418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Nem rosszból, de szerintem is baromság eladni bármilyen prém tankot. Na jó, kivéve talán az ajándék t1-t2-es szemeteket, ha tényleg kell a garázshely, amúgy még azokat se.
  • yossarianHUN
    Több fórumon olvastam róla véleményeket, meg YT videókat néztem. Ezek nem készítettek fel arra, hogy a tank 60 százaléka weak spot, 40 páncél.
  • R3nton
    miért?
  • Mardel
    Az igazi campfeszt akkor lesz mikor bejön a rádiósra a spot lámpa.
  • R3nton
    Nem baj legalább dinamikusabbak a csaták és kevesebb a campfeszt. Lehet még azokkal azért játszani.
  • R3nton
    még nem találkoztam vele T49-ben ülve, azért kíváncsi leszek az AXE hatásra ;) Sztem a T49 lesz az első tank, amire kihúzom azt a skillt, ami látja a modulsérüléseket, csakhogy csata közben lássam, mit vág haza a 152es
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.17. 15:17:39
  • bornofakone
    Igen, borsig még mindig problémás, pont neki kellett volna az igazi nerf, ehelyett minden mást jobban érintett :)
    A másik dolog TD-kel kapcsolatban, amit már nem 1x említettek itt is (máshol is), a pályák átalakítása, konkrétan egyre kevesebb az olyan hely ahova be lehet állni és belátni 1 nagyobb területet és tűz alatt tudja az illető tartani. Én a nagy pályaátalakítások óta nem játszok td-kel (pedig kedvenc class-om), egyedüli td amivel még tudok alkalmazkodni a kialakult viszonyokhoz az a drága emil :)
  • madmanic
    A retard weekendet ünnepélyesen megnyitom..
  • bigmano
    Nekem tetszik a kis pötyögtetővel meg az FV legényeivel lehet vele gyilkolászni most meg hogy még kap egy kis hp-t jobb lesz pénznyomdának mint a 88-sal a tigrincs td! (Remélem)
  • Tono34
    RHM-nél mindig azt hiszem, hogy nem működik a majré lámpám mikor már majdnem nekem jönnek :)
  • R3nton
    azért csak bejött az a TD nerf, érdekes azóta lehet normálisan játszani. Igaz az RHM-re még ráférne egy jókora.
  • bornofakone
    "de tartogatni tök feleslegesen a garázsban aztán tényleg semmi értelme"
    Oké senki nem látta h ez fog következni (talán csak a jós R3nton :DD), de pont ezért van értelme h a prém tankok porosodjanak a garázs mélyén.
    Nem hiszem h zavart volna téged ha 1 slot nem üres.
    "Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap."
    Ezzel egyet is értek, míg sima tankokról van szó, pl. a44-t úgy adtam el h le is küldtem utána 2 felest örömömben. De azért 1 normálisabb szintű prémtankkal sztem kevesen járnának el így.
    Amit nem értek viszont, ránéztél az adatokra és megvetted? Nem hiszem h hülye lennél, szval feltételezem kipróbáltad teszt szerón a tankot, mivel pedig nem volt tierkorlátos, gondolom jó párszor nyomtad t9 ellen teszten. Volt tehát fogalmad a képességeiről, h te mit tudsz elérni vele. Mi vitt rá akkor h mégis buy legyen a vége? Vagy egy ideig tetszett csak utána ráuntál? (t34-el ez van velem, féléve v több hozzá se nyúltam már, igaz az ingyen volt, inkább álljon porosan, mert csak 1x buffolják - bár erre 0 az esély - jó ha ott fog állni a garázsban és újra játszhatok vele)
    Oké h a te pénzed, akár naponta megveheted és eladhatod újra meg újra a tankot, de akkor pedig nem értem miért zavar ha buffolják és te eladtad a tankot? :D Mivel nem bírsz ránézni, undorodsz tőle, gondolom buff után se mennél vele :D
    Vagy csak a keserűség beszél belőled, h lehúztál x időt és szenvedtél vele, majd mikor álmatlan éjszakák után eladtad, a megkönnyebbülést beárnyékolja ez a hír h most könnyebb lesz vele játszani? :D
  • Tono34
    Legénységet is lehet benne tartani ...
  • FosTalicskaa
    Pedig megéri megtartani a prémium tankokat. Bármikor jöhet egy event, amiben kaphatsz mégegyet és ha már van ilyened a garázsban akkor egy az egyben megkapod az árát goldban...
  • Mardel
    Én így vagyok a T14-el.

Elmebeteg ötlet volt a wgtől az a 92 mm átütésü fegyver.

A szép az hogy kv1 minden forgatás ellenére is simán beüti arany nélkül.
  • ximix #331229
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/team-battle-changes/

http://www.wotinfo.hu/item/1418-0-9-3-0-9-4-release-note-mi-valtozik
  • ximix #331228
  • yossarianHUN
    Igen, én is csak ezt tudom neki felróni. Meg mondjuk van egy bája D25T-vel késharcolni T10-ekkel:D Szedtem már vele ki közelharcban AP-val IS-7-et, T110E5-öt, E-100-at... Felbecsülhetetlen érzés:D
  • yossarianHUN
    Arról, hogy mi nettó baromság, vitatkozhatnánk. Szerintem például olyan tankot tartani a garázsban, amivel az ember az életben nem játszik, de még a látványától is hányingert kap. Ha megvettem hát megvettem, rájöttem hogy szar, az én pénzem bánja, de tartogatni tök feleslegesen a garázsban aztán tényleg semmi értelme. Főleg, hogy mikor ez történt, akkor még híre-hamva nem volt semmilyen buffnak.
  • Nazarov77
    mainstream IS-3nál szerintem jobb, szeptemberi tier 8 CW tournamenten is csak a 110et használtam. Nekem a gyorsabban betöltő pontosabb ágyú jobban bejön, meg nagyon szépeket lehet róla pattintani ha el van takarva az alja, IS-3at átlőni szemből nem nagy ügy de ezzel meglepően sokat lehet pattintani, egyik T110E3 is csak pislogott szerintem mikor pattant a frontomról a lövése 50 méterről.
    Viszont nincs spaced armor oldala ez az egyetlen tényleges hátránya az IS-3al szemben.
  • yossarianHUN
    Azt már ellőttem, itt nincs NA szerveres luxus:)
  • Nesuten
    Tegyük fel lenne 1000 aranyam ,hogy megtegyem ,akkor te mit akarsz ajánlani Papának ,Picinek ,Portának ,Légiósnak és Svennek ?
  • DantesHUN
    Kérd vissza creditért.
  • bornofakone
    Veszel 1 prém tankot, majd eladod...:DD
    Nettó baromság :D (még nem is t2-s szutyok....nem értelek)
  • R3nton
    Mondtam, hogy jó lesz ;) WZ is baromi jó, meg a 113 is. Kínai heavy ág az egyik legjobb szerintem, ha meg tud békélni az ember azzal, hogy nincs negatív löveg kitéríthetőség.

Megvettem a T49-et. Nekem baromira tetszik. Igaz szar vele a statom, de az felbecsülhetetlen élmény, mikor bemész valaki mögé és bumm 900 xd :D
  • Pares
    Áh, bocsi, nem, már megvan az 5 győzelem, ki is léptem a játékból.
  • yossarianHUN
    - AT-15A premium TD now has limited MM, hitpoints buffed from 850 to 1050

Hát persze hogy nemtom hány év után pont azután egy-két hónappal buffolják ezt a fost, hogy véreres szemmel eladtam.
  • Madi92
    Szokásos.. amúgy lenne kedved szakaszhoz? Én is pont T7 gépeket húzok(nék).
  • Pares
    Elég jól jellemzi a játékosállományt, hogy 2 napja (mióta megint elkezdtem játszani) még egyetlen szoros csatám se volt. Mindegyik totális vereség vagy totális győzelem... De inkább az előbbi... Most csak a tier 7-es tankjaimat húzom, de még ha 9-es csatába is dob be, valahogy mindig a top 3-ban végzek. És nem mindig azért, mert olyan jól játszok... egyszerűen annyira retardált, fogalmatlan és tehetségtelen emberek játszanak ezzel a játékkal, hogy t9-es tankokkal is képesek 500-on aluli sebzéssel elveszteni a csatát... Arról már nem is beszélek, amikor pár perc leforgása alatt a fél csapat elhullik. Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják, mert ehhez már "tehetség" kell...
  • bornofakone
    Lassú, de nem 1 t95 (szval el lehet vele azért jutni mindenhova, csak előre kell gondolkodni, legfőképp kinézni 1 olyan helyet és oda menni, ahonnan minél több dolgot be tudsz látni), hasznos ha úgy állsz be h a bal oldalát takarod a tanknak (és szinte csak a jobb oldala látszódik ki, a löveggel), másik fontos dolog h egyáltalán nem lő kicsiket (kiv. ha stock még a tank), de fullosan a 220 dmg az eléggé standart. Amúgy meg eszméletlen dpm-je van, szval le kell láncolni az enemy-t ha teheted és "megenni" őt.
    Mindenképp legyen repair skill rajta meg sztem a szerszámos láda se hátrány, illetve bia, venti, rammer, szval minimalizálni kell a töltési időt, mert a gun vmi frenetikus rajta, 1v1-ben megesz bármilyen 7-s szintű tankot, sőt 8-s tankokkal is felveszi a versenyt, annyira gyorsan tölt.
    Nagyon jó tank én szerettem, bár mióta egyre dombosabb és tagoltabb pályákat csinálnak, nehezebb lehet a game vele, de sztem egyik legjobb t7 tank még így is, a páncélzat/hp/gun trió miatt.
    Ja még annyi h ugye a tetves nagy cupola miatt, jó ha tartod a távolságot, a pen-je megvan hozzá, a pontosság is, szval nyugodtan lehet vele snipeolgatni.
  • yossarianHUN
    Azt hiszem, jóban leszek ezzel a 110-zel. 55 csata után 1614 átlagsebzés, úgy, hogy még a D25T van rajta. Goldot meg öt darabot ha ellőttem eddig, mert spúr vagyok, és rühellem a HEAT-et. Nem akarom elkiabálni, de már most a legjobb T8 heavynek tűnik, amivel eddig dolgom volt.
  • Madi92
    At7-el mi a taktika? Lassú, kicsiket lő. Páncél jó lenne, ha nem lenne gold. Nagy ritkán lehet jókat menni vele, ha a noobok jönnek velem szembe, de amúgy teljesen harcképtelen.
  • Master91
    és tényleg, bocsánat
  • AlucardHuN
    Az nem lengyel zászló ha jobban megnézed.

Amúgy a t25/2 lövegpajzsa bekaphatja a ********!....-.-"
  • Master91
    Engem a lengyel zászló bosszant, főleg tőle :D
  • bornofakone
    Épp ez az h sztem leszarják nagy ívbe, akinek a sport csöffi garnitúra a barakkban lesz, azzal kezdenek vmit, akié nem, az marad úgy.
    (mert mi van ha béna voltam és nyomtam 1 dismiss-t átképzés helyett v ilyesmi? :D)
    Amúgy azért őszinte a mosolyom, mert elvileg akk már hétfőn idegesnek kellett volna lennem mikor du. hazaértem h nem látom a t37-be a sport csöffiből átképzett legényeket :) De látom, sőt fejlődnek szépen.
  • Pares
    Nem akarok csúnyábbat írni, de nagyon fura alak vagy... A legénység skilljeinek elosztása meg röhejes, azt ugye tudod (vagyis látom, hogy nem), hogy a BIA csak akkor aktív, ha az egész legénységnek 100%-on van? Ezt már múltkor is írtam, de úgy látszik nem izgat egy cseppet sem...
  • András77
    Azért, mert ha majd visszarakják chaffee-ra, akkor nem lesz ilyen őszinte a mosolyod. Azért kérdezem, hogy tudja-e valaki, mit tervez a WG ilyen esetekben.

Mert ugye az alap esetet sem tudták leprogramozni normálisan, akkor majd szerinted külön figyelnek az ilyen speciális esetekre?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.17. 12:15:04
  • bornofakone
    Én azt nem értem, h az emberek miért várták meg ezt az egész folyamatot?
    Ugye hétfőn járt le reggel, én hajnal 3 fele raktam le a csöffi sportot, fogtam a benne levő legényeket és átképeztem a t37-embe. Azóta vígan játszok a t37-ben.
    Nem is értem miért kellett várni egyáltalán vmire....:D
  • Nesuten
    Made popular by Mr. Mackey on the Comedy Central show South Park. Said after every sentence. Used in Place of ok.
    I want you boys to settle down, Mkay?

igen ez elmaradt : Kössz
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 12:04:38