A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #330696 Én az ST-I miatt mentem arra az ágra, de az a vicc, hogy kiderült, hogy az a másik olyan tank, amit mindenki szeret rajtam kívül. A teste alulmúlta a várakozásaimat, én valami E-75 szintű dolgot vártam, az meg nem azért nem olyan. A tornya tényleg baromi erős, kivéve ha az ellen tudja, hogy a kis dudort kell lőni a kibúvónál (és el is találja). Mozgékonyságra elég lomha, a megint mindenki által magasztalt M62-es ágyút, amit úgy szoktak emlegetni, hogy az oroszok sniper ágyúja, egyenesen utáltam. Ilyen pontatlanságot, megbízhatatlanságot korábban csak a franciknál, na meg persze a nagy előd, a hosszú 107-es KV-4 ágyú esetében tapasztaltam. Irtó lassan szűkült, és mindenhova lőtt, csak oda nem, ahova akartam. Nem mondom hogy rossz tank, de engem nem győzött meg. Pár hónapja adtam el, és azóta egyszer sem jutott eszembe, hogy de kéne menni vele egyet.