olyan dolgokat éltem át benne amit még egy e-75 sem tud produkállni a saját tierjébe.
Arról nem is beszélve, hogy bizony próbáld meg belőni egy 200-as beütésű ágyúval, hát nem rajtad múlik a dolog, hanem az rng-n...
Mondjuk összevetve egy KT-val, oda nem annyira kell az a +% bónusz átütés.
Ami meg igazán durvává teszi, hogy alacsonyabb tier ellen, akiknek kis átütée van lényegébe sebezhetetlen.
Ez nagy előny pl, mert amíg egy kt-t már úgy szét tudnak szedni a 140+ átütésű ágyúk, ha épp nem teljesen szembe áll toronnyal,hullal az adott ágyú felé, addig egy kv-4 ellen esélyük sincs.